Scanbolt A/S Anmeldelser 1 049

4,9

Meget hyggelig mottagelse hos Scanbolt Horsens. Fant korrekt skuffe for min gravemaskin og denne fikk sveiset på feste tilpasset min maskin. Hentet ved retur to dager senere. Pent arbeid /sveisesøm.

Jeg kjøpte en dyrkning skuff av dem. Ringte på forhånd og pratet med en imøtekommende tekniker og fikk avklart type hurtig feste samt at det var lagervare. Bestilte på en torsdag og fikk varene lev... Vis mer

Takker igjen for nok en hyggelig handel med dere 👍 kvalitet og kundeservice er kjempe bra. Tømmer kloa som jeg bestilte står godt til forventningene og kom raskt etter bestilling. Takk for godt samar... Vis mer

da jeg ringte til dere fikk jeg beskjed om at delen ikke var å lager men skulle bli informert om når dere skulle få den på lager og hva den skulle koste det ble sendt en mail til meg om dette senere... Vis mer

1. Bygningsmaskinsalg
  2. Leverandør av bygg- og anleggsutstyr
  3. Forhandler av byggemaskiner og verktøy
  4. Entreprenør
  5. Rivingsentreprenør

Hos Scanbolt A/S er den enkelte kunde altid 100% i fokus. Vi tror på langtidsholdbare relationer, og tager derfor altid glædeligt imod feedback, som kan gøre os til en endnu mere kundeorienteret virksomhed. Vores erklærede forretningside er at mindske vores kunders tidsspild og derfor er vores webshop åben 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt, sådan vores kunder kan bestille når det passe dem, og ikke behøver passe telefontider eller lignende. Ved ønske om vejledning eller andet sidder vores kyndige medarbejder team klar ved telefonerne og e-mail mandag til torsdag fra kl. 7.30-15.00, fredag fra kl. 7.30-14.00.

Scanbolt A/S

4,9

Enestående

1k anmeldelser

Veldig god kundebehandling og service.

Veldig god kundebehandling og service.
Ringte oss og fortalte at vi hadde bestilt feil vare.

27. august 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder får de rigtige produkter – og vi er glade for, at vi nåede at fange fejlen, før ordren blev afsendt.

Tak fordi du handlede hos os – vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!
Ha en god weekend :-)

De bedste hilsner,
Team ScanBolt

Svar fra Scanbolt A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at det opleves lige så nemt som at handle med lokale leverandører – præcis sådan ønsker vi, det skal være.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

Teamet hos ScanBolt

God oppfølging

God oppfølging, rask levering.

15. august 2025

Hei Finn,

Tusen takk for din positive anmeldelse!
Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både oppfølgingen og den raske leveringen – akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake – vi står klare til å hjelpe!

De beste hilsener fra hele teamet,
Scanbolt A/S

Hej Karl

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både prisen og den hurtige levering – det er præcis den service, vi stræber efter at levere hver gang.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Skulle du få brug for noget fremover, står vi altid klar til at hjælpe.

De bedste hilsner

Hurtig leveranse.

Fikk varene levert i Nord Norge 10 dager etter jeg bestilte dem. Meget bra. Hilsen Steinar Nordby

26. juni 2025

Hej Steinar

Tusind tak for din tilbagemelding, og de 5-stjerner!
Det betyder rigtig meget for os :-)

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med en god og rask service hos os, og vi se allerede frem til at høre fra dig næste gang du mangler reservedele :-)

Rigtig god weekend.
De bedste hilsner fra hele teamet, Scanbolt A/S

Fikk tegning for rett del

Fikk tegning for rett del. Raske svar

4. juni 2025

Hej Jan-Gunnar

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 😊
Det er dejligt at høre, at du fik den rigtige tegning og hurtigt svar – det sætter vi stor pris på. Vi står altid klar til at hjælpe!

Du er altid velkommen hos Scanbolt igen!

Hej!

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 😊
Tak for de pæne ord – det betyder meget for os 😊
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores team og hurtige levering.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen!

De bedste hilsner
Scanbolt-teamet

Meget hurtig og god servise 👍

Meget god service 👍

26. mai 2025

Hej Fred,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Venlige hilsner
Scanbolt-teamet

Rask levering

Rask levering, godt pakket.

26. mai 2025

Hej Remi

TUSIND TAK! for den fine 5-stjernede anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at varen nåede frem godt emballeret – det er præcis, hvad vi sigter efter.

Vi håber, du bliver glad for produktet, og du er altid velkommen tilbage hos Scanbolt.

KX 251

God kommunikasjon

23. mai 2025

Hej Kjell

Tusind tak for din tilbagemelding og de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du oplevede en god kommunikation – det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt informeret og trygge gennem hele processen.

Vi står altid klar, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp igen.
Du må have en god dag! :-)

Med venlig hilsen

Hyggelig opptreden

Hyggelig opptreden. Fagkunnskap, effektivitet og kjempe rask saksbehandling.

14. mai 2025

Hej

Tusind tak for din tilbagemelding, og de 5-stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service – og at både vores faglige ekspertise, effektivitet og sagsbehandling har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for hjælp i fremtiden.

Rigtig god dag.

Rask og god service

Rask og god service. Anbefales

25. april 2025

Hej Erling

Tusind tak for din tilbagemelding, og de 5-stjerner!
Det betyder rigtig meget for os :-)

Rigtig god weekend.

god service

5. mai 2025

Hej Odd

Mange tak for din tilbagemelding og de 5 stjerner!
Det er SÅ dejligt at høre du har haft en god oplevelse med at handle hos os og at du synes vi yder en god service.

Vi ser frem til at betjene dig igen næste gang du mangler maskindele eller udstyr.
Du ønskes en rigtig god dag!

Venlig hilsen
Teamet fra Scanbolt

God nettside.

God nettside.
Løsningsorientert.

29. april 2025

Hej Jan

TUSIND tak for din gode anmeldelse - det betyder rigtig meget for os. Super fedt, at du har oplevet god rådgivning fra vores team, og at hjemmesiden ikke skuffer :-)

Husk, du er meget velkommen en anden god gang, hvor du tænker vi kan være behjælpelige

Vi ønsker dig en rigtig god weekend.
Mvh alle os fra Scanbolt

Hej Jan

Mange tak for din tilbagemelding og de 5 stjerner!
Det er SÅ dejligt at høre du har haft en god oplevelse med at handle hos os og at du synes vi yder en god levering :-)

Vi glæder os til din næste handel og vil se, hvad vi kan gøre for dig.
Du ønskes en rigtig god påske!

Venlig hilsen
Teamet fra Scanbolt

Lett å bestille

Lett å bestille. Rask levering.

24. mars 2025

Hei Daniel

Tusen takk for din tilbakemelding og 5 stjerner! :)
Det er virkelig hyggelig å høre at du har hatt en god opplevelse med å handle hos oss. :)

Vi ser allerede frem til å høre fra deg neste gang du trenger maskindeler og/eller udstyr.

– Scanbolt

Hvorfor skal kun maskinimportøren forhandle servicedeler?

Noen gang vært forundret over at man ikke bare kan bestille servicedeler til maskiner like som til personbiler? Vel, endelig fant jeg Scanbolt - et friskt pust i markedet.

24. mars 2025

Hei Ola

Tusen takk for din vennlige anmeldelse av vår nettside. Så fint at du synes nettsiden vår fungerer som den skal, og at du fant delene du trengte :-) Gi gjerne lyd fra deg hvis du mangler noe til maskinen din.

Vennlig hilsen
Alle oss fra Scanbolt.

Hurtig og profesjonell feedback

Hurtig og profesjonell feedback,og priser ingen andre kan matche

24. februar 2025

Hei Haldor

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! :)
Vi setter mye stor pris på det!

Hej Kjell-Arne

Vi er rigtig glade for, at du synes vi leverer god service! Vi yder altid vores absolut bedste for vores kunder.

Vi glæder os allerede meget til at skulle hjælpe dig igen næste gang! :-) Rigtig god dag.

De bedste hilsener fra os fra Scanbolt!

Hyggelige folk

Hyggelige folk, meget hjelpsome, varen kom raskt,
her kommer jeg til å handle igjen

21. januar 2025

Hei Karl,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! :)
Vi setter stor pris på det!