Jestem pod wrażeniem tego sklepu internetowego dużo prezentów gadżetów czuję się jak małe dziecko w zabawkowym świecie obsługa niesamowita towar pierwsza klasa sprawdzone zawsze będe wracał do tego sk... Vis mer

Super kontakt. Okazało się że nie było możliwe wysłanie towaru który wybrałem, zapropowbowabo mi korzystne zamienniki. Bardzo miła obsługa słuchająca klienta. Super gratisy dołączone do paczki. Bardzo... Vis mer

1. Frøleverandør

Seed Weed jest Twoim przewodnikiem po świecie rzadkich i wyjątkowych nasion kolekcjonerskich odmian konopi indyjskich. Jesteśmy pasjonatami, którzy zbierają i oferują kolekcjonerskie nasiona najwyższej jakości, dedykowane kolekcjonerom i miłośnikom niezwykłej genetyki roślinnej. Nasza platforma gwarantuje prostotę wyszukiwania i zakupu, zapewniając jednocześnie pełne wsparcie i doradztwo. Wybierz Seedweed.pl, aby wzbogacić swoją kolekcję o ekskluzywne nasiona, które staną się ozdobą każdej kolekcji.

4,8

Enestående

Zamawiam tutaj już kolejny raz i za…

Zamawiam tutaj już kolejny raz i za każdym razem jestem pod wrażeniem jakości nasion – genetyka na najwyższym poziomie! Obsługa klienta również zasługuje na ogromne uznanie – menedżer zawsze pomocny, uprzejmy i profesjonalny. Dodatkowo, miłe prezenty do zamówienia to świetny gest, który bardzo doceniam. Dostawa ekspresowa, dotarła szybciej, niż się spodziewałem. Same pozytywy, polecam każdemu!

22. november 2024

Paczka

Co do pestek, to się okaże, jak poleżą trochę w klaserze ;) Paczka tak zamaskowana, że mi ciśnienie skoczyło, jak zobaczyłem puzle. Miałem lecieć ze zwrotem do paczkomatu, dopiero nazwa nadawcy mni zatrzymała. Generalnie jest dobrze 😁💭💭💭

14. september 2024

Everything is very cool

Everything is very cool, but they didn't have the strain I was hunting for so long. But the manager made a replacement for a better and more expensive strain and bran without my paying extra. I will definitely come back and recommend it to my friends.

P.S. Gift accessories and bonuses were very nice

19. juli 2024