Met pijn in het hart schrijf ik deze review, juist omdat KiKa een organisatie is die zich inzet voor de gezondheid van anderen. Ik heb mij ingeschreven voor de Run for KiKa Marathon, maar h... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Ik vond super mooi en fijn om deze sponserloop te doen voor al de zieke of vechtende kinderen tegen deze ziekte. Volgende keer iets meer aandacht voor warmere wachtruimte ivm het weer. Miste ook de... Vis mer
Het is al twee keer gebeurd dat ik mijn startnummer en informatie brief te laat heb ontvangen. Heb daarom voor de tweede keer niet mee kunnen doen. Kan ook aan het bedrijf liggen waarvoor ik zou lopen... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Jong en oud, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom om mee te doen aan Run for KiKa! Run for KiKa is hét hardloopevent voor Stichting Kinderen Kankervrij. Met jouw deelname draag je bij aan het doel van KiKa: 95% genezing van kinderen met kanker. Iedereen die meedoet krijgt een eigen sponsorpagina en tal van tips &; tricks. Hiermee kan jij makkelijk geld inzamelen voor KiKa. Maar bij Run for KiKa ben je niet verplicht om sponsorgeld op te halen. Je kan meedoen met de 10 of 5 kilometer in een stad bij jou in de buurt en speciaal voor kinderen is er de KidsRun. Loop mee en help kinderkanker de wereld uit!
Kontaktopplysninger
NDSM-plein 36, 1033 WB, Amsterdam, Nederland
- 0883665413
- info@runforkika.nl
- runforkika.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
KiKa marathon review
Ik heb mij ingeschreven voor de Run for KiKa Marathon, maar heb mijn deelname moeten annuleren vanwege fysieke gezondheidsklachten, op advies van de arts. Wat mij hierin het meest heeft teleurgesteld, is hoe weinig ruimte er was voor menselijkheid, begeleiding en meedenken, terwijl het hier juist om gezondheid zou moeten gaan.
Vanaf het moment dat ik aangaf niet verder te kunnen, voelde het contact zakelijk, afstandelijk en procedureel. Opties die wél in het reglement staan (zoals de mogelijkheid van een vervanger) zijn nooit actief benoemd, waardoor deze kans door timing verloren is gegaan. Er werd geen proactieve begeleiding geboden, terwijl deelnemers juist in kwetsbare situaties terecht kunnen komen.
Daarnaast vind ik het ronduit schokkend dat de “gemaakte kosten” van een marathonarrangement uitkomen op meer dan €5.000,- per deelnemer, terwijl dit arrangement op grote schaal wordt afgenomen bij vliegmaatschappijen en hotels. Transparantie over deze kosten ontbreekt volledig. Het voelt wrang dat dit bedrag niet (meer) ten goede komt aan het goede doel, maar enkel dient ter afwikkeling van een contract.
Ik begrijp dat afspraken en reglementen nodig zijn. Maar ik had van een organisatie die zich inzet voor zieke kinderen verwacht dat gezondheid niet alleen een slogan is, maar ook leidend in de omgang met haar eigen deelnemers.
Mijn intentie is niet om te schaden, maar om dit bespreekbaar te maken. Ik hoop dat KiKa en de organisatie achter deze marathons kritisch durven te kijken naar hoe zij omgaan met deelnemers die uitvallen door gezondheidsredenen en hoe dit menselijker, transparanter en zorgvuldiger kan.
Geweldig initiatief 👌😁
Geen tijd en geen mogelijkheid om zelf…
Geen tijd en geen mogelijkheid om zelf fruit uit te delen
Run for KiKa Amsterdam
Mooie omgeving voor deze run. Sfeer was goed ondanks het slechte weer.
De organisatie zou er m.i. er goed aan doen om op een dergelijke locatie in ieder geval in de omkleedtenten vlonders op de grond neer te leggen zodat het omkleden iets prettiger is. Verder zou de omkleedtent in dicht moeten zijn zodat je een beetje beschut staat.
KiKa run
Erg leuk! Blij iets goeds te hebben kunnen doen dat ook zoveel gezelligheid met zich mee bracht
Volgend jaar weer!
Super fijn om samen een verschil te maken! Volgend jaar weer!
Superleuk event- geweldige sfeer
Superleuk event- geweldige sfeer. Ondanks de regen enorm van genoten! Tip- Volgend jaar iets meer mensen bij de garderobe voorkomt een lange rij 15min voor de start :-). Verder niks dan lof voor de vrijwilligers, de presentatoren, warmup sessies en de cheerleaders!
Ik vond super mooi en fijn om deze…
Volgende keer iets meer aandacht voor warmere wachtruimte ivm het weer.
Miste ook de gezelligheid, zoals in Almere!
Het was een hele mooie ervaring om voor…
Het was een hele mooie ervaring om voor #Kika een sponsorloop te doen!
Een ontzettend belangrijk doel en daarnaast zeer goed georganiseerd door kika,complimenten!
Kika, dit kan echt beter
We hadden ons met het meisjes voetbalteam niet alleen erg verheugd op de Kika Run, kidsrun, we wilden er ook een echr spektakel van maken.Los van het slechte weer, was het verder qua aankleding een troosteloze kidsrun. Het hele programma was al klaar en toen mochten wij pas. Iedereen was al weg. Misschien een volgende keer de kidsrun als start o.i.d.

Svar fra Run for KiKa
ik vond het een super dag
ik vond het een super dag, een kei leuke ervaring en de sfeer was super. Er is een geweldig bedrag opgehaald voor kika en ik hoop dat het bijdraagt aan genezing
De volgende run ben ik zeker weer van de partij
Meelopen voor het goede doel
Ten eerste loop je mee voor een meer dan goed doel. Als je dan nog twijfelt.... het is een mooi parcours en een goede organisatie.
Ik vond het een super dag
Ik vond het een super dag! Het geldbedrag wat we allemaal hebben opgehaald was mega. De organisatie was goed en ik vind het fijn dat ik een kleine bijdragen heb kunnen doen voor de kids en meer onderzoeken.
Een goed georganiseerd hardloop…
Een goed georganiseerd hardloop evenement, leuke route en zeer enthousiaste sfeermakers onderweg. Ook de locatie is top, gezellig en alle voorzieningen zijn goed geregeld. Ik heb de 10km gelopen waarvan de laatste 4 kilometer gezamelijk op gaat met de 5km run maar ook dat ging prima. Het tijdstip past precies in de voorbereiding voor de halve marathon van Eindhoven, ik doe volgende keer zeker weer mee.
Wat een geweldig doel om voor te mogen…
Wat een geweldig doel om voor te mogen lopen! En wat een opkomst, het parkeerterrein was snel vol en we vonden gelukkig ergens anders een plekje en waren alsnog ruim op tijd. Er hing een heel relaxte sfeer, de warming up en start verliepen soepeltjes en na de finish werden we fantastisch verzorgd. Water, limonade, appels, ontbijtkoek em zelfs een gel voor je spieren. Het was erg fijn want wat was het warm. Enige opbouwende puntje misschien, voor de iets oudere kids die komen supporten was er niet zo veel te doen. Wij hopen volgens jaar zeker weer mee te doen!
Mooi groot opgezet evenement voor het…
Mooi groot opgezet evenement voor het zeer goede doel. Erg goede organisatie.
Uitstekend evenement en zeer goede…
Uitstekend evenement en zeer goede organisatie
Super goed georganiseerd
Super goed georganiseerd.
Vrijwilligers erg vriendelijk.
Super!
Top: Goed georganiseerd!
Tip: Misschien bekend maken dat er alleen een mogelijkheid is om te pinnen. Wij wisten dit niet helaas. Verder mijn complimenten voor de dag! Wij zullen zeker vaker mee gaan doen.
Super run
Super run. Heerlijk weer gehad en het was weer super mooi.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.