Towar ok, ale za dużo nerwów kosztują zakupy, zwłaszcza jeśli to coś terminowego na prezent. FedEx to jedna wielka porażka (niestety tylko ta opcja była dostępna). 28,12,2025 - zamówienie i inf... Vis mer
Selskapet har svart
Towar zgodny z zamówieniem, ekonomiczne opakowanie. Bardzo szybka dostawa. Bieżące powiadomienia o przesyłce
I had no problem choosing my product, because I know it well, though this is first place, where I found it in this capacity. My order came to me in 5 days (shipping to Poland). I have no objections ;... Vis mer
Profesjonalne produkty do włosów, skóry i urody ✓ Zamówione przed 22:00, wysłane dzisiaj ✓ Uczciwe ceny
Kronenweg 2, 7051 HX, Varsseveld, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Poproszono mnie o wystawienie opinii, więc to robię. Otóż nie dostałam swojego zamówienia mimo upływu 14 dni. Na śledseniu przesyłki widnieje ciągle ten sam status o zarejestrowaniu od 2 tygodni i nic dalej się nie dzieje. Pisałam 3 krotnie do obsługi klienta sklepu, jednak nic nie zrobiono w tej sprawie. Odradzam zakupy w tym sklepie internetowym.
EDIT Nie, problem nie został rozwiązany i pisałam w tej sprawie kilkukrotnie...i nadal nic, wiec opinie podtrzymuję

Svar fra Salontotal
Produkt opisany jako filtr do odkurzacza Sibel, ale opis nie wskazywał dokładnie modelu ani wymiarów. Filtr nie pasuje do mojego Sibel Eye-Vac. Przy reklamacji zaproponowano zwrot na własny koszt do innego kraju, co przy tak małej wartości produktu jest nieproporcjonalne.

Svar fra Salontotal
Najgorsza wysyłka jakiej doświadczyłem od bardzo dawna. Deklarowane 24h są z kosmosu
Dobra cena. Świetny kontakt. Szybka wysyłka. Bardzo polecam.
Szybka wysyłka i dobra komunikacja
Zawsze robiłam zamówienie w tym sklepie,było ok dostawa,teraz zamówiłam towar , zwróciłam i dotarła paczka do sklepu.ale nie zwrócili mnie pieniędzy,paczka dotarła 16.02.2026 i nikt z obsługi nie odpowiadają ,okropnie

Svar fra Salontotal
Szybka wysyłka, bardzo szybko dotarła do mnie. Produkt dobrze zabezpieczony.
Kapitalnie.Polecam.
Towar zgodny z opisem, czas realizacji zamówienia 5 dni roboczych. Polecam!
Zamówienie złożone w grudniu. Wysyłka potwierdzona 15 grudnia (kurier wybrany przez sklep – FedEx - porażka). Przesyłka nigdy do mnie nie dotarła, brak jakiejkolwiek realnej informacji o terminie doręczenia.
Przez kilka tygodni kontakt z obsługą klienta był chaotyczny i niespójny — różne osoby, sprzeczne informacje, próby przerzucania odpowiedzialności na kuriera. Sklep odmówił zwrotu pieniędzy, twierdząc, że „nie ma takiej możliwości, bo paczka jest w drodze”.
Dopiero po formalnym odstąpieniu od umowy i dalszych ponagleniach poinformowano mnie, że paczka wróciła do sklepu. Mimo to na zwrot środków musiałam czekać kolejne dni.
Pieniądze otrzymałam dopiero 16 stycznia, czyli ponad miesiąc po złożeniu zamówienia, za produkt, którego nigdy nie otrzymałam.
Nie polecam — brak odpowiedzialności za dostawę, bardzo słaba komunikacja i zwlekanie ze zwrotem środków.

Svar fra Salontotal
FedEx to jedna wielka porażka (niestety tylko ta opcja była dostępna).
28,12,2025 - zamówienie i informacja o gotowości do wysłania
30,12,2025 - informacja od FedEx że przesyłka zostanie doręczona 7,01,2026!!!
31,12,2025 - kurier dostarcza mi przesyłkę do domu.
Komplety bałagan. Już szukałem czegoś w zastępstwie na prezent. Kwadrans po odbiorze przesyłki otrzymałem informację, że zostanie mi doręczona za 2 dni...
infolinia - Holandia - nikt nie odebrał...

Svar fra Salontotal
Produkty wysokiej jakości , czas dostawy do Polski jednak zostawia wiele do życzenia . 6 dni.

Svar fra Salontotal
Firm oszust ! Uwazajcie, zgłaszam na policję dziś!
Zamówiłam zapłaciłam i nie ma dostawy
Nic nie zamawiajcie,bo nigdy nie przyjdzie przesyłka

Svar fra Salontotal
Świetna jakość produktów, szybka wysyłka
Świetne było to, że mogłam dostać farbę do włosów, której moja fryzjerka nigdzie nie mogła zamówić. Jestem wdzięczna i na 100% wrócę :))))
Łatwo można zamówić towar. Od momentu złożenia zamówienia, odżywka przyszła do mnie po trzech dniach, ekspresowo. Dlatego ja bardzo polecam i napewno wrócę.
Nie otrzymałam zamówienia. Jeszcze nikt nie zwrócił pieniędzy.. ponieważ miałam nie wpisane mieszkanie, ale pisałam na czat i poprosiłam żeby dodali mieszkanie, ale niestety nie wiem co dalej… suma jest 323 zł
A teraz chcą moją opinię …

Svar fra Salontotal
Dobry stosunek jakości do ceny:)
Realizacja zamówienia nastąpiła szybko i sprawnie:)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.