Sarahkatehaarlem Anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Nette chino

Nette chino, prettige stof. Valt een fractie ruimer, dus overweeg een maat kleiner.

6. oktober 2026

Minder dan 1 *

Minder dan 1 *
Duur Product, volledig anders dan op de foto in werkelijkheid. Retourneren? Dan mag naar China op eigen kosten en risico.

Volgens mij is de 'klantenservice' volledig AI.

7. oktober 2026

70 euries naar de lucht

om heel erg eerlijk te zijn vind ik het niet eens 1 ster waard. ik heb een jas gekocht van 70 euro, leek niet op de foto van de site dus ik wil het, zoals elk ander normaal persoon zou willen doen, retouren. nou de eerste paar dagen gaat het contact super goed met de klantenservice, heel vriendelijk krijg ik antwoord op mijn mails. de laatste mail die ik heb gekregen van ze was 9 dagen geleden, waarin stond:

Hallo,

Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Het spijt ons te horen dat de kwaliteit en afwerking van het artikel dat u heeft ontvangen niet aan uw verwachtingen voldoen, met name wat betreft de manier waarop de kraag sluit. Onze oprechte excuses voor de teleurstelling die dit mogelijk heeft veroorzaakt.

We begrijpen dat de kraag mogelijk niet functioneert of eruitziet zoals u had verwacht op basis van de productpresentatie op onze website. Houd er rekening mee dat onze productafbeeldingen bedoeld zijn om elk artikel zo goed mogelijk te presenteren en te laten zien hoe het gestyled kan worden. Ze zijn niet bedoeld om onze klanten onjuist te informeren of te misleiden. We begrijpen uw bezorgdheid echter volledig.

Als u het artikel liever wilt retourneren, begrijpen we dat uiteraard en helpen we u graag met het retourproces. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren voor rekening van de klant zijn. De exacte verzendkosten kunnen variëren, afhankelijk van de vervoerder die u kiest en de verzendservice die deze aanbiedt.

Als alternatief, om u de tijd, kosten en het ongemak van het regelen van een retour te besparen, bieden wij u graag een terugbetaling van 20% van de totale bestelwaarde aan, zonder dat u het artikel hoeft te retourneren. U mag het artikel behouden en kunt de optie kiezen die voor u het beste uitkomt. We verwerken de gedeeltelijke terugbetaling zodra u hiermee akkoord gaat.

De uiteindelijke keuze is aan u en we helpen u graag verder met de optie die u het meest geschikt vindt.

Als u gebruik wilt maken van de 20% terugbetaling, laat het ons dan weten. We zullen deze vervolgens voor u verwerken.

Bedankt voor uw begrip en medewerking. We zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Grant
Klantenservice

ik had gereageerd op die email met dat ik gewoon het product terug wil sturen en mijn geld terug wil. heb ze inmiddels zelfs gespammed maar ik denk dat ik niet mijn geld terugkrijg.

kortom koop niet van deze website

xx

2. oktober 2026

Scam!!!

Scam!!!! Niet doorgaan maar stoppen.
Komt uit azie, anders dan op de foto, retourbeleid is afgrijselijk.

1. oktober 2026

Chinese AI dropshipping fake website

Chinese AI dropshipping fake website.
Ik had helaas zonder verder onderzoek te doen een jasje gekocht en die werd ineens vanuit China verstuurd ipv Haarlem? Het jasje paste totaal niet en ben nu in het proces om het terug te sturen.. Na andere reviews gelezen te hebben, ben ik best huiverig of ik nog iets van mijn 50 euro terug ga krijgen.
Nooit iets kopen van dieze website aub.
Sarah Kate Charleston en London zijn van dezelfde scammers basically.

25. september 2026

Onbetrouwbaar

Ik had iets besteld, en niet goed onderzocht wat voor winkel dit is. Ze doen alsof ze een schattig familiebedrijfje zijn van twee zussen in Haarlem, maar het is volgens mij gewoon een volledig geautomatiseerd door AI gerund importbedrijf. Geen menselijk contact mee te krijgen. Na 10 dagen is de bestelling nog niet binnen. Al 10 dagen is de status ‘staat op het punt te worden verzonden’. Uit China waarschijnlijk. En misschien komt het wel helemaal niet. Onbetrouwbare winkel. Niets kopen daar, is mijn advies.

24. september 2026

Bedrijf zit in China. Koop hier niets!

De website zag er betrouwbaar uit (retour voorwaarden en later betalen) totdat ik mijn bestelling had geplaatst en enkele dagen later zag dat mijn bestelde jas vanuit China kwam en niet uit Haarlem. Niet via PostNL wordt product verstuurd (zoals de website aangaf) maar via Dragonfly werd de bestelde jas afgeleverd. De bestelde oversized jas maat S kwam niet overeen met de foto op de website. De stof op de foto leek wol maar de stof van de ontvangen jas is 100% van de slechtste kwaliteit polyester gemaakt. Zeer doorschijnend waarvan de kleur ook niet overeenkomt. Het eenvoudige retourbeleid, zoals de website beschrijft, gaat ook niet op. De klantenservice reageert niet snel. Als excuus geven ze aan technische problemen te hebben. Je moet vervolgens een foto sturen van je product waar na je een paar dagen een aanbieding krijgt van 20% korting op je aankoopbedrag met de melding dat je het product niet hoeft terug te sturen. Met de aanschafprijs van €46,95 met een korting van €9,40 is deze jas GEEN €37,55 waard. Deze jas is zelfs niets waard als je geld toekrijgt. ADVIES: KOOP HIER NIETS. HET IS ECHT TROEP!! Na ontvangst van mijn jas las ik de reviews van SarahKateCharleston en SarahKateLondon. Dit is hetzelfde bedrijf. Wees gewaarschuwd!

9. september 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis