Se hva andre synes
Waanzinnige kwaliteit, eenvoudig om te maken en super snel geleverd. De software van Saal helpt je om je boek een mooi esthetisch en evenwichtig geheel te maken. De software werkt prettig en blijf... Vis mer
Selskapet har svart
De site ziet er mooi uit. Het programma is makkelijk. Echter 4 sterren omdat ,toen mijn boek klaar was en ik wilde bestellen, de melding van lege pagina's kreeg. Echter elke blz.vertoonde foto's, ver... Vis mer
Prachtige fotoboeken. Helemaal NIETS op aan te merken. Zowel fotokwaliteit als album kwaliteit. Zelden zo'n mooie fotoboeken gezien. Wil je het mooiste bruidsalbum, of je eigen portfolio. Dan is er... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij zijn een professioneel fotolab met een groot enthousiasme voor fotografie. Wij werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze producten om hogere normen te bereiken en aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als moderne online dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige fotoproducten, waaronder Fotoboeken, Fotoprints, Posters, Kalenders, Wenskaarten, Wanddecoratie (Metaalprint, Acrylglas, PVC-schuimplaat, GalleryPrint), alsmede Fotogeschenken.
Kontaktopplysninger
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit foto’s
Het contact met de klantenservice was bekwaam en vriendelik
Het contact met de klantenservice was fijn, vriendelijk en bekwaam. De kwaliteit van de fotoproducten is heel erg goed.
Prima print
Prima print, prima afwerking, eersteklas!
Vakantiefoto op canvas
Ik heb een vakantiefoto op canvas besteld en ben echt ontzettend blij met het resultaat! De levering was snel en de canvas zat stevig en zorgvuldig verpakt. De kleuren zijn prachtig helder en de kwaliteit is boven verwachting. Een schitterend eindproduct waar ik elke dag van geniet. Absoluut een aanrader.
Super mooie kwaliteit foto’s ontvangen…
Super mooie kwaliteit foto’s ontvangen en de foto’s had ik binnen enkele dagen ontvangen
Zeer tevreden en zal in de toekomst nog zeker vaker bestellen 😍
Een aantal foto's is wazig afgedrukt
Een aantal foto's is wazig afgedrukt, terwijl kwaliteit uitstekend werd beoordeeld. Gekopieerde (eigen)foto's willen niet geplaatst worden in het programma en je kunt het fotoboek niet vooraf inkijken, zoals bij andere programma's. Vooral de kwaliteit van afdrukken is niet wat ik gewend ben.
Update: zoals altijd heeft Saal Digital het keurig opgelost met een tegoedbon. Dank! Ik kan nieuwe fotoboeken bestellen

Gewenste grootte afbeeldingen
Ik kon geen instelling vinden om mijn gewenste formaat te vinden. Ik had graag het 20 % vergroot

Plussen en minnen
Echter elke blz.vertoonde foto's, vervolgens stonden er ineens veel foto's terug hij niet gebruikt en kon ik de nodige pagina's opnieuw doen. Gelukkig waren de kleine voorbeeldfoto's nog zichtbaar en kon ik de pagina's weer hetzelfde namaken. Echter koste dit dus erg veel extra tijd. Nu hopen dat ik geen lege pagina's in mijn boek heb. Hoop deze binnenkort te ontvangen.
vlotte service en verzending

Professional line photobook
I created a professional line photobook from our wedding pictures, and I absolutely love the end result. The book is excellent quality and beautiful. The designs were extremely easy to use and made it such an enjoyable experience. I will definitely be doing it again! The service was also very good and fast!

PRIMA KENNISMAKING EN ERVARING
Voor de eerste keer 2 bestellingen voor fotokussen en foto-onderzetters......heldere foto-kwaliteit en snelle bezorging. BRAVO en wordt vervolgd. AART MUSEUM.

