Hier niks bestellen
Je doet een bestelling en wacht immers al 2 maanden. Reageren niet op je mail. Via messenger een berichtje gestuurd ook 0 reactie.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Leveren niet. Kreeg eerst nog een mail terug dat er iets mis gegaan was met de levering. Daarna stil. Site niet meer in de lucht. Pure oplichters!
Tot heden nog niets ontvangen. Mail gekregen dat ik als ik de claim bij Klarna zou intrekken dan konden ze nog een keer de bestelling versturen . Tot mijn spijt heb ik dat gedaan want je denkt ze gaan opnieuw voor mij aan de slag. Site is nu niet meer in de lucht want Safari kan de server niet vinden. Ik ben mijn geld kwijt maar heb ook geen spullen. O ja ze regager maar 1x op je mail. WEG blijven bij deze site
23 juni 2 hemdjes besteld en betaald maar nog steeds niets ontvangen. Op mijn eerste mail kreeg ik antwoord dat er iets mis gegaan was met de vraag of ze ze opnieuw moesten sturen, ja natuurlijk. Daarna kreeg ik bericht dat 't verstuurd was maar kreeg ik weet hem track & tracé code en op mijn verdere mails geen enkele reactie meer. Bang dat ik mijn geld kwijt ben.
18 juni besteld gelukkig via Klarna en dus nog niks betaald. Niks ontvangen, geen reacties op mijn mails of wat dan ook! Wat een waardeloze firma! Tevens is de website ook niet meer online blijkbaar!
Bestel hier niks!!!!!!
Heb mijn bestelling nu na dik 2 weken nog steeds niet ontvangen. Mail ze de hele tijd door maar krijg 0 reactie.
Ik wil mijn geld terug maar vrees dat ik ernaar kan fluiten!
Echt vies dit, geld innen van mensen en vervolgens niks sturen of niet reageren.
Waar blijft mijn bestelling (1752). Levertijd 5 tot 10 werkdagen. Inmiddels al meer dan 15 werkdagen. Heb Sculvy al eerder mail gestuurd maar wordt niet op gereageerd. Track & Trace nooit ontvangen. Dat je met iets adverteert vind ik dat je de levering moet nakomen en zeker antwoorden op mails. Helaas heb ik geen vertrouwen meer in dit bedrijf en zet ik deze onder de rubriek DUBIEUS en zal nooit meer iets bestellen. Of ze moeten dit leveren of mijn geld terug. Ook heb ik het idee dat dit ook weer rommel uit China is. Niets bij bestellen!!! Inmiddels is het nu 21 juni en heb voor de 3e x een mail gestuurd. Website is uit de lucht wat al doet de ken aan alweer een oplichtingswebsite. Wil graag mijn geld TERUG..... 40 euro aub
Attention
Société malhonnête
Demande de retour toujours pas envoyée....ARNAQUEUR plus de 20 mails envoyés et pas de réponse..
Ou est le droit à la rétractation et il bafoue les lois
Verschillende mail gestuurd voor een retourlabel .....geen antwoord gewoon totale radiostilte .....
5juni bestelling gedaan via een 1+1 actie. Na 10dgn nog geen track and trace. Mail verstuurd en netjes antwoord gekregen. Uiteindelijk na een tijdje een track and trace. Vervolgens krijg ik maar 1 BH binnen en mail dat ik er 1 mis. Krijg ik een reactie terug dat ik niet via die actie had besteld en met bewijs moest komen. Ja, die kon ik dus niet vinden! Ben al 1mnd verder en er zijn nieuwe acties....1e en laatste keer dus...
Eerst kon het systeem mijn adres niet vinden, vervolgens na bijna een maand wachten mijn bestelling (1260) binnen gekregen. Artikel past niet maar mag niet retour gestuurd worden ivm hygiëne... je moet toch kunnen checken of iets past of niet?
Bestelling gedaan ( Bestel 1506 ) op 18 juni betaald bevestig gekregen en vervolgens niks meer gehoord of ontvangen
Vele mails gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft maar de mails worden niet beantwoord 😡