The Sandwich Club Anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Når man har prøvet MENY og siden SANDWICH CLUB....?

Når man har prøvet MENY, IRMA, FØTEX og COOP på levering af sandwich - så har det ikke været dårligt, men det har heller ikke været spændende, eller på anden måde noget at skrive hjem om.
Til min forenings generalforsamling modtog jeg 4X15 blandede sandwich. De forsvandt som fordampet. Alt blev spist. Der er lagt kærlighed i fremstillingen og så blev de leveret på aftalt tid og sted på slaget. Helt igennem en meget positiv oplevelse. Nu skal vi bare igang med at prøve de andre typer af sandwich.

10. februar 2025

Sandwich Club lavede en feberredning…

Sandwich Club lavede en feberredning for os, da en anden leverandør brændte os af. Vi stod med et arrangement som skulle have frokost 2 timer senere. Sandwich Club var på vej hjem, men vendte bilen og tog tilbage og lavede 53 superlækre sandwich på ingen tid. De blev leveret med et smil og en hyggelig bemærkning. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Sandwich Club.

3. januar 2025

Medarbejder var så stressede og butik…

Medarbejder var så stressede og butik var så rodet. Medarbejder valgte at springe mig over og tage den næste i køen, selvom jeg var der før og derefter sige der ikke mere kylling til sandwich. Så dårlig oplevelse aldrig igen og anbefaler det ikke. Maden smagte desuden ikke godt.

4. desember 2024

Usmageligt

Usmageligt! Fyldt med soltørret tomater og næsten intet andet fyld! Skuffet! Vil aldrig anbefale nogen at købe herfra

1. april 2024

As a first impression I will not…

As a first impression I will not recommend the place because of a rude behavior of the one of the employees ( red hair girl).
Treat clients very poorly and has a negative attitude.

25. mars 2024

Mangel på varer

Var der inde for et stykke tid siden, betjeningen var tip top, men alle de varer jeg ville have var de løbet tør for. Ved ikke hvem der står for bestilling af varer. Det er simpelthen for dårligt. Kommer aldrig tilbage igen!!

9. juli 2023

Fantastisk service!!

Fantastisk service!!! og rigtigt dejlige sandwich. Stor anbefaling herfra. Bestilt til stort kunde arrangement, hvor alle roste maden. Ikke sidste gang vi bestiller der fra.

6. oktober 2022

Kan klart anbefales - alt spiller....

Jeg bestilte en forholdsvis stor ordre på diverse sandwich og salater.

Alle sandwich var utrolig lækre, friske, smagfulde og med fornuftig mængde fyld ift. brød. Salaterne var lækre samt de tilhørende dressinger samt kuvertbrød.

Alt var frisk og veltilberedt. Alletiders service og leveringen kom til aftalt tid.

Kan klart anbefale bestillinger herfra :)

24. februar 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis