SCHERNING københavn Anmeldelser

4,7

Meget hurtig levering. Kunne “desværre” ikke se øreringene, da de er pakket meget smukt ind (købt til gave) 🤩 Halskæden, købt til mig selv er så fin - præcis som på billedet på hjemmesiden. Stor anb... Vis mer

Fantastisk oplevelse. Søde og hyggelige folk i kundeservice også. Havde et mindre problem, som de bare håndterede så flot. Her handler jeg gerne igen. Min ønskesky er også fyldt med smykker her... Vis mer

Jeg købte et utroligt fint sæt til gave med øreringe og halssmykke! Jeg var dog lidt skuffet over størrelse, målene stod jo på siden, men jeg var ik nok opmærksom, fordi der stod stor, men begge vedhæ... Vis mer

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

55 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hurtig levering

Jeg er imponeret over hvor hurtigt jeg modtog mine øreringe. Jeg bestilte d. 27. Februar om eftermiddagen og dagen efter (dvs d. 28. Februar) modtog jeg dem. Det er hurtigt ekspedition.
Og øreringene er så fine.

28. februar 2026

Skrammel produkt og dårlig…

Skrammel produkt og dårlig ombytningsservice.

16. februar 2026
Logoen til SCHERNING københavn

Svar fra SCHERNING københavn

Hej Kasper,
Du er altid velkommen til at returnere dit køb, hvis du ønsker det. Du skal blot returnere det til os, så fører vi det fulde købsbeløb tilbage til dig.
Hilsner fra SCHERNING / Mette

Hurtig sikker levering

Hurtig levering, fik dem dagen efter jeg havde bestilt dem (bestilte 2 timer efter deadline for levering dagen efter). God og sikker indpakning så alt var intakt ved modtagelse. Får dagligt kommentarer om hvor smukke øreringene er.
Vil klart anbefale jeres smykker til andre, samt handle hos jer igen.

2. februar 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.
Her handler jeg gerne igen.
Min ønskesky er også fyldt med smykker herfra 😁
De fleste ørestikkere man får for tiden er så tynde i stikkeren, men disse er lige så tykke som dem jeg har arvet fra 1970-erne og 1980-erne. God stil!

28. januar 2026

Dårlig kvalitet

Jeg fik smykkerne, og det er et tyndt stykke plastik. Jeg syntes, det var fint, men jeg tabte boksen med smykkerne en gang, og den ene ørering knækkede. Enormt dårlig kvalitet.

11. januar 2026
Logoen til SCHERNING københavn

Svar fra SCHERNING københavn

Kære Sofie,
Tak for din tilbagemelding.
Vi bruger ikke plastik i vores smykker. Kun Sterling sølv, porcelæn og emalje.
Måske er det en ørering fra et andet mærke?

Hvis det er øreringe fra os du har købt, og du ikke er tilfreds med dem, er du altid meget velkommen til at returnere dem og få pengene retur.

Vores smykker skal selvfølgelig ikke gå itu ved almindelig brug og håndtering. Det oplever vi meget sjældent.
Du er velkommen til at skrive hvad der er sket til shop@scherning.dk - så finder vi en løsning :-)

Hilsner fra SCHERNING / Mette

Jeg var så heldig at vinde SCHERNINGs…

Jeg var så heldig at vinde SCHERNINGs julekalender den 13. december på Instagram, og det blev til en rigtig dejlig overraskelse! Jeg modtog to helt fantastiske armbånd, som jeg selv fik lov at vælge – et til mig selv og et til en, jeg holder meget af.

Det føles virkelig som en ekstra julegave, og jeg er dybt taknemmelig for SCHERNINGs gavmildhed og ægte juleånd. Kan varmt anbefale både deres smykker og deres søde initiativer – det gør en forskel!

Af hjertet tak!

13. desember 2025

Varen kom som den skulle

Varen kom som den skulle, er julegave, så den endelige vurdering findes ikke.
Sidste stjerne mangler, da der står på jeres side, at man kan købe dem på Kunsten i Aalborg, hvad man ikke har kunnet i flere år. Det gav lige en tur på godt 50 km unødvendigt!

10. desember 2025