Jeg fik min card finder efter 2 dage og…
Jeg fik min card finder efter 2 dage og fik den installeret på 1 min. Den virker bare perfekt.
Hos Safety Hub brænder vi for at gøre hverdagen tryggere med smarte og pålidelige løsninger. Vi kombinerer teknologi med enkelhed – så du og dine kære altid kan føle jer sikre, uanset hvor I befinder jer. Vores produkter er håndplukket, testet og tilpasset til moderne livsstil, fordi vi tror på, at tryghed skal være nemt. Når du handler hos os, får du ikke bare et produkt – du får ro i sindet.
Baldersbuen 24, 2640, Hedehusene , Danmark
Købte 2 stk. for at kunne følge bil og kuffert på en udlandsrejse.
Virker som de skal - uanset om det er i DK eller udlandet.
Giver en tryg fornemmelse, når man kan se, at kufferten faktisk er med på det fly, som man sidder i - eller at kufferten er på vej mod bagageudleveringen i lufthavnen.

Svar fra Safetyhub
Jeg er stor fan af konceptet hos Safetyhub, og har gennem længere tid haft stor glæde af mine trackers fra dem. "Smartcard Tracker" er super smart og innovativt! Kan klart anbefales.
virkelig en smart opfindelse. Har lagt en i bilen også, så det er nemt at finde den intet stort p-hus 😵💫 fungerer perfekt. Skønt produkt

Svar fra Safetyhub
Havde nogle problemer med kortere
Fik en snak med Rene og fik en super service
Fik nogle nye kort som er perfekt
5 stjerner herfra vil gerne anbefale safetyhub
Perfekte julegaver til mine store børn og svigerbørn
God oplevelse at handle hos Saftyhub, nem bestilling, betaling og levering til tiden
Efter at have lagt ud med en meget dårlig anmeldelse, har jeg oplevet en helt fantastisk service fra Rene. Han har personligt afleveret min varer for 5 minutter siden. Det er top service. Så tak for det. Godt nytår.

Rigtigt fin oplevelse.
Kortet er lige så nemt at bruge, som jeg havde håbet. Nemt bestillingsflow. Hurtig levering og klar kommunikation undervejs.
Fin oplevelse at handle med firmaet. Hurtig levering. Produktet passer perfekt til mit brug og er både nemt at installere og bruge.
Alt i alt en god oplevelse.
Svend K
Meget overskuelig webshop og god vejledning. De har holdt alt hvad de lovede, og kortet er genialt!

Svar fra Safetyhub
Kortet passer både i min taske og i min pung og virker meget præcist.

Svar fra Safetyhub
Alt er som lovet. Kortet er nemt at bruge og jeg har allerede fundet min taske to gange med trackeren 😅

Svar fra Safetyhub
Nem bestilling og hurtig levering.
Det var let at koble smartcardet op på telefonen vi quickguiden, der fulgte med.
Det er ikke sidste gang, jeg køber noget fra denne side:-)

Svar fra Safetyhub
Effektiv løsning og hurtig support. De svarede øjeblikkeligt, og heldigvis var det bare en klassisk fejl 40, suk :)

Svar fra Safetyhub
Den er virkelig diskret og præcisionen er spot on.

Svar fra Safetyhub
Batteritiden er et kæmpe plus, for der går uger mellem opladning.

Svar fra Safetyhub
Genialt 👏 - nu behøver min gamle moster ikke længere bekymre sig om at miste sin taske - jeg kan finde den på et øjeblik for hende 🙏

Mere tryghed i hverdagen
Har én i min bil og én i min taske. Jeg føler mig langt mere tryg nu….og så kan jeg altid finde min bil på en stor P plads.