De sendte feil produkt og svarer ikke
De sendte feil produkt og svarer ikke på henvendelser i etterkant. Så nå har jeg betalt mye penger for noe jeg ikke får brukt for hos en aktør som ikke svarer. Hold deg unna!
At ScooterNordic, we specialize in providing high-quality parts and services for electric scooters. We offer a wide range of components including controllers, brakes, batteries, and more, tailored to enhance the performance and longevity of your scooter. Our team of experts is dedicated to delivering exceptional customer service and ensuring your scooter remains in top condition. Whether you need maintenance, upgrades, or replacements, ScooterNordic is your trusted partner for all your electric scooter needs. Visit us at ScooterNordic for more information.
Svaleveien 18, 3258, Larvik, Norge
Har ikke svart på negative anmeldelser
Venter fortsatt på el-sparkesykkelen som skulle vært levert for noen uker siden (tror jeg). Venter også på svar på en e-posthenvendelse (purring). Vurder andre leverandører før du velger ScooterNordic.
Litt merkelig, for ett år siden ble alt hentet og levert til avtalt tid, og arbeidet ble korrekt utført – men i år er opplevelsen stikk motsatt.
Vil starte med å informere om at JuleXpress Özdal/Scooternordic ble politianmeldt fra min side i dag.
Jeg vil advare sterkt mot å bruke JuleXpress Özdal/Scooternordic og M. Özdal som er eier, for reparasjon av elektriske sparkesykler samt. kjøp av varer i det hele tatt. Min erfaring har vært katastrofal, og jeg føler meg både svindlet og utsett for dårlig behandling. De er super hyggelige på starten, men helt forferdelig etterpå. Som to ulike personer.
Hva som skjedde:
Jeg leverte min sønns nesten nye sparkesykkel (verdi ca. 17 000 kr på tilbud, men full pris 25 000 kr) til JuleXpress Özdal/Scooter Nordic for motorbytte. Første betaling var på 800 kr for henting og diagnostisering av sparkesykkelen. Etter at vi fikk beskjed om hva som måtte fikses per epost, ble vi enige om å betale ytterligere 2 650 kr for motorbytte og justering av bremsene. Når du betaler bekrefter du at du etr enig i diagnoseringen.
Første forsøk:
Sparkesykkelen ble levert tilbake etter 7-8 dager (Hentet lørdag, levert neste lørdag som planlagt og avtalt) den ble levert uten at motoren ble byttet, og det skjønte ikke vi, men den ble levert ikke fungerende slik som de hentet den, med samme ulyder og motor som ikke fungerer. Vi oppdaget dette umiddelbart og kontaktet Metin Özdal. Etter flere purringer, innrømmet han/eller forsnakket seg i mail til slutt at motoren ikke var byttet ut, men i stedet hadde de byttet bremseskivene (verdi 600 kr) uten vårt samtykke, noe vi aldri hadde avtalt. Dette ble først informert om etter vår klage. Dette tror han bare er greit når vi har sendt den inn for noe annet. Vi ba aldri om å finne nye feil, og droppe feilen vi egentlig hadde.
Andre forsøk:
Etter mye krangling og flere forsøk på å avslutte dette bare, ble sparkesykkelen hentet lørdagen etter. Den ble levert tilbake 1. mai, fortsatt ikke reparert som avtalt. Feil/mye svakere motor ble montert, som deretter ødela kontrolleren på sparkesykkelen. Vil understreke at de leverte en lørdag, og når vi kom hjem den kvelden og fant ut av at de har levert en sparkesykkel uten å fikse den med samme feil, så kontaktet jeg han. Han ble sur for at jeg kontaktet han den lørdagen, samt. søndagen etterpå da det er helligdager og fridager, men at han sender en melding kl. 1730 den 31.4 for å levere kl. 9 på 1 mai på en helligdag er helt innafor. :) ......
