Sativalife.eu Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Polecam z czystym sumieniem produkty z krakowskiej firmy SativaLife, a w szczególności terapeutyczne, najwyższej jakości olejki CBD z dużą zawartością form kwasowych. Od ponad dwóch lat jestem zadowo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Trening og ernæring
  3. Urtebutikk
  4. Vannfilterleverandør
  5. Velværesenter

Skrevet av virksomheten

Did you know that you can combine a passion for a healthy lifestyle with the opportunity to build your own profitable business and have a real impact on the surrounding world? At Sativalife.eu, we believe that inner harmony translates not only into outer beauty and financial success but also into a desire to help others. Our story began in 2019 in Krakow, with a simple yet powerful conviction – we want to help people live beautifully while also giving them a chance for growth, independence, and doing good. From CBD oils to cosmetics, dietary supplements, and Aqua SATIVALIFE "living water" – our products are created from the highest quality Polish hemp crops, adhering to rigorous hygiene standards. A unique CO2 extraction process ensures that we preserve the full spectrum of valuable cannabinoids, flavonoids, and terpenes. This is natural support for your health and beauty, confirmed by numerous awards and positive customer reviews. And most importantly, it's also a proven business model that allows you to achieve financial independence and truly impact the lives of others. Join our family of satisfied customers and business partners! Discover the richness of nature in Sativalife.eu products and start living beautifully, healthily, successfully, and with the feeling that you are doing something good for the world!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie , używam produktów, jak i współpracuję z firmą od 4 lat bardzo mi się podoba system możliwości finansowych a w produktach się zakochałam od pierwszego zastosowania . U mnie rezultaty przerosły moje oczekiwania .

13. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

To była jedna z lepszych decyzji, jakie podjęłam.

Współpraca z firmą Sweet Life to dla mnie bardzo dobre doświadczenie. Wszystko działa prosto i przejrzyście – wystarczy regularnie korzystać z produktów. Już po czasie zauważyłam realną różnicę w codziennym funkcjonowaniu, szczególnie dzięki jakości wody i produktów, które wspierają organizm. Bardzo utożsamiam się z ich ideą „pomagamy żyć pięknie”, bo faktycznie moje życie stało się łatwiejsze i bardziej świadome. Dodatkowym atutem jest możliwość budowania dochodu pasywnego w prosty sposób, bez poświęcania dużej ilości czasu. Firma jest rzetelna, konkretna i naprawdę dobrze się z nią współpracuje.

1. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rzetelna firma która udostępnia…

Rzetelna firma która udostępnia certyfikaty dla klijenta.Szybka wysyłka. Olejki naturalne i skuteczne. Od wielu lat choruję na SM i własnie Olejki CBD w połączeniu z Omega3 i Cocktail Oil otworzyły mi dzwi do lepszego komfortu życia.

26. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Cudowna firma i cudowne produkty

Cudowna firma i cudowne produkty, w olejku CBD zakochałam się odrazu, po przeanalizowaniu składu, bije na głowę inne olejki dostępne na rynku, oprócz tego, że jest surowy i full spectrum : zawiera kanabinoidy, terpeny, flawonoidy, zawiera najwyższe stężenia kwasowe, które gaszą stany zapalne, pierwiastki śladowe : fosfor, potas, magnez, wapń, żelazo, sód, mangan, Wit.B1,B2, E,K, które odpowiadają za wiele procesów biochemicznych i kwasy OMEGA 3,6,9 🔥👏🚀 ma wszystkie certyfikaty na czystość, brak metali ciężkich, grzybów, pleśni, salmonelli i innych świństw! Jestem mega wdzięczna, że trafiłam na nie, bo jestem mamą dwójki dzieci ze spectrum autyzmu, dopiero zaczęliśmy przygodę z olejkami, a już widzę małe posteby, a będzie tylko lepiej, jestem pełna nadzieji i nie mam wątpliwości, że podaje moim dzieciom najlepszy olej CBD sativy L i dzięki temu daje im szanse na lepsze życie 💙🙏

8. mars 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sativa Life to odpowiedni trend w odpowiednim czasie !

Sativa Life to prestizowa Firma, solidna i zdecydowanie ciekawa, dynamicznie rozwijajaca sie, z wielka wizja i precyzyjna misja, stawia czlowieka w centrum zainteresowania ! Bezkonkurencyjne i certyfikowane produkty na bazie CBD daja doskonale wyniki kazdemu, kto je wybierze. Zarzad Firmy kompetentny i opiekujacy sie kazdym klientem. Bardzo dobry plan marketingowy. Wspolpraca z firma to jazda pierwsza klasa ! Szczerze polecam firme i jej produkty.

