Selskapet har svart
Varje beställning vi har gjort har vi alltid varit nöjda. Super bra kvalité på produkter. Jätte billigt så slipper man lägga massa onödiga kostnader för mobil produkter. Bäst av allt fri frakt sl... Vis mer
Selskapet har svart
Beställde en skärm från screens4you.se för 5 dagar sedan, men har fortfarande inte fått den. Enligt deras hemsida ska leveransen ta 2-5 dagar, men det finns inget spårningssystem, så jag har ingen ani... Vis mer
Selskapet har svart
På Screens4You erbjuder vi prisvärda mobiltillbehör och smarta vardagsprodukter som förenklar din dag. Med fokus på kvalitet, snabba leveranser och personlig service strävar vi efter att ge dig en smidig köpupplevelse. Besök Screens4You.se för att hitta skärmskydd, mobilskal och mycket mer – alltid till rätt pris!
Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bästa service med trygghet och bästa kvaliten!!
De marknadsför skärmskydden som anti-fingeravtryck men det är inget annat än falsk marknadsföring. Fingeravtryck plus en grå hinna på skyddet som inte går att torka av. När jag kontaktade kundtjänst med min reklamation får jag inte svar på mina frågor. Rekommenderar inte!

Svar fra SCREENS 4 YOU
Det här är största bluff sämst företag dåliga och låg kvalitativa saker skärmskydd och kamera skydd går sönder av minsta lilla fel tryck och då exploderar det en stor bomb med plast splitter över allt samt det är dropshipping företag dom köpet billigt via kina eller någonstans och säljer sen som deras egna totalt bluff /sämst företag rent utsakt usch 💩
Kundtjänst är värdelös också lovar leverans ett datum men den kom inte då bad jag om kompensation men fick inget sämst bluff företag usch usch usch

Svar fra SCREENS 4 YOU
Nästan alla deras produkter är sämre än temu, kundtjänsten är helt värdelös.
Jag beställde hem några saker, billaddaren var absolut inte som på bilden, mycket större, svårt att få in USB kontakten i den och den laddade väldigt segt. Kartongen var helt trasig när jag fick den, får knappt något svar från kundtjänst angående detta, förutom om jag vill skicka tillbaka den får jag betala leveransen själv. Själva laddar sladden laddade 1-3 % på 2-4 timmar. Svaret ” Vi får inte sälja original laddare ”
Köpt inte härifrån, finns så mycket bättre mobiltillbehör och bättre kundtjänster samt respekt mot sina kunder.

Svar fra SCREENS 4 YOU
Skärmskydden är inte bra, går sönder direkt och rekommenderas inte att köpa. Lägg hellre pengar på dyrare och mer hållbart skärmskydd.

Svar fra SCREENS 4 YOU
Är väldig nöjd har gjort 9 köp sedan första köpet i November! Har köpt bland annat skärmskydd, skal, mobil hållare, kameralins skydd och mm. Alla produkter har levt upp till mina förväntningar kanske till och med över förväntningar. Har inte varit några problem med leverans samt lite tips med hjälp utav postnord appen kan man se paketets resa därmed vet man att ifall paketet har lastats så lär det komma samma dag om inte dagen efter. Det kommer definitivt blir fler köp i framtiden!

Svar fra SCREENS 4 YOU
Skalet ja mest va sugen på trycker på
Ljud ner hela tiden
Har testa allt för å lösa det
Men skalet går ej ha på min
iPhone 17 PRO Max

Svar fra SCREENS 4 YOU
Beställde min vara på en onsdag eftermiddag och fick min beställning på fredag så bra leverans. Beställde ett skal till iPhone 17 PRO Max och ett skärmskydd till samma modell men fick fel skärmskydd. Nu vill jag returnera båda mina varor då jag inte är nöjd med dem, jag skickade ett mejl i lördags och väntar fortfarande på svar.

Svar fra SCREENS 4 YOU
Bästa service och leverans, ni gör grymt bra jobb!! Alltid 100%! Jag är super nöjd med alla mina produkter! Tack för att ni finns!🤩🤩👑🙏🏼

Svar fra SCREENS 4 YOU
Jag beställde skärm skydd och de var jätte dåliga, jätte svårt att applicera och blir massor med luft bubblor och inte tåliga alls rekommenderar inte

Svar fra SCREENS 4 YOU
Det var bra korta leveranstider men det som var mindre att det inte var spårbart paket men annars var allt dunder väldigt bra priset också

Svar fra SCREENS 4 YOU
Fingeravtrycket fungerar inte på grund av SCREENS

Svar fra SCREENS 4 YOU
Jag beställde två mobilskal som skulle komma inom 6 dagar har inte kommit än och fick ett sms att jag ska vänta två veckor till ,besviken

Svar fra SCREENS 4 YOU
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.