Sandberg Wallpaper Anmeldelser 1 390

4,7

Jeg hadde kjøpt en rull tapet som ikke passet i fargene hjemme hos oss. Jeg tok kontakt for å returnere rullen, jeg var overrasket over den gode service jeg fikk. Har ikke opplevd maken. Helt fantasti... Vis mer

1. Tapetbutikk
  2. Innredningsentreprenør

Om Sandberg Wallpaper

Swedish Wallpaper Art
Our wallpapers are since 1920 designed to make your everyday life and home even more beautiful. The love of craftsmanship is evident in every line and brushstroke we make to create beautiful and sustainable designs.

Sustainable Scandinavian Design
Our mission is to create timeless and classic wallpaper of premium quality with a unique expression that lasts over time. The inspiration for both colour and design often comes from the Swedish landscape and the nature surrounding us.

Purveyor to the Royal Court of Sweden
Our passion for our work is something that was noticed when we were appointed Royal Court Supplier, a title that stands for Swedish quality and Scandinavian design of the highest class and has been awarded an AAA rating.

Love it or return it
At Sandberg Wallpaper, we're committed to your complete satisfaction, every step of the way. Love it or return your complete order for free within 30 days.

Free Worldwide Shipping | Super Fast Delivery

Some do wallpaper, we do Swedish Wallpaper Art.

Love Guarantee

If you do not love it - return it!

If you do not love it - return it!
At Sandberg Wallpaper, we're committed to your complete satisfaction—from the very first brushstroke to the final wallpaper. That's why we offer a comprehensive Love Guarantee: if you don't love your new wallpaper as much as we love them, we'll give you your money back within 30 days. We're passionate about crafting premium wallpapers that make your home—and your everyday life—even more beautiful.

4,7

Enestående

1k anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Leveringen kom raskt og vi fikk akkurat…

Leveringen kom raskt og vi fikk akkurat den tapeten vi hadde bestilt. Tapeten ble veldig fin på veggen.

31. januar 2026

Svar fra Sandberg Wallpaper

Tusen takk for din flotte tilbakemelding Andrea! Vi er glade for å høre at leveringen gikk raskt og at tapeten ble akkurat slik dere ønsket.

Så hyggelig å høre at den ser flott ut på veggen — håper dere får mye glede av den! /Sandberg Wallpaper Family

Svar fra Sandberg Wallpaper

Tusen takk for din flotte review, Helene!
Det gleder oss å høre at både kvaliteten og designet på tapetet falt i smak. Vi håper det vil gi hjemmet ditt en ekstra touch av eleganse, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg med fremtidige prosjekter.

/Sandberg Wallpaper Family

Mønsteret gikk ikke opp

Veldig fin tapet, men mønsteret gikk ikke helt opp i ytterkant på begge sider.

27. oktober 2025

Svar fra Sandberg Wallpaper

Tusen takk for tilbakemeldingen din Silje. Vi er glade for at du liker tapeten, men vi er virkelig lei oss for at mønsteret ikke stemte helt på ytterkantene – dette er selvsagt ikke den opplevelsen vi ønsker for våre kunder. Avvik i mønsteret kan noen ganger oppstå dersom veggen ikke er helt jevn, men vi er alltid her for å hjelpe og vil gjerne finne ut hva som har skjedd.

Vi har allerede tatt kontakt med deg på e-post for å løse dette så raskt som mulig. /Sandberg Wallpaper Family

Flott tapet

Flott tapet. Lett å henge opp

30. september 2025

Svar fra Sandberg Wallpaper

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det betyr mye for oss å høre at tapetet både falt i smak og var enkelt å sette opp – akkurat slik vi ønsker at det skal være.
/Sandberg Wallpaper Family

Har bestilt tapet flere ganger og er…

Har bestilt tapet flere ganger og er kjempefornøyd, Rask levering.

8. mai 2025

Svar fra Sandberg Wallpaper

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd og at alt har gått raskt og smidig. Vi setter stor pris på at du kommer tilbake til oss gang på gang! /Sandberg Wallpaper Family

Jeg liker engelsk stil og glad for…

Jeg liker engelsk stil og glad for mulighet å kjøpe engelske tapet for mitt hjem.

