Selected by Dronk Anmeldelser 31

4,7

Fantastische ervaring met Selected by Dronk. Het contact verliep ontzettend vriendelijk, persoonlijk en betrokken; je merkt dat er echt passie en kennis achter zit. Juist het assortiment sprak mij eno... Vis mer

Deze week onze eerste bestelling gedaan en dit was een groot succes. De glazen en champagnes waren keurig en heel netjes verpakt. Ook de snelheid van leveren (binnen een dag) was erg prettig, aangez... Vis mer

Ik was onder de indruk van de snelle levering en de professionele dienstverlening door Jim. Hij heeft mijn bestelling meermaals persoonlijk opgevolgd en gaf mij een passend advies! Zeker een aanrader.... Vis mer

Dronk had wat problemen met de toelevering van mijn bestelde producten. Ik ben daarover goed geïnformeerd, ik had geen haast bij de bestelde producten dus ik wilde wel wachten. Toen ik de producten kr... Vis mer

1. Vingrossist og -importør
  2. Butikk for bar- og restaurantmøbler
  3. Vinbutikk

Selected by Dronk is gespecialiseerd in het selecteren en importeren van hoogwaardige champagnes en glaswerk. Onze focus ligt op biologische en duurzame champagnes van onafhankelijke wijnmakers, waarbij kwaliteit, herkomst en vakmanschap centraal staan. We werken met kleine huizen die op authentieke wijze produceren, met respect voor natuur en traditie. Van elegante Blanc de Blancs tot complexe cuvées met rijping, ons assortiment is zorgvuldig samengesteld voor zowel de fijnproever als de professionele gebruiker. Naast champagne bieden we ook verfijnd glaswerk aan van merken zoals Italesse, ontworpen om de smaakbeleving naar een hoger niveau te tillen. Voor horecapartners, wijnwinkels en bedrijven verzorgen we exclusieve leveringen, relatiegeschenken en gepersonaliseerde pakketten, inclusief alcoholvrije alternatieven. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid, een professionele wijnkaart of een stijlvol geschenk, Selected by Dronk staat voor karakter, klasse en persoonlijke service.

4,7

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

De Italesse Etoilé Sparkle…

De Italesse Etoilé Sparkle Champagneglazen besteld. Werkelijk waar, prachtige glazen! En altijd leuk om het te kopen bij een kleinschalige webwinkel. Als cadeau gegeven en dat werd uiteraard heel goed ontvangen! Een enorme aanrader

17. januar 2026

Svar fra Selected by Dronk

Wat een prachtige review, bedankt! 🥂

Fantastisch om te lezen dat de Italesse Etoilé Sparkle champagneglazen zo in de smaak vielen, het zijn inderdaad echte blikvangers. Extra leuk dat je ze als cadeau hebt gegeven en dat ze zo goed zijn ontvangen. Dankjewel ook voor je support aan onze kleinschalige webshop en voor de aanrader. Graag tot een volgende keer!

Gr, Jim

Glazen besteld bij Dronk

Glazen besteld bij Dronk. Bij aankomst was er 1 glas stuk. Na snel contact te hebben gehad hebben ze een nieuw glas opgestuurd. Echt top service en fantastisch mooie glazen! Super ervaring!

7. januar 2026

Svar fra Selected by Dronk

Bedankt voor je fijne review! 🥂

Jammer dat er bij de levering één glas stuk was, dat kan uiteraard wel eens gebeuren. Geweldig dat je zo blij bent met de service én met de glazen, daar doen we het voor. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Gr, Jim

Hele snelle levering, mooie kwaliteit glazen

Hele snelle levering, mooie kwaliteit.
Alle onze wijnglazen hier besteld.

23. desember 2025

Bedankt voor je review! 🥂

Super om te horen dat de levering zo snel was en dat je blij bent met de kwaliteit van de glazen. Extra leuk dat jullie al jullie wijnglazen bij ons hebben besteld, dank voor het vertrouwen en veel plezier ermee!

gr, Jim

Champagne

Een hele goede champagne en precies op tijd voor oudejaarsavond!

31. desember 2025

Bedankt voor je review! 🥂

Wat fijn om te horen dat de champagne goed in de smaak viel én precies op tijd binnen was voor oudejaarsavond. Proost en graag tot een volgende keer! ✨

gr, Jim

Uitmuntend, 5 sterren!

Onwijs goede ervaring gehad, met het meest vriendelijke personeel! De champagne smaakt uitmuntend. In combinatie met de prachtige glazen is elk diner een groot plezier! Onwijs bedankt!

22. desember 2025

Erg snelle levering

Erg snelle levering. Ik kwam na bestellen achter een fout in het afleveradres (mijn fout) Heb ik direct gemeld en dit is ook direct opgepakt. Dus zeer ad rem.

Verder een leuk aanbod en zeker voor herhaling vatbaar

11. desember 2025

Svar fra Selected by Dronk

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor het delen van je ervaring!
We hopen je in de toekomst graag weer terug te zien!

gr. Jim van Selected by Dronk

Heerlijke wijn voor een goede prijs met…

Heerlijke wijn voor een goede prijs met als extra service dat het de volgende dag al wordt bezorgd. Top.

29. november 2025

Svar fra Selected by Dronk

Hi Yvonne, super bedankt voor je review daar zijn we erg blij mee! Geniet nog van de Champagne :) groetjes, Jim