Blokkering og Unnvikelse:
Etter å ha konfrontert M. Özdal, svarte han at alt var rett med en link, denne linken beviser også at han ikke vet hva han gjør samt. motoren er tydelig merket og vi ser at det er galt, jeg skrev tilbake, men ble vi effektivt blokkert, de stoppet e-posten sin for mottak av mail da flere prøvde å kontakte dem. Ingen svar på e-post, telefon eller SMS. Tlf satt de på svarer i over lang tid. Denne uprofesjonelle og unngåelige atferden viser et fullstendig fravær av ansvar og respekt for kunder. SMS'er fra han med spydige kommentarer kommer det også.
Profesjonell vurdering:
Vi leverte sparkesykkelen til Sparfix for en uavhengig vurdering, som bekreftet:
Feil motor ble montert.
Den feilmonterte motoren ødela kontrolleren. Dette visste vi skulle skje når vi prøvde å få M.Özdal til å forstå det per mail, men han ble helt borte.
Bremseskivene (verdi 600 i følge han, som ble montert uyten vår godkjennelse) var ikke byttet, til tross for Metins påstander om dette. Det er også bare tull da de som følger med sparkesykkelen var montert, og dette har vi fått sjekket.
Jeg kan ikke anbefale JuleXpress Özdal/Scotternordic til noen. Deres håndtering av saken har vært både uprofesjonell og uærlig. De unngår ansvar, ignorerer kunder, og leverer ikke det de lover. Jeg har nå anmeldt saken til politiet for bedrageri og ødeleggelse av eiendom.
Unngå dette firmaet hvis du ønsker profesjonell service og ærlige reparasjoner.
Dette er det værste! Total mangel på kundebehandling og respekt! Styr unna dette firmaet!
Jeg bestilte å skifte dekk på min el-sparkesykkel 28 mai, det ble lovet at den skulle hentes påfølgende lørdag, ingen kom. Fikk melding at den ville bli hentet neste uke. Forsøkte å ringe «kundeservice», sendte e-post, SMS og alle mulige metoder men ingen svarte. Etter en uke fikk jeg svar at den ville bli hentet 12 juni og bli ferdig på ca. en uke. Den ble hentet da.
Forsøkte å ringe for å avtale hva som skulle gjøres og vite nøyaktig når den var ferdig da min sønn trengte den til og fra jobb. Ingen svar, jeg ringte «kundenummeret» utallige ganger til alle døgnets tider, bare automatiske svar: «Takk for at du ringte… vi har stor trafikk, vennligst prøv senere»
Slik holdt jeg på i nesten 3 uker uten at jeg fikk noe svar. Var jeg blitt utsatt for svindel? Var el-sparkesykkelen blitt fraktet ut av landet? Slike tanker fikk jeg da tiden gikk og ingen svarte på noen henvendelser.
Jeg sendte den siste e-posten og ga firmaet 2 dagers frist til å svare men ingenting skjedde.
Den 3 dagen ringte jeg Politiet. Jeg ble godt mottatt og etter en lengre samtale hvor det ble sagt at det kunne godt hende at el-sykkelen var fraktet ut av landet. Vi ble enige om at jeg skulle anmelde forholdet og henvende meg til mitt forsikringsselskap.
Som jeg også gjorde og da begynte ting å skje! Jeg ble oppringt av skadeavdelingen på mitt forsikringsselskap som sier at hun fikk svar på dette nummeret jeg hadde ringt så utallige mange ganger! Hun sa at hun hadde snakket med eieren av ScooterNordic som sier at E-sparkesykkelen ville bli levert imorgen! Omtrent samtidig kom en e-post som bekrefter dette at el-sparkesykkelen blir levert imorgen. Det sto også uthevet at jeg ikke ville få noen faktura!
Jeg sender en e-post om at jeg må ha faktura ved leveranse, da betaler jeg umiddelbart. Fikk ingen svar på denne e-posten og da budet kom med el-sparkesykkelen dagen etter hadde han ikke med faktura. Samtidig ringer eieren av ScooterNordic og gir beskjed til budet (på Tyrkisk) og jeg bryter inn og spør om han har lest min siste e-post. Han leser den da men vil jeg skal betale nå så skal han sende faktura. Jeg sier jeg må ha faktura først.
Det endte med at budet tok med seg el-sparkesykkelen og dro. Så fikk jeg e-post om at jeg skulle få faktura idag. Det gikk likevel et par dager til (etter at jeg hadde purret flere ganger på faktura) så fikk jeg faktura og betalte umiddelbart. Så kom budet sent på lørdagskvelden den 12 juli med el-sparkesykkelen.
I ettertid har jeg forstått at ScooterNordic har lest alle mine e-poster, SMSer og sikker også registrert at jeg har ringt, men har alle gangene han han gitt blaffen i å svare. Dette er totalt mangel på respekt for meg som kunde og som mange andre ser ut til å har erfart det samme.
Som sagt styr unna dette firmaet, de mangler totalt evnen til å drive seriøst!
Jeg bestilte et hovedkort til en elsparkesykkel og fikk levert helt feil modul. Det var et annet produktnummer enn på nettsiden. Kablene var helt forskjellig. Så da sendte jeg mail både via epost å via deres kontaktmåte via hjemmesiden deres. Ingen svar. Snart gått 14 dager å har enda ikke hørt noe. Jeg har sendt flere mailer uten svar. Jeg har også forsøkt å ringt det nummeret som er oppgitt på hjemmesiden deres. Uansett hvor mange ganger eller når på døgnet man ringer så er det en pc som sier at det er mange som prøver å nå dem vennligst prøv senere så legges det på. Å det skjer som sagt uansett hvor mange ganger man prøver på disse 14 dagene jeg har prøvd. Er jo lettere å få tak i noen på nav!
Så hva skal man gjøre da? Jeg må nok gå via forbrukerrådet om jeg skal få igjen pengene mine. Det er så sykt dårlig å drive firma på denne måten! Dem klarer å selge å sende varer men å svare på mail eller telefon å fikse opp i ting det er veldig vanskelig for dem.
Veldig god service. Henting, reparasjon og tilbakelevering alt i henhold til avtale. Nå er den elektriske sparkesykkelen som ny igjen.
De har brukt 3 mnd på å reparere el sparkesykkelen min.. plutselig skal dem kansellere.. blir for dumt.. anbefaler ingen å bruke den nettsiden her..
Sykkelen ble raskt hentet 22.8, men kommunikasjonen etter henting og fram til sykkelen kom tilbake, er under enhver kritikk. Jeg kontaktet kundeservice etter at sykkelen ikke kom etter ei uke som avtalt. Ingen respons. Deretter ny kontakt, både på sms og tlf. Ble lovet at den skulle komme uka etter. Nok ei uke gikk, ingen melding på at sykkelen ikke ble levert da heller. Måtte på nytt ta kontakt selv. Ingen beskjeder, selv etter flere purringer. Ringte på nytt igjen og fikk beskjed om at to hjul var skiftet, hovedkortet og at jeg pga venting skulle få et deksel med på kjøpet. Nye to uker gikk, men da fikk jeg beskjed om at hjula var under bestilling og at de ventet på deler. Jeg spurte på et tidspunkt om dette var svindel, siden jeg allerede hadde betalt ordren. I dag skriver vi 24.9, fem uker etter levering av sykkel. Da ble den levert på døra…… Jeg ble bedt om å bruke kundeservice, men da må det være en forventning om at noen svarer deg innen 24t. Her var det relativt dødt over flere dager. Et bra konsept, men logistikk må det jobbes med!
Kjempe service!
Sykkelen ble både hentet, reparert og levert hjem rett på døra! Svært lange køer på andre verksteder, men her gikk det unna, til en svært rimelig penge! Anbefales.
Er veldig skuffa, ble fortalt den skulle bli levert etter 1 uke, som ble til 2 uker. Fikk tilbud om å få ny antiskli som kompensasjon for forsinkelsen ( noe jeg IKKE fikk selv om de sa jeg skulle få det). Skulle bli levert torsdag noe den heller ikke ble. Den kom en helt anen dag. Veldig skuffa over at det sol ble lovet ikke ble levert.

Svar fra ScooterNordic
Dette var en fantastisk opplevelse! Sykkelen ble både hentet og levert på døra, som om den var ny. Dette tok kun en uke og all den gode servicen kom med en god pris.

Svar fra ScooterNordic