Allt var jättebra Snabb leverans Halva priset på en madrass som kändes som helt ny. Riktigt bra kampanj Stor skillnad mot våran förra madrass som var hälften så tjock. Så jag kan rekommender... Vis mer
Fick hem produkten jag beställt, väl förpackad av ett leveransföretag som vet hur man gör kunden nöjd. Ringde på fredagen och undrade om de kunde leverera på måndagen. Ringde sedan en halvtimme innan... Vis mer
Beställde en tempurkudde men efter 2 eller 3 dagar utan leveransbekräftelse ringde jag upp kundtjänst. Jag fick då besked om att kudden skulle skickas i mitten på efterföljande vecka. Jag valde då att... Vis mer
Produkterna är bra. Har en stor säng, bäddsoffa och tofflor som är riktigt sköna. Tyvärr väger detta inte upp omdömet tillräckligt pga bristande support. Faktiskt rentav otrevligt bemötande och... Vis mer
Tempur offers a range of mattresses, pillows, beds and other unique pressure relieving products. Go online and see just why Tempur products are recognised as the biggest break through in sleep technology in the last 75 years.
Storbritannia
- se.tempur.com
Allt var jättebra
Allt var jättebra
Snabb leverans
Halva priset på en madrass som kändes som helt ny.
Riktigt bra kampanj
Stor skillnad mot våran förra madrass som var hälften så tjock.
Så jag kan rekommendera alla som funderar på en ny säng eller bara vill uppdatera till en ny madrass att köpa Tempur
Har haft det sedan 12-14 år
Man blir omfamnad av madrassen och sover som en kung
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Tempur är den bästa madrass jag haft
Tempur är den bästa madrass jag haft, har haft flera tidigare väljer alltid tempur pga värk i kroppen, den avlastar så bra.

Sträck upp DHL
Sträck upp DHL. De hade inte en siffra rätt i kommunikationen/lev.tiden, så hade jag inte varit pensionär så hade nog topplocket gått.

Fantastisk kudde!
Lätt att beställa, snabb leverans, fantastisk kudde som hjälpt min nacke.

Svar fra TempurSealy Sverige
Jätteskön för kroppen men gillar inte…
Jätteskön för kroppen men gillar inte riktigt ytan som är lite "halkig" för lakanen har svårt att ligga på plats

Svar fra TempurSealy Sverige
Bra kvalitet – men helhetsintrycket kan bli mer premium
Jag är nöjd med produkterna och kvaliteten är absolut det man förväntar sig av Tempur. Det märks att det är ett premiumvarumärke när det gäller själva produkterna.
Däremot tycker jag att hemsidan kan bli betydligt bättre med tanke på vad de säljer. Den andas inte riktigt premium, vilket skapar ett glapp mellan varumärket och den digitala upplevelsen. När man köper produkter i den här prisklassen förväntar man sig en mer genomarbetad och exklusiv känsla även online.
Jag upplevde också att vissa rabattkoder inte fungerade som de skulle. Jag fick ringa butiken och personalen var visserligen trevlig och hjälpsam, men rabatten jag fick via Mecenat/studentkort i butik var betydligt lägre än vad jag uppfattat att den skulle vara. Det blev lite otydligt och kändes inte helt transparent.
Sammanfattningsvis är jag nöjd med kvaliteten, men rutinerna kring rabatter och den digitala upplevelsen bör ses över, särskilt med tanke på vad man faktiskt betalar och vad varumärket vill signalera.

Svar fra TempurSealy Sverige
Bekväm och bra kudde som jag haft hela…
Bekväm och bra kudde som jag haft hela mitt vuxna liv. Väldigt tråkigt att den stinker av kemikalier när jag packar upp den. Får vädra den länge ute och tvätta fodralet och även vädra det troligen någon månad innan jag vill ha näsan mot materialet.

Svar fra TempurSealy Sverige
Fick kudden efter mer än två veckor
Fick kudden efter mer än två veckor, trots utlovat 4-6 dagar.

Bästa sängen!
Köpte en dubbelsäng 2015 med en under och en övermadrass och den är lika skön idag som då. Att min kropp mår så bra är mycket sängens förtjänst då kroppen får fullständig vila.