1. Musikkinstrumentforretning
  2. Hi-fi-butikk

Breng the ’groove‘ terug in je studio-opstelling. Met op maat gemaakte standaarden, perfect voor jouw setup. Bij Sculpted Stands maken wij op maat gemaakte standaarden voor synthesizers, grooveboxes en andere muziekapparatuur, zodat jouw studio-opstelling weer fijn en overzichtelijk wordt. Via onze online designer geef je eenvoudig de afmetingen van je apparaat, de gewenste hoek, hoogte en kleur door. Op basis daarvan ontwerpen en bouwen wij een stevige stand die precies past bij jouw setup en er ook nog eens strak uitziet. Onze standaarden combineren moderne 3D-printtechniek voor de zijkanten met hardhouten dwarslatten voor een solide, duurzame constructie. We verzenden de stands als compact bouwpakket dat je in een paar eenvoudige stappen, zonder gereedschap, in elkaar zet. Zo houden we de verzendkosten laag en kun jij snel weer verder met muziek maken. We denken graag met je mee als je nog niet precies weet wat je nodig hebt, en zijn goed bereikbaar voor vragen of advies. Omdat we volledig maatwerk leveren, is goed meten belangrijk. Maar gaat er aan onze kant iets mis, dan lossen we dat netjes op. Sculpted Stands is een kleinschalig, persoonlijk merk voor muzikanten die hun studio ergonomischer, overzichtelijker en mooier willen maken.

4,2

Bra

Extreem tevreden!

Ik ben extreem tevreden met de standaarden die ik heb ontvangen. Vanaf moment 1 toen ik een appje stuurde met mijn “probleem” ben ik super goed geholpen. Er is super slim meegedacht en ik ben echt super blij met het eindresultaat. Grote aanrader!

12. desember 2025

Stand MiniCockpit autopilot

I've ordered a stand for my MiniCockpit Autopilot unit, was personally delivered by Sculpted. During the proces he validated my design with me, and made sure everything was correct.

14. oktober 2025
Logoen til Sculpted Stands

Svar fra Sculpted Stands

Thank you for your review. A stand for a flight simulator isn't my most usual request. But it was a good one!

Top service

Top service, verkoper maakt een sketch van hoe het eruit komt te zien, stands zijn precies zoals op de foto en het ziet er vet uit in de studio!

3. desember 2025
Logoen til Sculpted Stands

Svar fra Sculpted Stands

Fijn dat je er blij mee bent Miquel! Ik wordt zelf ook altijd blij als iemand stands bestelt in felle kleuren.