HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK. Jeg har den 21.3. skrevet dette til kundeservice. Hører intet retur, så nu er jeg spændt på, om der kommer et svar.
Jeg har efter 13 hverdage modtaget pelsbørsten - som er sendt fra Kina.
Jeg ønsker at gøre brug af 30 dages åbent køb pga. følgende:
Børsten er langt fra så effektiv, som der vises i videoerne
Børsten har så skarpe tænder, at det ikke er forsvarligt at bruge den på dyr. Jeres kommentar om, at det vil føles som massage er derfor ikke rigtig.
En hurtig google søgning viser, at produktet findes tilsvarende på Temu, Alibaba, Amazone osv. til væsentlig lavere pris. Det er nøjagtigt samme produkt - 1 til 1 - inkl. emballagen.
Jeres henvisning til gode score på Trustpilot virker utroværdige, da billedet er et helt andet, når man slår jer op direkte på Trustpilot. Desværre tjekkede jeg først dette efter købet.
Jeg forventer at modtage en gratis returlabel og refusion af købet. Hvornår kan jeg forvente at modtage beløbet retur?
I behøver ikke sende mig samme "forklaring", som andre utilfredse kunder har fået på Trustpilot. Bare refunder beløbet.
Opdatering: I svarer herinde, at jeg kan kontakte jer på mail. Det har jeg som sagt gjort og sendt til support mailadressen den 21.3.? Så svar gerne på den henvendelse, så sagen kan afsluttes.

Svar fra Scandicpaw