Number 1 Salams Malerfirma

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan varmt anbefale Number 1 Salams Malerfirma - flot og vel udført arbejde kunne ikke ønske os bedre malearbejde. Kommunikationsionen med Salam omkring hvad Vi gerne ville have malet var let og... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Salam har både spartlet og malet vores nye hus, og resultatet kunne ikke være bedre. Han får mine varmeste anbefalinger for at være super punktlig, professionel og ikke mindst dygtig. Han passede g... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig reaktionstid på vores henvendelse. Samme dag blev opgaven besigtiget,og vi fik et tilbud, som vi accepterede. Number 1 Salams Malerfirma startede derefter på arbejdet som aftalt. Vi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De gamle kældervægge blev afrenset for alt gammelt og løs maling og blev pudset op, slebet og malet totalt med god og holdbar maling. Det nyrenoverede gipsloft i opgangen blev spartlet og malet og fug... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Maleri

Skrevet av virksomheten

Malerfirma i Vejle. Renovering og nybyg. Skal du have lavet: spartelarbejde, opsætning af nyt filt/tapet, indfarvet spartel, facademaling, flyttelejlighed, fjernet gammelt tapet, bare have malet en enkelt væg eller hele virksomheden? Uanset hvilken type malerarbejde du har bug for, så klarer vi det for dig. Kontakt os på tlf 69909001 eller info@salamsmalerfirma.dk

Kontaktopplysninger

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Professionel maler arbejde

Dygtig, punktuel og rar at kommunikere med.
Vi har brugt Salams firma to gang til både renovering og maling af vores hus og kælder. Arbejdet blev udført som aftalt med en meget tilfredsstillende resultat.
Varm anbefaling herfra.

20. november 2024

Hej Racha.
Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🤩

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Salam har renoveret flere rum i vores…

Salam har renoveret flere rum i vores hus, senest soveværelse, og vi har bare været glade for Salam. Han er dygtig, grundig og har gode priser.
Mange anbefalinger herfra 👌

4. november 2024

Hej Robert.

Mange tak for de pæne ord, dem sætter vi stor pris på .😍

Rigtig god service

Rigtig god service, De er både hurtig og grundig😃😃. Kvalitet er på toppen 👍🏼👍🏼 Godt humør 💐

16. oktober 2024

Hej Eyad.

Vi takker mange gange for de fine ord ✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Salam har malet hos os flere gange

Salam har malet hos os flere gange, og det ser stadig super flot ud. Vi er meget tilfredse:)

3. november 2024

Hej Abduljabbar.

Vi takker for din fine anmeldelse 🌸

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Uprofessionel og ufaglært "maler"

Salam blev ikke færdig og lovede at komme forbi for at færdiggøre de sidste hjørner og detaljer. Nu kan vi ikke få fat i ham og står stadig med ufærdige opgaver selv om han er blevet betalt for det færdige arbejde. Desuden har tapetet løsnet sig flere steder efterfølgende. Han har heller ikke fuget fodlister og gerigter inden han udførte et i øvrigt sjusket malerarbejde på disse. At male op mod Troldtekt kan han heller ikke finde ud af, hvorfor der har samlet sig skidt i penslen som nu sidder i malingen på vores væg. Bare lige et udpluk af diverse mangler. PS: Manden har IKKE et svendebrev. :)

4. november 2024

Super god service

Super god service
God maling 👍👍👍👍👍👍👍👍

2. november 2024

Hej Lutfia.

Mange tak for din anmeldelse. Den er værdsat 🤩

Rigtig god service

Rigtig god service, er glad for at handle med dem. De er både hurtig og grundig😀😍. Kvalitet er på toppen ♥️♥️.

1. august 2024

Hej Baya.

Vi gør altid vores bedste, mange tak for dine fine ord 😍

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Salam er en yderst god maler

Salam er en yderst god maler. Hele oplevelse var let og behagelig. Stor ros til Salam.

24. september 2024

Hej Hooman.