Svar fra Saal Digital Nederland
Ik heb een Professional Line 21 bij 21…
Ik heb een Professional Line 21 bij 21 gemaakt. Met geborsteld aluminium + kunstleer. Het ontwerpen ging erg gemakkelijk. Ook in het software programma kon ik nog makkelijk wijzigingen aan mijn foto's geven. En zowel de erg grote bestand foto's als kleine foto's kon ik goed toevoegen. Met veel mogelijkheden om het naar eigen smaak in te delen. Nu ik het zware boek met dikke blz heb is het echt een wou effect dat ze beschrijven. Ik had mat gekozen en de foto's komen erg goed tot zijn recht. De kleuren komen overeen. Ze zijn haar scherp en de bladzijdes vallen mooi platliggend open. De enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven is dat ik geen tekst kon plaatsen op de rug van het boek. Om de boeken toch makkelijk uit elkaar te houden in de kast heb ik dit zelf handmatig moeten toevoegen met een pen. Ik heb dit boek als cadeau gemaakt en iedereen is lovend over het resultaat.

Svar fra Saal Digital Nederland
Goede keus voor topkwaliteit fotoboeken
Ik bestelde een fotoboek professional line 30x30 met alumium/wit kunstleer cover en zijdeglans fotopapier (80 pagina's.
Het resultaat is fantastisch, schitterende drukkwaliteit, verpakt en op een manier die beschadigen tijdens het transport bijna onmogelijk maakt en snel geleverd. En ook een prima klantenservice (bij de eerste levering was er een prbleempje met de binding, zonder problemen werd hetzelfde product opnieuw in productie genomen en weer snel verzonden).
Zeer aan te bevelen.

Svar fra Saal Digital Nederland
Ik heb een poster besteld
Ik heb een poster besteld, mooie afdruk op stevig papier. Ik had hem cadeau gedaan, helemaal blij mee.

Svar fra Saal Digital Nederland
Mijn eerste kennismaking met SAAL is prima!
Mijn eerste kennismaking met SAAL is 👌en de eerste 2 bestellingen gedaan. Bij de ene bestelling een bevestiging ontvangen......maar bij de 2e nog niet. (22 maart 01.10 uur € 62,51) wordt vervolgd.

Svar fra Saal Digital Nederland
Het programma werkte goed en was erg…
Het programma werkte goed en was erg makkelijk te gebruiken.

Svar fra Saal Digital Nederland
De foto's zijn op mooi dik glans papier…
De foto's zijn op mooi dik glans papier gedrukt . Ook de 1e en laatste bladzijden. Moet zeggen. Die zijn wat bobbelig geworden. Snap nu waarom albelli dat niet doet.
Maar het is een mooi fotoboek geworden en diegene die hem straks van mij krijgt zal er erg blij mee zijn.

Svar fra Saal Digital Nederland
Voor de derde keer een fotoboek besteld…
Voor de derde keer een fotoboek besteld ,betaling gedaan dus geld weg en fotoboek blijft in de winkelmand staan. Nu maar weer wachten tot het geld terug komt.
Ook wat ik lees met de kortingen klopt niks van je bent steeds duurder uit als hoe het in eerste instantie vermeld staat.

Svar fra Saal Digital Nederland
Waanzinnige kwaliteit, eenvoudig om te maken en super snel geleverd.
Waanzinnige kwaliteit, eenvoudig om te maken en super snel geleverd.
De software van Saal helpt je om je boek een mooi esthetisch en evenwichtig geheel te maken. De software werkt prettig en blijft zelfs met heel veel foto's relatief snel waardoor de software goed werkbaar blijft.
De vooraf geprogrameerde lay-out opties zorgen ervoor dat het boek over all dezelfde look and feel heeft!
De kwaliteit van de pagina's zijn zeer goed en het boek valt helemaal open waardoor foto's op 2 pagina's goed te zien zijn!

Svar fra Saal Digital Nederland
Goede kwaliteit en snelle levering.
Goede kwaliteit en snelle levering.

Svar fra Saal Digital Nederland
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.