Sebra Interior Anmeldelser

1. Leketøysbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Når du vælger et produkt fra Sebra vælger du samtidig et dedikeret dansk børneinteriørmærke, som fokuserer på sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. Sebra sortimentet er karakteriseret ved skandinavisk enkelhed og størstedelen af kollektionen er lavet af autentiske materialer - herunder træ, uld, genbrugspapir og økologisk bomuld. Desuden er en stor del af kollektionen håndlavet, hvilket gør mange af produkterne helt unikke. Sebra tror på, at det at skabe et hjem med plads til børn og deres leg og kreativitet ikke behøver at være ensbetydende med æstetiske kompromiser. Derfor har Sebra gjort det til deres vision at skabe produkter fyldt med glæde for legesyge børn og deres stilbevidste forældre… og det har de gjort siden 2004.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Elsker produktene

Elsker produktene, merke, stilen, kvaliteten service ! Vi elsker tingene vi har fra sebra <3
Nydelig!

19. februar 2025
Logoen til Sebra Interior

Svar fra Sebra Interior

Kære Malin

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 🤩 Vi er meget taknemmelige for, at du tager dig tid til at dele ❤

Mange hilsner
//Sebra

Sebra Klædeskabet, 1 låge, classic white.

Dette er et skap av MDF - ikke bøg, fyrtræ og MDF som beskrivelsen angir. Våres skap var ikke mulig å sette sammen grunnet manglende tilpasninger. Skapet var også skadet under transport.

Velg heller IKEA eller noe annet, hvor man får det man betaler for. Dette er et for dårlig produkt i forhold til den høye prisen!!!

Sebra kundeservice gav meg rett i at skapet ikke var til å samle og at beskrivelsen av materialene var feil - men ikke noen kompensasjon eller noe annet.

Velg noe annet!

29. januar 2021
Logoen til Sebra Interior

Svar fra Sebra Interior

Hej Håvard,

Vi er naturligvis kede af den meget dårlig anmeldelse.

Jeg har været i kontakt med vores kundeservice, som har behandlet din henvendelse. Af denne henvendelse fremgår det ikke, at der har været tegn på en transportskade. En transportskade er altid et anliggende mellem afsender og modtager - så i forhold til dette bør du rette henvendelse til den forhandler, hvor skabet er købt. Skabet er ikke sendt direkte fra Sebras lager til dig - men fra en forhandler til dig.

I forhold til udfordringerne med bagpladen, så er det ikke noget vi oplever reklamationer på generelt. Men når det er tilfældet, så bør man altid rette henvendelse til den forhandler, som har solgt produktet. Forhandleren har brug for en kvittering (som dokumentation for købet) samt et batch nummer og billeder/tekst, så de kan vurdere sagen. Det er godt, at du selv fandt en løsning, men det er som udgangspunkt ikke meningen, at man skal høvle kanter - her havde en reklamationshenvendelse til forhandleren været optimal.

Sebra Klædeskabet er lavet som et tilbud til forældre, som ønsker et Sebra-look og et match til Sebra Sengen og Sebra Puslebordet. Der er brugt bøgetræ, fyrretræ og MDF til produktet - eks. er del 16 og 23 MDF, hvilket er nogle mindre dele af det samlede produkt. For at kunne lave et produkt, som ikke vejer for meget og med de detaljer, som skabet har, så er et mix af træsorter og materialer nødvendige.

Med venlig hilsen,
Tania, Sebra

Vis anmeldelser på alle språk. (67 anmeldelser)