27. januar 2024

Cbd a autyzm

Moja córeczka w spektrum autyzmu po 1 dawce olejku powiedziała ,,mama" w końcu po 4 latach jestem mamą🥰🥰🥰
Po 2 tygodniach komunikuje się w sposób funkcjonalny, mowa się rozwija... zapraszam na moje konto na tiktoku mama_autystki

24. juli 2023

Bardzo dobra jakość CBD

Bardzo dobra jakość CBD, aktualne certyfikaty co jest rzadkością jeżeli chodzi o inne firmy, poza tym dostęp do specjalistów i farmaceuty co jest szczególnie ważne jeżeli przyjmuje się leki , u mojej teściowej po udarze nie było problemu z ustaleniem dawki i bezpiecznego zażywania z lekami, polecam na 100%

22. mai 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Od roku stosuję olejek CBD firmy sativa…

Od roku stosuję olejek CBD firmy sativa i mogłam zmniejszyć dawkę a następnie odstawić psychotropy, czuję się cudownie, mój organizm wraca do równowagi, a system zakupów tak jest zorganizowany, że jeszcze zarabiam na polecaniu produktów. Wspaniali ludzie cudowny produkt, polecam

9. mai 2023

Bardzo dobry produkt

Olejki CBD zaczęliśmy stosować 3 lata temu .Najpierw u syna z autyzmem ,jesteśmy zachwyceni jakie robi postępy.Idzie do przodu jak burza .Chętny do nauki ,spokojny . Spi cale noce , nie choruje .Pieknie mowi po angielsku tu mieszkamy, po polsku . Uczy się hiszpańskiego i rosyjskiego .My rodzice tez stosujemy .Ja zaczęłam brac ,bo byłam zmeczona .Wiecznie za mało snu ,a przy okazji pozbyłam się bielactwa ot taki wspaniały efekt .Gdy wylalam na siebie gotujący się wywar ,to nawet nie mam blizny. Oczywiście smarowałam maścią konopną. Cisnienie i czestoskorcz komorowy juz dawno piszedl tez w niepamięć. Goraco polecam .Bo firma Sativalive ma niesamowite produkty

7. mai 2023

Naprawdę warto...

Jestem zadowoloną klientką, bo produkty Sativylife zmieniły moje życie na plus, ale także zadowolonym partnerem, bo współpraca z firmą przynosi oprócz korzyści finansowych także te pozapłacowe - rozwój, poznanie nowych, wsrtosciowych osób, wsparcie zespołu, poszerzenie wiedzy. Polecam współpracę z całego serca.

5. mai 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sativalife to bardzo rzetelna firma

Sativalife to bardzo rzetelna krakowska firma tworząca wysokiej jakości produkty konopne.
Jestem od ponad 2-ch lat klientką firmy i stosuję olejek konopny dzięki
Ja i moja Rodzina czujemy się bardzo dobrze.

6. mai 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Produkty najlepszej jakości, gdyby nie olejek CBD już prawdopodobnie była bym po operacji biodra ,a przy okazji ustabilizował sobie ciśnienie i pozbyłam się niedoczynności tarczycy,polecam z całego se

Przede wszystkim bardzo dobry produkt,kiedy lekarze rozkładają ręce albo pakują ci silne leki przeciwbólowe, Sativa Life ma wspaniały olejek po którym nie dość że nie ma skutków prawnych to można wspomóc swoje zdrowie 💚

31. januar 2023

Bardzo dobrej jakości olejek CBD

Bardzo dobrej jakości olejek CBD. Dostępne na stronie certyfikaty badań zawartości kannabinoidów, zabieczyszczeń, pestycydów, metali ciężkich i mikrobiologii.
Darmowy dostęp do konsultacji z ekspertami, lekarzami, farmaceutami.
Szybka dostawa i wyjątkowe promocje, do zakupu olejku CBD dodawane są gratisy.

6. mai 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Brałam olejek SativaLife 10% i…

Brałam olejek SativaLife 10% i pozbyłam się na długo bólów pleców i bólów okresowych. Jakoś tak potem wyszło, że przestałam suplementavji próbując czegoś innego i ból pleców powrócił a miesiączki znów są bolesne.
Wczoraj znów zamówiłam olejek i wracam do suplementacji. Poza tym mają świetne promocje a także „program lojalnościowy” ( zniżki za polecenie produktu nawet do 20%)

5. mai 2023

Przesyłki zawsze szybko

Przesyłki zawsze szybko, kompletne, estetycznie i dobrze zapakowane. Obsługa miła i pomocna.To widać, że firma z wizją i misją niesienia pomocy. Produkt unikatowy i skuteczny. Certyfikaty dostępne na stronie. Dużo gratisów do zestawu. Opieka przed i po sprzedażowa na 5 gwiazdek. Konsultacje na darmowej infolinię z farmaceuta to mega opieka. Polecam serdecznie

17. februar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv