1. Arrangementer og underholdning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

S4Events is een fris en vernieuwend evenementenbureau. Wij maken elk evenement op maat. Op deze manier past het evenement altijd perfect bij uw wens.

4,1

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

4,1

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Top begeleiding van ons event

Wij zijn heel blij met de goede, professionele begeleiding van ons event. Alles was tot in de puntjes geregeld. De communicatie verliep prima en onze gasten hebben ook genoten van de leuke uitjes. Sven en Nadine bedankt. En voor een volgend event/uitje zullen we zeker weer contact opnemen.

26. juni 2019

Svar fra S4Events BV

Bedankt voor je mooie woorden Daphne. Voor ons was het ook een leuk uitje!

Sven regelt alles....!

Een hele fijne samenwerking gehad met Sven voor ons bedrijfsuitje. Sven is super flexibel want we moesten het uitje zelfs een jaartje uitstellen, maar dat was voor Sven geen enkel probleem. Sven denkt goed mee, doet goede suggesties en regelt alles. Wij hadden nergens omkijken naar! Kortom, heel goed bevallen en wat ons betreft doen we het nog eens :-)

7. juni 2019

Svar fra S4Events BV

Bedankt voor je leuke review Birgitta, voor ons was het ook een heel leuk evenement en wat een leuke collega's heb je!

Professionele beleving en omgeving

S4Events streeft naar kwaliteit die boven verwachting uitstijgt door creatieve professionals met elkaar te verbinden. Dit alles met een scherp oog voor perfectie en de wensen van de klant. Of het nu een zakelijk, privé of publiek evenement is, S4Events draagt altijd zorg voor een professionele beleving en omgeving. Als artiest kunnen wij hierdoor het hoogst mogelijke resultaat behalen op het podium.

19. juli 2017

Bedankt Roy!

Partner

Samenwerken - creatief - geduldig - accuraat - plezier - orgineel - partner - heldere communicatie - snel schakelen.
Dat zijn de kernwoorden als het gaat om de werkwijze van S4Events. Imbema heeft nu meerdere keren samengewerkt met Sven en Nadine naar volle tevredenheid. Zij zijn echt onze partner voor de events die wij organiseren. Fijn!

5. juli 2017

Svar fra S4Events BV

Bedankt voor deze mooie woorden, Nathalie. Op naar de volgende!

S4 Events.... maakt het waar!

S4 Events is een creatieve partner die niets aan het toeval overlaat. Van offerte tot aan executie. Je treft werkelijk de partner naast je, die het organiseren van events overzichtelijk en super professioneel maakt. Zichtbaar als het moet, onzichtbaar, maar toch altijd aanwezig als de 'show' eenmaal draait. Eerlijk en heerlijk van het begin tot het eind.

Wasco

26. juni 2017

Svar fra S4Events BV

Dankjewel voor deze mooie beoordeling Jan!