13. mars 2025

Svar fra Sandberg Wallpaper

Så fint at du har funnet tapeter som passer til stilen din Kristina! Vi er glade for at du kan finne det du liker til ditt hjem. Hvis du trenger hjelp med flere tapetvalg, er vi her for å assistere! /Sandberg Wallpaper Family

Jeg hadde kjøpt en rull tapet som ikke…

Jeg hadde kjøpt en rull tapet som ikke passet i fargene hjemme hos oss. Jeg tok kontakt for å returnere rullen, jeg var overrasket over den gode service jeg fikk. Har ikke opplevd maken. Helt fantastisk ❤️❤️

14. mars 2025

Svar fra Sandberg Wallpaper

Tusen hjertelig takk for de varme ordene Fay! Vi er så glade for at du opplevde servicen som god – det betyr utrolig mye for oss. Vi vet at det ikke alltid er lett å finne den perfekte nyansen, og vi setter stor pris på at du tok kontakt. Å høre at opplevelsen din var «helt fantastisk» gjør oss både stolte og takknemlige. Hjertelig velkommen tilbake når som helst! /Sandberg Wallpaper Family

Vær obs på kostbar fortolling

Vær obs på kostbar fortolling. Jeg måtte betale i underkant av 1000 kr for fortolling og fakturagebyr for to små bestillinger på totalt under 3000 kr. Ellers er jeg fornøyd. Jeg trodde først de ettersendte fakturaen var svindel, men da jeg ringte kundeservice fikk jeg bekreftet at det stemte og at de akkurat da holdt på å oppdatere nettsidene med informasjon. Greit å vite før man handler.

15. desember 2024

Svar fra Sandberg Wallpaper

Tusen takk for din vurdering og tilbakemelding Sara. Siden begynnelsen av februar har vi tatt over, så vi håndterer alt direkte herfra, og det vil ikke påløpe noen andre avgifter i etterkant. 💖n/Sandberg Wallpaper Family

Frakten er IKKE gratis

Tapeten var dyr, men fin. Frakten som skulle vært gratis ble fakturert i dyre dommer av UPS i tillegg, så dette ble veldig dyrt. Dårlig informasjon om denne praksisen!!

13. desember 2024

Svar fra Sandberg Wallpaper

Takk for tilbakemeldingen din – vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele opplevelsen din.

Vi er så glade for å høre at du likte bakgrunnen, men vi forstår fullstendig bekymringen din angående de ekstra UPS-kostnadene. Denne informasjonen oppgis i kassen, men vi forstår at hvis den ikke var tydelig, kan den komme som en uvelkommen overraskelse. Dessverre er disse kostnadene utenfor vår kontroll, men vi vil absolutt vurdere hvordan vi presenterer denne informasjonen for å sikre at den er så tydelig som mulig fremover.

Vi setter stor pris på din innsikt og vil ta dette i betraktning. Hvis det er noe annet vi kan gjøre for deg, ikke nøl med å ta kontakt. /Sandberg Wallpaper Family

Svar fra Sandberg Wallpaper

Tack för din review och feedback Nina. När du checkar ut på vår hemsida finns den informationen. Är mycket ledsen om du missade det. Har du fler frågor eller funderingar så hör gärna av dig så hjälper vi till. /Sandberg Wallpaper Family.

Prøvene kom kjapt

Prøvene kom kjapt, og var finere enn jeg kunne forestille meg. Veldig fornøyd!

26. september 2024

Svar fra Sandberg Wallpaper

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at prøvene overgikk forventningene dine. Vi er veldig glade for at du er fornøyd! /Sandberg Wallpaper Family

Nydelige tapeter

Nydelige tapeter, levert raskt og lettvint. Jeg er kjempefornøyd!

21. august 2024

Svar fra Sandberg Wallpaper

Tusen takk for de fine ordene og din feedback! Vi er glade for at du er fornøyd med tapetene og leveransen. Velkommen tilbake! /Warm Regards, Sandberg Family

Tidløse tapeter

Vakre, fantasifulle og tidløse tapeter i dempede farger.

22. august 2024

Svar fra Sandberg Wallpaper

Takk for de vakre ordene Liv! Vi er glade for å høre at du setter pris på våre fantasifulle og tidløse tapeter i dempede farger. Vi håper de tilfører en ekstra touch av eleganse til rommet ditt! /Team Sandberg Wallpaper

Rask leveranse

12. august 2024

Svar fra Sandberg Wallpaper

Tack för dina vänliga ord och din recension Ingeborg! Vi är glada att höra att du var nöjd med den snabba leveransen. /Team Sandberg Wallpaper