Uoverskuelig, utilfredsstillende mht. gennemskuelighed af produkter (CFD'er), og svært gennemskuelig mht. indtægt/tab. Det sidste er meget kritisk, da Skat.dk kræver rigtige oplysninger. Kundesupport:... Vis mer

Jeg tror jeg går tilbage til Nordnet. Jeg kan ikke overfører penge fra en fælles konto ok, men kommunikationen der efter er elendig. Forsøger at sende hvad der bliver bedt om. Men modtager ubrugelige... Vis mer

Hvorfor tager det så lang tid at få sine egne penge ud fra Saxo Trade Go, når man kan indsætte penge nærmest omgående ? Tekst fra platformen, når der hæves egne penge : Vi gennemgår i øjeblikke... Vis mer

2,0

Under middels

Total Trade Commission Ripoff!

I bought some out of the money stock options:
100 American Airlines Group Inc. Mar2026 9 P
Put 27-Mar-2026
The premium was USD1,200. It went into profit to USD1,600 a 33% gain so very happy.

Then I discovered that the commission is 33% of the premium, a total of USD440 so i am losing $40! ...33%....The response is that stock option are charged at $2 per option. UNDER NO CIRCUMSTANCES SHOULD YOU TRADE STOCK OPTIONS ON THIS PLATFORM!

16. mars 2026

Saxo Bank liquidated my 35000 shares of…

Saxo Bank liquidated my 35000 shares of Ferrexpo without just cause. The refused to respond to a statutory complaint.

The baffling issue is that one would expect a big firm like Saxo Bank to respond to a statutory complaint, but up till December 27, 2025 and after several telephone calls, Saxo Bank is yet to exlain or credit my account back with the 35,000 shares it illegally sold from my portfolio.
I hope Saxo would have the decency to respond.
But in any case, I am waiting for the 8 weeks cutoff to approach the Financial Ombudsman Service.

1. november 2025

Stiv og ufleksibel kundeservice

Jeg har, ad flere omgange, forsøgt mig med Saxo Trader GO.
Senest havde min investeringsrådgiver anbefalet mig at købe en bestemt amerikansk aktie, som i en af de kommende dage ville nå et lavpunkt og derfor et godt købstidspunkt. Aktien fandes ikke på Nordnet, hvorfor jeg vendte tilbage Saxo Go. Jeg skulle overfør 50.000 kr, da det var beløbet, jeg ville handle for. Men, fordi jeg for 4-5 måneder siden havde lavet en overførsel med et mastercard, som jeg normalt ikke bruger, så kunne jeg ikke benytte andre kreditkort. Deres regel er åbenbart, at man kun kan have ét kort tilknyttet og kun kan skifte hver halve år. Og da kortet kun kan overføre 40.000 om måneden, så gav det nogle problemer og et par opringninger til min bank.
Aktien, som de har i deres program, viste sig så, at den slet ikke kunne handles. Man kunne kun kigge på den😧! Det er nemt at reklamere med, at man har 23.000 aktier på platformen, hvis man ikke kan handle dem! 😠
Så alt bøvlet med kreditkortet var spildt og jeg havde nu mistet en dag og manglede 50.000, som stod på min saxo-konto.
Så kommer næste problem: for at få udbetalt penge, skal man lave en overførsel fra sin bankkonto, således at de kan registrere, at pengene sendes til en gyldig adresse - fair nok. Men da mit navn på min bank-konto ikke var 100% ens med den, som var registreret hos Saxo, så afviste de at modtage penge fra min egen konto. Efter halve timers chat med en saxo-medarbejder og tilbud om, at jeg kunne sende dem bankbreve med mit navn og cprnr osv, så holdt de stædigt fast i, at regler er regler. Min bank, som jeg igen var i kontakt med, sagde, at de aldrig havde hørt noget så tåbeligt.
Jeg havde så en konto i et andet pengeinstitut, som jeg kunne overfør 1 kr fra, så jeg derefter kan få trukket pengene ud fra saxo bank igen.
Selvfølgelig skal de overholde reglerne og garderer sig mod hvidvask. Men, når jeg kunne identificere mig 100% på flere måder, og de stadig afviste, så bliver man træt. Især fordi jeg endte med at misse min handel pga dette. 😖
Jeg har tidligere haft helt andre problemer med platformen, som kostede mig over 20.000 kr og mange timers diskussion med supportere, som ikke anede, hvad de snakkede om. Men det er en anden snak.

10. oktober 2025

Himanshi made things right

Himanshi managed to fix the withdrawal issues promptly on a call

Original 1-star post:
Horrible company - they won’t process my withdrawal, I have been waiting 12 days since my request and the funds have not yet reached my bank account. Scammers, Financial Ombubsman and FCA should look into this they will be notified.

23. september 2025

SaxoTraderGo er en parasit

Jeg har i flere år haft penge investeret i SaxoTraderGo, og fandt for nyligt ud af at jeg i årevis har betalt et sindsygt gebyr fordi jeg havde negative penge stående på min konto.
Jeg har i alt mistet omkring 20.000,- til det her, og efter at have gennemgået samtlige mails og rapporter kan jeg konkludere at jeg på intet tidspunkt har fået at vide at pengene fossede ud af min konto.
Jeg fandt ud af det via en manuel obskur rapport. Saxos online guides til at lave dem er forældede og forkerte, der er ingen indikation på at du mister penge på hverken app eller hjemmeside, og selv efter at kende problemet har jeg ikke været i stand til at genskabe rapporten.
Jeg har hevet samtlige penge ud, kommer aldrig tilbage til Saxo føler mig dum men heldigvis lidt klogere nu.
Jeg kunne selvfølgelig have sat mig mere ind i detaljerne omkring negative renter, men den tilsløring Saxo har lavet af processen burde være direkte ulovlig.