Mange mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🤩
Vi gør alt vi kan for at vores kunder får netop den oplevelse du beskriver her.

Salam var vores redning

Salam var vores redning, da vi under en renovation stod med et loft vi bare ikke kunne få pænt op til en deadline. Så kom Salam, fuldspartlede, sleb og malede det - og efter blot et par dage havde vi et perfekt loft 💪🏼☺️

Siden har salam også hjulpet med flere projekter i vores hus, og altid med stor tilfredshed fra vores side.

Udover at salam er fagligt dygtigt, så er han den rareste maler. Så service minded, altid klar til at hjælpe og give et par gode råd.

Og alt det ovenfor til en fair pris 🙏🏼

29. mai 2024

Svar fra Number 1 Salams Malerfirma

TAK for de meget venlige ord Elisabeth.
Vi gør vores bedste hver dag for at levere veludført professionelt arbejde og sådan en anmeldelse her, styrker virkelig vores firmas selvtillid - vi udfører faktisk det vi påstår vi udfører (og gerne lidt mere til).
I siger bare til, når/hvis der kommer flere små eller store projekter i jeres nye hus, så skal vi med glæde komme og give en hånd med :)

Charlotte

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kom som aftalt og udførte et fantastisk…

Kom som aftalt og udførte et fantastisk stykke arbejde, virkelig dygtig maler, vil anbefale ham til alle, du får virkelig kvalitet for pengene

8. juli 2023

Hej Pia.

Mange tak for din gode anmeldelse, vi sætter en ære i at have tilfredse kunder 🙏

Vi fandt Salam gennem 3 byggetilbud

Vi fandt Salam gennem 3 byggetilbud. Han var den første der reagerede, kom og så opgaven og gik til den på rekordtid. Vi stod i en totalrenovering, hvor han både fuldspartlede et gipsloft samt malede hele huset. Jeg har ikke en finger at sætte på hans arbejde. Det er bare 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 10 stjerner! Fantastisk kommunikation hele vejen, og vi kunne følge med processen i vores egen tidsplan også. Skønt samarbejde, kan kun anbefale Salam 👍🏼👍🏼

1. juli 2023

Hej Trine.

Tusinde tak for din gode anmeldelse, den er værdsat 🙏

Flot arbejde

Hurtigt udført og god kvalitet

24. mars 2024

Hej Maybritt.

Mange tak for din gode anmeldelse, den er værdsat 🙂

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale Salams…

Jeg kan varmt anbefale Salams malerarbejde. Alt udført som aftalt, til tiden og i en flot kvalitet.

16. oktober 2023

Hej Kunde.

Tak for din gode anmeldelse, den er værdsat 🙏

Det perfekte malerfirma

Det perfekte malerfirma. De er ekstrem dygtige og perfekte i deres arbejde.
Meget detaljeorienteret og kommer til tiden. Kan klart anbefales ,5 stjerner herfra,

1. mars 2024

Hej Mirna.

Mange tak for din gode anmeldelse, jeg håber arbejdet bringer glæde i lang tid fremover 🤩

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super tilfreds med resultatet af…

Super tilfreds med resultatet af malerarbejdet. Professionalisme hele vejen igennem fulgt af gode råd og vejledning. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger. Profesionelt og flot arbejde.

20. desember 2023

Hej Ratib.

Mange tak for din gode anmeldelse 🙏

Jeg håber i bliver glade for jeres nye hus 🤩

Vh.Charlotte

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Salam var super dygtig og kompetent

Salam var super dygtig og kompetent. Han afdækkede alle rummene og var skarp i kanterne. Tak for godt arbejde! :)

4. juli 2023

Hej Søren.

Mange tak for din gode anmeldelse, den er værdsat 🙏

Vi sætter en ære i godt håndværk og ordentligt afdækning er en vigtig del deraf, så vi kan passe ordentligt på jeres ejendele 🤩

Vh. Charlotte

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv