Kort og godt...lad vær med at tage…
Kort og godt...lad vær med at tage deres undersøgelser...spild af tid og penge! Deres undersøgelser var 22 min 8 kr. belønning!!!griner
Andre undersøgelser firmaet kan du få 22 kr. for 22 min undersøgelse!!
Andre undersøgelser firmaet kan du få 22 kr. for 22 min undersøgelse!!
buon Panel x sondaggi. non metto 5 stelle perchè qualche sondaggio abortisce in fase avanzata di compilazione però ci sono tanti sondaggi pagati discretamente e alla fine, a differenza di altri, PAGANO.
sample unite are also rubbish, Firstly it wouldnt accept my post code, Then when i answered a question saying I AM UNABLE TO WORK, they kept asking me what organisation i worked for , then i found after alreadyin forming them I dont work, the questions about my emplyment kept on and on!! i gave up , ! its rubbish and they hardly pay any thing - waste of time !
Var godt engang, men blevet det rene vanvid og useriøs service
Ho compilato sondaggi per questa azienda di ladri e una volta raggiunto il premio da riscattare ho provato a richiedere il compenso di 12,50 tramite paypal;dopo una settimana sto ancora aspettando che arrivino i soldi sul mio conte paypal e sicuramente non arriveranno mai.Ho chiesto spiegazioni ma non ti si filano proprio.Soldi persi, bravi ladroni,complimenti vivissimi.Non perdete tempo con queste persone poco serie.
Estafadores te cierran la cuenta llegando al retiro, no responde mails.
Hvis jeg kunne give NUL ⭐️ ville jeg bestemt gøre det. Jeg må konkludere, det er noget af det mest useriøse firma, der står bag. Jeg synes det er rart og kunne bidrage med mine meninger/holdninger i de forskellige undersøgelser, og bruger ofte lang tid på dem. Da jeg så endelig havde optjent nok point til også og kunne veksle til et gavekort skete der absolut ingenting! Jo,, der står jeg har vekslet dem, men jeg har ikke modtaget dem. Nu har jeg intet mindre end 3 gange (første gang for 2 mdr siden) sendt mail til dem via deres kontaktformular og via adressen til det firma i Kbh, der skulle stå for virksomheden. Men jeg får hverken svar eller gavekort. Det er simpelthen total mangel på service, anstændighed og ordentlig opførsel!
når man anmoder om et gavekort går der lang tid før det sker, anmodede d. 08.07 idag d. 14.07 afventer det stadig på at gå vidre til gavekort.dk. Hvornår det sker står hen i det uvisse, nu den 26 julihar jeg stadig ikke set noget til betaling, så jeg har lukket for min konto hos dem, hold jer fra dette svindel firma, de er utroværdige.
Pessimo panel, ti fa fare sondaggi e alla fine non ti dà il compenso! Appena terminato un sondaggio di 20 minuti da 1,50€ e non mi ha accreditato nulla!!!!!!!TRUFFA!!!!!!!!! Inoltre non ci sono riferimenti, non si possono contattare! Che pena!
TRUFFA SAMPLEUNITE SONDAGGI???
??fai un sondaggio per 30/40 minuti e poi ti fanno uscire senza credito???????
impossible de consulter son compte points et voir les récompenses auxquelles on peut prétendre
Udemærket til at tjene lidt småpenge for sjov. MEN - alt alt for ofte, stoppes undersøgelsen undervejs og det er min klare opfattelse, at det sker, fordi jeg ikke giver dem de svar, de er ude efter. Det gør undersøgelsen utroværdig. Samtidig hermed, kan jeg have brugt lang tid på at besvare måske 80% af spørgeskemaet, uden at modtage min betaling, pga. afbuddet.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.