Scientific-lectures Anmeldelser 12

3. Firmaunderholdning
  4. Underholdningsbyrå
  5. Eventarrangør

Skrevet av virksomheten

Scientific Lectures – Hvor gæring møder grundforskning, og destillation bliver til whisky. Hos Scientific Lectures er vi drevet af en enkel vision: at formidle naturvidenskab med nørdet begejstring og sensorisk dybde. Vi kombinerer foredrag i mikrobiologi, bioteknologi, kemi og fermentering med professionelle whiskysmagninger – og lader publikum smage sig ind i den videnskabelige proces. Vores specialitet er gæring: levende mikroorganismer, der med præcision og komplekse enzymatiske processer omdanner sukker til alkohol og aroma. Vi isolerer vildgær fra blomster og natur, opformerer i kontrollerede miljøer, og bruger disse stammer til småskala-produktion af øl og whisky, som publikum får lov at smage under foredragene. Hver smagning bliver dermed et eksperiment, hvor man kan smage forskelle i gærstammer, fermentationsbetingelser og destillationsparametre. Vores foredrag kombinerer storytelling, praktisk udførelse af eksperimenter. Publikum bliver klogere på esterdannelse, gærcellers respiration vs. fermentering, og hvorfor "håndværk" ikke bare er romantik, men mikrobiologisk realitet. Vi tilbyder arrangementer for gymnasier, universiteter, virksomheder, loger og nørdede fællesskaber, hvor naturvidenskabelig viden får lov at fermentere sammen med god smag. Besøg os på www.scientific-lectures.com og book et foredrag, hvor hver tår rummer mere end 40 % alkohol og 100 % indsigt.

Kontaktopplysninger

4,4

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Claus er en virkelig dygtig formidler…

Claus er en virkelig dygtig formidler af et nørdet område, så hvis du vil vide mere om whisk, så er han den helt rigtige. Og hvis du ikke kan lide smagen af whisky, så bliver du alligevel klogere og kan helt sikkert shine næste gang du er i selskab med whiskyelskere.

21. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi smagte ting, du ikke kan købe nogen steder i verden

Jeg var til et arrangement, hvor Claus dukkede op med 45 minutters foredrag og smagsprøver på sine unikke whiskyer. Store smagsoplevelser tilsat ekstrem nørdet viden om gærstammer og gærens historie. Vi smagte på ting, du ikke kan købe nogen steder i verden, distilleret på gærstammer, som Claus selv har isoleret fra bl.a. honningbier og overfladen af brombærblomster. Jeg kan varmt anbefale at booke Claus til whiskysmagning og historiefortælling.

29. november 2025

Whiskey som aldrig før

Unik oplevelse- Claus er en sand mester af gær og man får virkelig lov til at prøve nogle whiskeys som ingen andre. Undervisningen er grundig og i et godt tempo. Jeg vil anbefale det til alle der ønsker at vide mere om fermentering og destillering- både smag, teknik og historik

28. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Whisky smagning på en anderledes måde

Jeg havde læst om Biologen og destillationsnørden Claus Rosensparre, som via hans forskning brygger whisky med gær, isoleret fra blomster og bier fra den Danske natur.
Da jeg så han afholdte kursus på Frederiksberg, tilmeldte jeg mig, ikke de store forventninger, men jeg blev klogere.
Ikke nok med rammerne omkring kurset, men en helt anderledes oplevelse end jeg forventede.
Blev draget ind i en verden hvor mikroorganismer og natur forvandles til smagsoplevelser.
Jeg kunne skrive meget mere, men jeg kan kun anbefale andre at deltage på et kursus, og få del i samme oplevelser som jeg og de andre deltager fik.

5. juli 2025

Meget spændende oplevelse

Meget spændende oplevelse, noget helt andet end en normal smagning.
Smagningen gav virkelig en god forståelse for de forskellige dele af processen bag whisky produktion. Særligt spændende med de forskellige typer gær, og gæringsmetoder.

5. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig spændende og indsigtsrige timer.

Rigtig spændende og indsigtsrige timer hvor man dykker ned i baggrunden for duft og smag. Det var fedt at have en passioneret snak om gærtyper og selv vurdere resultatet af gærtypens indflydelse på whiskeyens smag, duft, og helhedsindtryk. Meget varme anbefalinger til både hobby-smagere, entusiaster, og mikrobiologer :-D

17. mai 2025

3 gode timer

3 gode timer, som kunne have været 4 eller 5 uden problemer. En masse interessant nørdet snak om gær, kultur og whisky, gjort spændende ved at man samtidig får lov til at lave egne små eksperimenter.

17. mai 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv