1. Dameklesbutikk
  2. Klesbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Schijvens mode is al 50 jaar een begrip in Brabant en heeft inmiddels 14 winkels. Schijvens mode heeft een betaalbare, casual-trendy collectie voor de moderne vrouw. Een persoonlijk advies, sfeer en gezelligheid vinden wij erg belangrijk en hebben serv...

2,4

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Nare ervaring

Afgelopen vrijdag naar Schijvens in Veldhoven geweest. Wat een nare ervaring. De oudere vrouw was onvriendelijk en toen ik vroeg of ze er ook voor kon zorgen dat mijn broek korter gemaakt kon worden kreeg ik als antwoord dat ze maar 1 coupeuse voor 16 winkels hadden en het dus lang zou duren. Met andere woorden dat kun je ook zelf regelen. Verder zei ze dat ze allang had gezien dat de bloesjes en shirts die ik wilde passen te klein zouden zijn...ja kom dan helpen misschien? Ik ga hier echt nooit meer heen!

22. mai 2026

Klachten niet opgelost = duurbetaald

Altijd tevreden geweest, maar nu ging het twee keer mis. Een dure chenille trui vol halen en pluizen en draden wilde ik retourneren. De wasmachine, mijn auto en jas: alles zat onder chenille pluizen in het rood. Zelfs na tweede keer wassen. Klantenservice online wilde niks voor mij doen!
Twee wk geleden 2 items gekocht bij Schijvens, kom ik thuis met 1 kledingstuk. Ook dit wilden ze niet met mij oplossen, dat lag aan mij! Weg €25!
Ik ga niet meer naar deze klant onvriendelijke kledingzaak. Erg jammer

28. mars 2026

Het personeel in de winkel is humeurig…

Het personeel in de winkel is humeurig en niet professioneel. Klagen als ze iets moeten bestellen in een ander maat (omdat dat zoveel werk is????) en je het vervolgens niet koopt. Dat is toch hun werk en krijgen ze voor betaalt lijkt me (??). In een andere Schijvens-winkel was het personeel ronduit humeurig. Toch maar weer online bestellen zonder contact met die die vreselijke vrouwen.

18. oktober 2025

Jeetje wat een mega slechte ervaring!

Jeetje wat een mega slechte ervaring!
Zes en een halve maand geleden is mijn blazer kwijtgeraakt in hun stomerij. Er is toen een nieuwe besteld. Na meerdere malen contact te hebben gehad of ze mijn maten goed in het systeem hebben staan hebben ze beloofd dat het goed zou komen. Na eerst ruim vijf maanden te hebben moeten wachten kreeg ik eindelijk de blazer thuisgestuurd. Helaas, mouwen ruim drie centimeter te kort. Toen terug gegaan naar Schijvens. Daar zagen ze meteen dat het niet goed was en zouden een nieuwe bestellen. Na in totaal zes en een halve maand gewacht te hebben kreeg ik een nieuwe blazer thuis gestuurd. Wat blijkt, omdat de originele maat blazer te ruim zat hebben ze de knopen twee centimeter verplaatst. Reactie van vrienden ‘je ziet er net uit als een clown’, ‘leuk zo’n piraten outfit’ en ga zo maar door.
Nu nog steeds geen blazer tot mijn beschikking. Mocht je de keuze hebben om ergens anders een blazer te bestellen of iets te laten aanpassen dan zou ik ieder bedrijf boven Schijvens adviseren.

16. august 2023

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. 2 maten blazers besteld, tegen een zeer scherpe prijs (-50%). 1 heb ik er retour gestuurd op een woensdag. De dag erop kreeg ik al een e-mail dat de retour in goede orde was ontvangen en dat ik terugbetaald zou krijgen. Die dag daarna stond het bedrag al op mijn rekening.

Wel zou ik als tip mee willen geven een snellere verzending te realiseren en bij een retourbevestiging per e-mail ook een overzicht bij te voegen met het precieze bedrag wat je terugkrijgt. Daarnaast zou het wenselijk zijn als de retourkosten van zo'n 5 euro omlaag kunnen.

1. juli 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis