Scandicpaw Anmeldelser 15

TrustScore 2.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK. Jeg har den 21.3. skrevet dette til kundeservice. Hører intet retur, så nu er jeg spændt på, om der kommer et svar.
Jeg har efter 13 hverdage modtaget pelsbørsten - som er sendt fra Kina.

Jeg ønsker at gøre brug af 30 dages åbent køb pga. følgende:

Børsten er langt fra så effektiv, som der vises i videoerne
Børsten har så skarpe tænder, at det ikke er forsvarligt at bruge den på dyr. Jeres kommentar om, at det vil føles som massage er derfor ikke rigtig.
En hurtig google søgning viser, at produktet findes tilsvarende på Temu, Alibaba, Amazone osv. til væsentlig lavere pris. Det er nøjagtigt samme produkt - 1 til 1 - inkl. emballagen.

Jeres henvisning til gode score på Trustpilot virker utroværdige, da billedet er et helt andet, når man slår jer op direkte på Trustpilot. Desværre tjekkede jeg først dette efter købet.

Jeg forventer at modtage en gratis returlabel og refusion af købet. Hvornår kan jeg forvente at modtage beløbet retur?

I behøver ikke sende mig samme "forklaring", som andre utilfredse kunder har fået på Trustpilot. Bare refunder beløbet.
Opdatering: I svarer herinde, at jeg kan kontakte jer på mail. Det har jeg som sagt gjort og sendt til support mailadressen den 21.3.? Så svar gerne på den henvendelse, så sagen kan afsluttes.

20. mars 2026

Hej Gitte,

Opdatering: Hej Gitte

Tak for din opdatering. Vi kan desværre ikke se din mail i vores system, så den er muligvis ikke gået igennem.

Vil du være sød at sende den igen til support@scandicpaw.se? Så sørger vi for at hjælpe dig med det samme og få afsluttet sagen hurtigt.

ScandicPaw kundeservice

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse.

Vi vil selvfølgelig hjælpe dig med en refundering. For at kunne gennemføre denne, har vi brug for en kvittering på, at varen er sendt retur. Så snart vi modtager denne, refunderer vi hele beløbet uden problemer.

Du kan returnere varen til følgende adresse:
Navn: Coop
Adresse: Stamgatan 4
Postnummer: 125 74
By: Stockholm
Land: Sverige

Vi vil også gerne understrege, at dette er vores eget produkt, udviklet efter vores specifikationer. Der findes desværre kopier af lavere kvalitet på andre platforme, som kan ligne vores.

Du er meget velkommen til at kontakte os på support@scandicpaw.se, så vi kan få afsluttet sagen hurtigt og korrekt.

Dårligt kineser produkt.

Dårligt kineser produkt.
Svindel og humbug.
Gider ikke en gang at bruge penge på retur porto. Alle ved man ikke får pengene retur.

26. mars 2026

Hej Lissi,

Vi vil gerne gøre det helt klart, at vi ikke er en svindelvirksomhed, og at vi altid refunderer vores kunder, når en returnering gennemføres korrekt. I dit tilfælde har vi været i dialog og mangler blot en kvittering på, at varen er sendt retur, før vi kan udbetale beløbet – hvilket er helt standard.

Vi vil også gerne understrege, at dette er vores eget produkt, udviklet efter vores specifikationer – ikke et tilfældigt “kinesisk produkt”, som det bliver beskrevet.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen på support@scandicpaw.se, så vi kan færdiggøre refunderingen hurtigst muligt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Købte en børste til at fjerne underuld

Købte en børste til at fjerne underuld. Der stod den kunne bruges på alle hunde. Jeg har en cockerspaniel og børsten kan overhovedet ikke komme ned til underulden. Der er alt for korte tænder på børsten og de sidder alt for tæt. Så den video passer ikke. Det er noget billigt plastic fra Kina.
Køb den ikke. Spild af penge og alt for dyrt at returnere den.

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af at høre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger.

Pels kan variere meget fra hund til hund – også inden for samme race – hvilket kan påvirke oplevelsen af børsten. Når det er sagt, ønsker vi selvfølgelig, at alle vores kunder er tilfredse.

Du er meget velkommen til at kontakte os på support@scandicpaw.se, så vi kan hjælpe dig videre. Vi tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti, og i dit tilfælde kan vi naturligvis sørge for, at du får hele beløbet tilbage.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Produktet lever ikke op til…

Produktet lever ikke op til forventningen. Billig kvalitet. Tager ikke den underuld, som den burde.

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger.

Vi har mange kunder, som er meget tilfredse med børsten – hvilket også kan ses i flere af de andre anmeldelser. Pelstyper kan dog variere, og derfor kan oplevelsen også være forskellig.

Du er meget velkommen til at kontakte os på mail (Support@scandicpaw.se), så kan vi hjælpe dig med at benytte din 30 dages åbent køb og finde en løsning sammen.

Kina

Jeg læste gode anmeldelser på facebook. Også hvor I skriver produktet ikke er Temu/kineser.
Kan nu se at pakken sendes fra Kina.. så har altså betalt 3 gange mere end jeg kunne købe den for på Temu.
Jeg handler normalt ikke Kina vare og er derfor overhovedet ikke tilfreds med at I har løjet omkring hvor varen kommer fra.
Har desuden stadig ikke modtaget den.
Indtil jeg bestilte varen svarede firmaet pænt på mine mails.. nu hvor jeg kommenterer på Kina.. hører jeg intet..
dette må være en lærestreg… tjek altid trust pilot inden..

12. mars 2026

Hej Lotte,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

ScandicPaw er et nordisk brand, og vores produkt NordPels produceres hos samarbejdspartnere efter vores egne specifikationer. I perioder med meget høj efterspørgsel bliver nogle ordrer sendt fra vores internationale lager, hvilket kan være årsagen til, at din forsendelse har oprindelse i Kina. Det ændrer dog ikke på, at det er vores produkt og vores kundeservice, man handler med hos os.

Der findes desværre også kopier og lignende produkter på markedspladser som Temu, som vi hverken står bag eller kan garantere kvaliteten af.

Hvis du stadig ikke har modtaget din ordre, vil vi meget gerne hjælpe. Skriv venligst til os direkte med dit ordrenummer, så undersøger vi sagen med det samme og sørger for en løsning.

Endnu et svindelfirma

Nu har jeg modtaget min ordrer fra Scandicpaw (temu). Indpakningen er fuldstændig den samme som på den samme børste du kan købe på Temu og Fruugo. Så lad venligst være med at købe fra denne hjemmeside da min bedste overbevisning er at de blot køber fra Temu og videresælger til overpriser.

11. mars 2026

Hej Berit,

Vi vil gerne præcisere, at ScandicPaw er et registreret brand, og vores produkt produceres efter vores egne specifikationer hos samarbejdspartnere. Der findes desværre lignende produkter på markedspladser som Temu og Fruugo, men de er ikke produceret eller kvalitetssikret af os.

Hvis du er utilfreds med produktet, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på mail (Support@scandicpaw.se), så vi kan se på sagen og finde en løsning.

ScandicPaw 🐾

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fedt produkt - lang leveringstid

Jeg nåede lige akkurat at skrive til firmaet om det kunne passe at leveringstiden var så lang. Pakken havde været undervejs ca 2 uger, da jeg fik besked om den var kommet.
Så altså lang leveringstid, hvilket de i øvrigt også hurtigt svarede tilbage på.
Nu har jeg prøvet børsten på min meget langhårede finske lapphund, og den er ret så fantastisk!! Så genialt produkt. Så alt i alt ganske god oplevelse

10. mars 2026

Hej Trine 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi virkelig stor pris på.

Vi vil også gerne beklage den længere leveringstid. Vi har haft et meget højt tryk i en periode, hvilket desværre har påvirket leveringstiderne.

Tak fordi du delte din oplevelse 🙏

Anbefaler ikke.

Jeg har en del at sige om dette firma, og det er ikke positivt!
1) De giver et stærkt indtryk af at det er et nordisk baseret firma både med firmanavnet Scandic Paw og produktnavnet NordPels Børsten. Når det så viser sig at varen bliver sendt fra Kina, så bliver man altså lidt skuffet.
2) De trækker pengene før ordren er afsendt, og overholder ikke leveringstiden som står på hjemmesiden.
Jeg modtog min ordre efter 17 dage (13 hverdage.) Hvilket jo giver sig selv når den skal helt fra Kina. Det står der bare ikke noget om!
3) De reklamerer med 30 dages åbent køb, men hvis jeg vil returnere produktet skal jeg selv betale returfragten til Kina. Hvilket ved en hurtig søgning koster 292 kr. Altså mere en selve produktet!
4) De sletter opslag og kommentarer på deres Facebook side, hvilket giver et virkelig dårligt indtryk og virker suspekt.
5) Børsten kan intet udover det sædvanlige. Jeg vil faktisk sige at den er temmelig dårlig. Både kvalitetsmæssigt og designmæssigt.

Opdatering 11/3: Jeg har fået pengene retur, så det er da positivt.

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og vi vil gerne kommentere på nogle af de ting, du nævner.

1. Om virksomheden
ScandicPaw er en legitim nordisk virksomhed med kundeservice i Skandinavien. I perioder med meget høj efterspørgsel sender vi nogle ordrer fra vores internationale lager, mens andre sendes fra vores svenske lager. Det gør vi for at kunne håndtere efterspørgslen og sikre, at kunderne stadig modtager deres varer.

2. Betaling og leveringstid
Som de fleste webshops reserveres eller trækkes betalingen ved bestilling. I perioder med meget højt tryk har der desværre været længere leveringstider end normalt, hvilket vi også har beklaget over for de berørte kunder. Det er noget, vi løbende arbejder på at forbedre.

3. Returnering
Vi tilbyder fortsat 30 dages returret. Samtidig forsøger vores kundeservice altid at finde en løsning for kunder, der ikke er tilfredse – ofte uden at kunden behøver sende varen retur. Man er derfor altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe.

4. Sociale medier
Vi sletter ikke kritik, men vi modererer kommentarer, der indeholder spam, misinformation eller gentagne opslag, så vores sider forbliver overskuelige for kunderne.

5. Produktet
NordPels-børsten er udviklet til at fjerne løse hår og underuld skånsomt. De fleste af vores kunder er meget tilfredse med resultatet, hvilket også kan ses i mange anmeldelser fra hunde- og katteejere. Samtidig ved vi, at pels og hunderacer er forskellige, og derfor kan oplevelsen variere.

Hvis du ønsker det, må du meget gerne kontakte vores kundeservice direkte (support@scandicpaw.se), så vi kan se nærmere på din sag og finde en løsning.

ScandicPaw Kundeservice

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har bestilt en børste og de har også…

Har bestilt en børste og de har også trukket pengene. Men jeg har hverken modtaget bekræftelse på e-mail eller en børste. Tror jeg er blevet snydt 😔

5. mars 2026

Hej Maria,

Vi er kede af at høre dette. Kontakt os venligst på mail: support@scandicpaw.se og skriv dit for- og efternavn, så vi kan finde din ordre og hjælpe dig med det samme.

Det kan ske, at e-mail ikke er blevet tilføjet ved bestillingen, hvilket betyder, at der ikke sendes en bekræftelse. Vi har også haft høj efterspørgsel på bestillinger, hvilket kan have medført enkelte forsinkelser.

Kundeservice

Dårlig kundeservice

Jeg bestilte en vare for 2 uger siden, og den har siden d. 26. stået som “på vej”. Jeg har skrevet til firmaet for at høre, hvor længe de regner med, at der går før den kommer, men de har ikke svaret tilbage. Jeg skrev til dem for 5 dage siden…

4. mars 2026

Hej Thea 😊

Tak for din besked. Vi kan desværre ikke se, at vi har modtaget en mail fra dig, men vi har nu fundet din ordre i systemet.

Din pakke er på vej og forventes fremme inden for 1–3 arbejdsdage. Det har desværre taget lidt længere tid på grund af højt tryk, og det beklager vi.

Tak for din tålmodighed. 🙏🏼

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har købt 2 børste i februar start i…

Jeg har købt 2 børste i februar start i februar som jeg har ikke fået dem endnu jeg ved det ikke om jeg er blevet snydt af og ventet og det er lidt spændt på om jeg får den vare.

11. februar 2026

Hej Kathrine,

Det er vi virkelig kede af at læse. Det er bestemt ikke meningen, at du skal føle dig usikker.

Skriv venligst til os på support@scandicpaw.se med dit ordrenummer, så hjælper vi dig omedelbart og undersøger præcis, hvad der er sket med din pakke.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse. Modtag varen en uges tid efter bestilling. Da jeg ikke havde modtaget en mail om forsendelse, kontaktede jeg kundeservice, og de svarede tilbage. Så ingen klager herfra :-)

19. februar 2026

Hej Line,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi virkelig glade for at læse!

Dejligt at høre, at du fik en god oplevelse med både levering og kundeservice!😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele det. 💖

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Er blevet snydt af firmaet som aldrig…

Er blevet snydt af firmaet som aldrig har sendt børsterne til mig. Er ret sikker på det er et fup firma.

24. februar 2026

Hej Julie,

Det gør os oprigtigt kede af at læse, og det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal føle sig snydt.

Vi har haft et meget højt tryk i en periode, hvilket desværre har medført forsinkelser hos nogle kunder. Det beklager vi virkelig.

Hvis du ikke har modtaget dine børster, vil vi meget gerne undersøge sagen med det samme og finde en løsning – enten ved at gensende ordren eller refundere beløbet.

Kontakt os venligst direkte med dit ordrenummer, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

ScandicPaw 🐾

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bliver nød til at give 5 🌟

Jeg bliver nød til at give 5 🌟
Gik fra at tro jeg var blevet snydt, trods at have undersøgt...
Skriver i halv panik da jeg ikke havde en ordre bekræftigelse, det viste sig at jeg havde glemt at oplyse min email 🤦🏼‍♀️
De svarede med det samme og fandt fejlen.
Har modtaget min underuld børste -om sidder max smurt ind i en tornado af -underuld 🙏🏼
Kunde service og produkt er i top!!
(spændt på om den kan bruges på en fældende islandsk hest)

23. februar 2026

Hej Christina,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder virkelig meget for os!

Hvor er vi glade for, at vi fik styr på mailen, og at børsten allerede har været i gang med underulds-tornadoen. 😊🐶

Tak fordi du delte din oplevelse.💖
ScandicPaw

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv