RusseAgenten

1. Herreklesbutikk
  2. Klesbutikk
  3. Klesleverandør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Russeagenten er din totalleverandør av russeklær. Vi er levende opptatt av å levere unik kvalitet, pesonlig kunderservice og leveringstider det lukter svidd av.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

God service, rask varemottak og ikke minst et crew som følger opp hele veien. Anbefaler på det sterkeste

24. februar 2020

Hyggelige folk

Russeagenten er veldig hyggelige folk som har god kunnskap om alt innen russ. Og vi har fått veldig fine gensere fra de. Og gode dugnader. De er også veldig enkle og få tak i.

1. august 2019

Bra service og lett å få tak i dem til…

Bra service og lett å få tak i dem til en hver tid. Litt tull med at de kuttet ut deler av logoen. Så sørg for å fikse avtale om at hvis dere ikke er fornøyd med trykket skal de sende dere nye uten noe ekstra kostnader.

17. juli 2019

Meget fornøyd

Jeg og min russegruppe er veldig fornøyde med russeagenten! De har vært samarbeidsvillige, har vært flinke til å høre på våre ønsker og innvilget dem!

1. januar 2019

Et fint sammarbeid

Russegruppen min har hatt et kjempe fin sammarbeid med RusseAgenten! Vi fikk gost tilburd på gensere og hodebånd, å de ble levert til avtalt tid! Anbefaler virkelig RusseAgenten!😊

29. desember 2018

Godt samarbeid

Jeg og de 9 andre i russegruppa mi er fornøyde med godt samarbeid med RusseAgenten! Vi fikk genserne som vi hadde bestilt i god tid. Det som gjorde dette til et bra samarbeid var også at vi fikk vite underveis hvordan det gikk med genserne, osv. Anbefaler RusseAgenten til andre grupper!

29. desember 2018

Russegruppen vår fikk meget fine…

Russegruppen vår fikk meget fine gensere av russeagenten! De er i veldig godt material, og kom etter avtalt tid. Ellers har folkene hos RusseAgenten alltid vært hjelpsom, og holdt oss oppdatert på ulike avtaler. Vi i russegruppen er veldig fornøyd!

28. desember 2018

Et hyggelig samarbeid

Russegruppen vår på 10stk bestilte hettegensere og hodebånd fra RusseAgenten, disse var både av god kvalitet og kom til avtalt tid :). Vi er veldig fornøyd med samarbeidet spesielt fordi de har vært veldig hyggelige og hjelpsomme!

27. desember 2018

Har bare positive ting å si om…

Har bare positive ting å si om russeagenten! Russegruppen min fikk det vi bestilte i god tid. De har vært klar over hvilken samarbeid vi har og har vært posetiv og hyggelig hele tiden. God service er det også:)

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd!
Jeg å gruppa mi på 10 stk er veldig fornøyd med samarbeidet! Genserne og hodebåndene kom til avtalt tid, og vi ble holdt oppdatert på hvordan det lå an mens de ble laga. Kan absolutt anbefales😊

Fornøyd gruppe

Russegruppen vår har hatt god kontakt med RusseAgenten! Vi har fått gensere og hodebånd i god tid før mai og er meget fornøyde😊

Svindel

Russegruppen min på 8 stk. bestilte 16 gensere, hodebånd, parkaser med logo og klistremerker. Bestillingen ble lagt inn 14. november og alt skulle komme før 15. desember, før Åre kickoff. Helt fram til 13. desember fikk vi høre at det skulle komme. 14. desember fikk vi høre at de ikke kommer, men at de skulle komme neste uke. Etter det svarte de oss ikke før i starten av januar og sa at de hadde det travelt, men de skulle komme innen 10 dager. Så ble det februar og fremdeles hadde ikke klærne kommet. Vi spurte hvordan det gikk, de sa at alt gikk som planlagt.. Vi avbestilte parkasene, for det skulle gå raskere da. 24 februar kommer bestillingen på 15 000kr. Genserne er papir tynne, trykket er skjevt og genserne har forskjellig str. på de ulike fargene.. Klistremerkene kom aldri, og pengen vi skulle få igjen har heller aldri kommet. Vi kontaktet TV2 hjelper deg som var interessert i å hjelpe oss, men pga. det var så nærme russetiden ble det ikke noe av. Så fremtidig russ, hold dere unna Russeagenten!

18. mai 2018

Gruppen min på 5 jenter bestilte klær…

Gruppen min på 5 jenter bestilte klær hos RusseAgenten for en GOD DEL penger, og ble lovt at klærne skulle ankomme før 1. mai. Det er nå 10. mai, og bare 7 dager igjen av russetiden, og vi står uten genserne vi har bestillt. Ekstremt dårlig.

10. mai 2018

Har enda ikke fått klærne vi bestilte…

Har enda ikke fått klærne vi bestilte for over en måned siden som de lovte vi sku få før 1. Mai. Nå er det 10.mai og vi har enda ikke fått dem. Utrolig dårlig av dem. Dette ødelegger en god del av russetiden, har ikke bruk for gensrene når russetiden er ferdig :(

10. mai 2018

holder ikke det de lover!

Bestilte russeklær fra denne siden. Ble lovet klærne før 1. Mai.. nå er det 10. Mai og de er enda ikke kommet.. brukte MYE penger på elendig service... dette ødela litt av russetiden min... IKKE BESTILL!
Tidligere hadde de en 30 dages garanti (når vi var i kontakt med dem) men nå er den garantien «fjernet» fra alle sosialemedier og nettsiden...