19. september 2025

Uprofessionel support

Uprofessionel support
Ringer man for support, så mødes man af en robot der gentager hver 10 sekund: 'Alle medarbejdere er i øjeblikket optaget. Efter 8 minutter bliver man smidt ud af telefonkøen og kan starte forfra

15. september 2025

Jeg tror jeg går tilbage til Nordnet.

Jeg tror jeg går tilbage til Nordnet.
Jeg kan ikke overfører penge fra en fælles konto ok, men kommunikationen der efter er elendig. Forsøger at sende hvad der bliver bedt om. Men modtager ubrugelige engelske svar, som kommer sporadisk hvilket gør det svært at fornemme hvor vi er i processen.

4. august 2025

Absolutely Rubbish

Absolutely Rubbish! No Support, Don't respond to support queries. Trying to get money out fails and they never explain why, ooohhhh but they do take a fee for it, no explanation of why a fee is constantly charged for every failed withdrawals. I still have this issue!!!!

10. juli 2025

Super platform med rigtig mange…

Super platform med rigtig mange funktionaliteter. Sikkert for mange funktionaliteter til den almindelige investor som dog med fordel kan anvende Saxo Investor i stedet for Saxo Trader Go.

Adgang til exceptionelt mange aktiver, selv som retailinvestor.

Rimelige kurtage og valutavekslingsgebyr.

Anvend, i vidst mulige omfang, samme eksterne bankkonto til ind- og efterfølgende udbetalinger. Ellers kan der opstå forsinkelser og bøvl.

Kundeservice har været gode i det, om end, begrænsede omfang jeg har haft behov.

Jeg har selv været kunde i ca. 3 år både privat og igennem selskab.

Kan anbefales til den seriøse investor.

4. juni 2025

Ros til SaxoTraderGo

Ros til SaxoTraderGo, idet anmodning om udbetaling er gået glat igennem, og beløbet stillet til min rådighed i løbet af kun få dage.

26. mars 2025

Hold dig langt væk fra dette firma

Hold dig langt væk fra dette firma. At få overført sine penge og værdipapirer er nærmest urimeligt bøvlet og langsommeligt. Jeg måtte vente i tre-fire måneder på overførsel af værdipapirer. Kontanterne på kontoen har jeg endnu ikke modtaget. Skal man virkelig kontakte en advokat for at få adgang til det man ejer her? Hvis man har held til at ringe til firmaet, så består kontakten af et callcenter, måske i Indien eller Pakistan (accenten tyder på det). Dem man taler med forstår ikke altid engelsk på et professionelt tilfredsstillende niveau.

11. februar 2025

A bank transfer of USD 10,000 to SAXO…

A bank transfer of USD 10,000 to SAXO Bank (From UAE) based on EXACT transfer instructions given by them led to a USD 252 being deducted (2.5%) even though wire was done with instructions as 'all charges to my account' in UAE and full USD 10,000 should have been deposited. Dont work with SAXO. They completely ignore such things saying 'We dont know if intermediary banks deducted'. Its completely random and SAXO Trader should not be allowed in UAE with such charges.

8. januar 2025

Ligegyldig kundeservice og ubrugelig platform

Jeg forstår risikoen ved trading, men når en platform som Saxo Trader Go gør det umuligt at administrere risiko, er det uacceptabelt. Gang på gang har platformen åbnet handler automatisk uden min tilladelse, vendt mine Stop Loss til aktive modpositioner og kostet mig penge. Det er umuligt at bruge Saxo Trader Go til ansvarlig trading, når fundamentale funktioner som risk management ikke fungerer.

Jeg har gentagne gange klaget og dokumenteret fejlene med screenshots. Svaret fra Saxo Bank? Et par ligegyldige mails om, at "sagen undersøges" – men nu er der gået over to måneder uden nogen som helst opdatering. Ikke én krone er blevet refunderet for deres fejl, og det er tydeligt, at de er ligeglade.

Dette er ikke små tekniske problemer – det er fundamentale fejl, der gør platformen direkte ubrugelig. Når man ikke kan stole på, at ens handler udføres korrekt, mister platformen enhver værdi. Og når kundeservice ignorerer dig i måneder, er det en hån mod kunderne.

Saxo Trader Go er et lorteprodukt fra en virksomhed, der ikke tager ansvar. Hvis du vil undgå tab og frustration, så hold dig langt væk. Der findes masser af bedre alternativer

17. januar 2025

Kan ikke få udbetalt mine penge til bankkonto

Det er nu ca. 2 uger siden at jeg valgte at udbetale mit indestående på Saxotradergo til min egen bankkonto. I systemet står der at overførslen er gået igennem, men jeg har ikke modtaget beløbet på min bankkonto. Alt er dobbelttjekket, og der er ingen fejl i kontonummeret.

Pengene er væk. Desuden er det enormt svært at navigere i platformen. Ved henvendelse skriver de at de stræber på at svare "indenfor 5 uger".

Jeg kan ikke anbefale Saxotradergo på nogen måde.

4. desember 2024

Hvorfor tager det så lang tid at få…

Tekst fra platformen, når der hæves egne penge :

Vi gennemgår i øjeblikket din anmodning om udbetaling. Din udbetaling vil blive behandlet inden for fem hverdage, efter at den er blevet gennemgået.

3. desember 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis