I supportafdelingen i Sønderborg, er der høj faglig viden generelt, især Marko har m sit rolige væsen, og ekspertise hjulpet adskillige gange! De bedste anbefalinger herfra! M.V.H Benedikte Larsen... Vis mer
Kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne. 1/2 år gl. Bosch maskine FEJLMELDING E61. Selv undersøgt jf. manual, men ikke selv kunnet se el meget lille stykke glasskår som havde fundet vej bagom f... Vis mer
Blev klippet af Diana i Hair deign på alsgade så fantastisk oplevelse så grundigt og kompetent at det varmt kan anbefales
Hvis du har mindre årige piger med dig så er han glad. Han slår mig i rykken uden grund og pizza tager over 20 min at få lavet klar. Dengang var det det bedste sted at få pizza. Men nu så er det det v... Vis mer
Køb af Doro 8110
Min mor , hun 85 år og jeg var i Sønderborg, for at købe en smart telefon til min mor. En dora 8110 , jeg havde sikret mig at de havde den på lager, hvilket den var. Der er to varianter 8110 til kr 1.999,- og 8200 til 2.499,-. Vi ville have den til 1.999,- han ville lige undersøge om de havde den på lager, der var ikke flere på lager men den til 2499,- havde de, min mor sagde omgående at vi havde tjekket og der skulle være 4 på deres lager, kan ville lige tjekke igen, og pludselig havde de 2 på lager!! Nå, det næste som han ville sælge, en oplader til 249,- jeg spørger, er der ingen oplader med telefonen, nej, fortæller den unge mand, det er, der ikke mere?? Vi undre os, bliver enige om at den kan vi altid købe hvis ikke den gl, oplader ikke virker. Men dog, da vi åbner telefonen er der minsandten en oplader i pakken. Vi følte begge 2 at han ville snyde os, at vi skulle købe telefon til 2499,- og oplader til 249,- altså en merudgift på kr 748,- det er ikke i orden, beklager Elgiganten
mgp på sønderborg statsskole var…
mgp på sønderborg statsskole var rigged🙅🏽♂️🤦🏽♂️
Ubehøvlet:
Ubehøvlet:
Det er godt at vi snart får en BILTEMA i Sønderborg for NH trænger virkelig for konkurrence, nu er det tredie gang jeg bliver ubehøvlet behandlet i HN Sønderborg når jeg spørger efter en vare :-(
Kan desværre ikke give mindre end 1…
Kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne.
1/2 år gl. Bosch maskine FEJLMELDING E61.
Selv undersøgt jf. manual, men ikke selv kunnet se el meget lille stykke glasskår som havde fundet vej bagom filteret - og det kunne denne maskine ikke klare - øv!
Købt i Elgiganten - som ingen ansvar påtog sig - ventetid 1 uge på montør, som med stort bøvl og besvær fandt det lille stykke glas - ingen garanti?! for en så overfølsom maskine - men en REGNING på 1.300,-