Bestelde broek netjes op tijd ontvangen. Alleen jammer dat de omschrijving voor mij niet helemaal duidelijk was. Als er een “linnen broek” verkocht wordt is het vreemd wanneer deze van polyester gema... Vis mer
They have a huge selection of sneakers, the web site is intuitive and easy. The delivery was also super fast and they kept me updated on every step, so I truly recommend 👌
Snelle levering, correcte beschrijving product en maatstaven vergelijken met modelbeschrijving is super. Normaal draag ik xl maar door lengte en maat kledij van model kocht ik maat kleiner. Perfect!
Ryses, de leider in Frans streetwear, LaBoutiqueOfficielle.com, biedt je de grootste selectie van kleding en urban fashion: sneakers, hoodies, petten, T-shirts en jeans... Met meer dan 300 verschillende merken vind je de belangrijkste merken zoals Adidas, Tommy Hilfiger, BOSS, Reebok of Calvin Klein...
Frankrike
- contact@ryses.be
- ryses.be
Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Je koopt een broek en wil deze vanwege…
Je koopt een broek en wil deze vanwege foute lengte retourneren. Al 24 uur bezig om het ergens te kunnen afgeven. Post Nl neemt het niet in DHL herkent de kode eveneens niet en mailen levert automatische antwoorden op. Tot nu toe geen enkele reden om hier nog eens iets te kopen.
Fantastic
What makes this company so special is that it sells models that no one else has, and on top of that, delivery is super neat and fast. So, in one word: a fantastic company!!
doen wat ze zeggen
snel, volgens afspraak, goede spullen en onbeschadigd!
Gewoon goed en zoals het hoort en…
Gewoon goed en zoals het hoort en waarvoor je ook betaald. Wat mag je meer verwachten? Wel ruime keus en duidelijke website.
NOOIT IETS KOPEN HIER
NOOIT IETS KOPEN HIER
Bizar slechte service. Schoenen (asics) gekocht 2 maanden terug, 5 keer normaal gedragen en duidelijk te zien dat dit een defect is. Geen enkele coulance vanuit Ryses. Te bizar.
UPDATE
Nav onderstaande reactie, contact gezocht, maar helaas. Loze beloftes.

Svar fra Ryses
Huge selection and fast delivery
Die schlimmsten Abzocker der Welt
Es ist mittlerweile mein 4 Eintrag zu dieser Abzocker Firma! Ich habe mich im März 2025 das erste mal vom Newsletter abgemeldet, da ich Schuhe bekommen habe die Qualitativ so schlecht waren das ich mir bis heute Sicher bin das Sie gefälscht sind! Jedoch kommen immer billige Ausreden von dieer Abzocker Firma!
Das schlimmere ist aber das ich seit diesem Zeitpunkt immer wieder den Newsletter abbestelle, Sie aber weiterhin das ignorieren und ich jede Woche den Newsletter erhalte! Daher Empfehle ich jeden, niemals in Kontakt zu treten mit dieser Firma. Sie werden hier jetzt wieder drauf antworten das Sie mich aus dem Newsletter entfernen würden aber das machen Sie nicht. Daher passt bitte auf und ich hoffe das niemand mehr bei so einer Firma bestellt!
Mittlerweile weil die Firma Ryses scheinbar hier nicht mehr Antworten möchte und einen auch nicht aus Ihren Newsletter entfernen möchte gehen Sie gegen meine Bewertung vor und melden Sie als "schädliche oder rechtswidrige Inhalte enthält" bei Trustpilot.
So ist scheinbar das Vorgehen und die Firma ist nicht in der Lage einen aus dem Newsletter zu entfernen.
Everything was as planned
Supergoed
Goede foto's van de artikelen, snel en netjes verzonden.
Top!!
Top! Voldoet aan verwachting en snel geleverd!
Zeer snel betrouwbaar en grote keuze
En nog steeds geen oplossing
En nog steeds geen oplossing. Jullie geven op elke review reactie maar doen er verder niets mee. Dus dat getuigt dat jullie wel degelijk oplichters zijn . Maar goed ik zal elke dag opnieuw een slechte review schrijven. En gerechtelijke stappen zullen volgen. Heb al teveel geduld gehad.

Svar fra Ryses
Besteld op 07-01-2026 en ontvangen…
Besteld op 07-01-2026 en ontvangen 13-01-2026 ( langer dan verwacht ). Helaas was een 6 bestelde producten te groot en deze wou ik graag retourneren. Omdat er 14 dagen verstreken zouden zijn kan ik ineens niet retourneren?? bestelling van over de 200 euro. vind dit echt slechte service!

Svar fra Ryses
Sneakers Adidas besteld maar maat was…
Sneakers Adidas besteld maar maat was te klein. Teruggestuurd zonder probleem en bedrag terug gekregen. Niet op mijn rekening maar wel in de app. Je moet dus wel terug bij hen bestellen. Dat was geen probleem voor mij ik heb een maat groter besteld. Goede en correcte service
Heb een tijdje geleden schoenen besteld…
Heb een tijdje geleden schoenen besteld bij Ryses, perfect aangekregen maar zag onmiddellijk dat de kwaliteit ondermaats was, dus ik stuur ze retour.
Meer dan een maand later nog geen terugbetaling ontvangen, ook geen antwoord op mijn mails.
Mijn ervaring bij deze site is dan ook negatief, voor aan te kopen gaat alles heel vlotjes, maar om terug te krijgen is het toch iets lastiger blijkt.

Svar fra Ryses
Price was nice and sneakers
Price was nice and sneakers. Quick delivery👊🏻
Duidelijke service en goed op de hoogte…
Duidelijke service en goed op de hoogte gehouden van voortgang levering. Product is zoals getoond en past precies, mede dankzij de maattabel. Ik ben tevreden.
Niks kopen
Slecht. Geen klantvriendelijk bedrijf. Koop niks. Ruilen is beperkt tot 2 weken. Kleding maten komen niet overeen. Kijk verder dan dit bedrijf.