RumipulseAnmeldelser

4,1

RumiPulse Medical Tourism Agency is an affiliate of ABK Company Group. The agency mediates unique healthcare services. The services include stem cell therapy (orthobiotherapy) for Autism Spectrum Disorder, Neurological Diseases, Anti-aging and Joint Diseases. with a positive feedback ratio of 97%. Other healthcare services are; microthia (ear) surgery, diabetes surgery, bariatric surgery, aesthetic and plastic surgery by world-known surgeons of Turkey. Free medical consultation for 24/7 by doctors is provided by the company. Transfer and translation services are included. Accommodation options may also be included upon request.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Naše iskustvo

Mama sam dečaka koji dolazi drugi put na terapiju mat.ćelijama.Rezultati su već vidljivi,i nadamo se da će napredak na dalje biti još bolji.Od samog početka ovog našeg puta naša Merima je bila uz nas,što nam mnogo znači.Slobodno smem da kažem da nam je postala naša draga prijateljica!Sve pohvale i za nju i za kliniku Rumi Pulse i sve zaposlene.

24. juni 2026

Naše iskustvo

Bila sam u pratnji dečaka koji dolazi drugi put na terapiju.Posle prve terapije vide se pomaci na bolje,što i posle ove druge terapije koju je primio očekujemo još bolje rezultate.Draga gosp.Merima nam je uvek bila na raspolaganju što nam mnogo znači.Sve pohvale od nas kako za nju tako i za kliniku Rumi Pulse,i sve zaposlene.

24. juni 2026

Pre 8 meseci sam dovela sina u…

Pre 8 meseci sam dovela sina u Rumipulse,ima 6 godina i ima autizam.Radili smo terapiju matičnim ćelijama.Doktorka i osoblje su vrlo ljubazni,a Gospodin Adnan je tu za sve sto treba.Sve je proteklo u najboljem redu,i sada nakon 8 meseci mogu reci da se stanje mog sina jako poboljšalo,nema agresije,govor je dosta bolji.Svaka preporuka

5. oktober 2025

Dobar dan ja sam Maja Nikolic mama Laze…

Dobar dan ja sam Maja Nikolic mama Laze Nikolica iz Bora bili smo na terapiji u rumi puls kliniku docekao nas gospodin Adnan. Klinika ima tim za svaku pohvalu pristupacan i kao prvo dobro prilaze deci i vode racuna o svemu. Laza pre terapije nije uspostavljao kontakt ocima,nije imao komunikaciju nikakvu nije obracao paznju sta se desava oko njega,nije imao nikakvu rec bio u svom svetu. Posle terapije se sve to promenilo laza me gleda u oci kad mu pricam,izvrsava naloge,obraca paznju kad neko nesto radi oko njega,ima po neku rec. Tako da sam ja kao majka prezadovoljna kako je sve krenulo treba malo i rad i upornost nas roditelja. Ali dobro je da postoji nacin da pomognemo nasoj deci da se bar koliko toliko osamostale za zivot. Kliniku preporucujem svako ko se premislja da proba nek uradi to jer svaki pokusaj je jedna nova nada za bolje. Gospodin Adnan je stvarno tu za sve i hvala mu do neba sto se naso na nasem putu.

2. juni 2026

Stem cell therapy for autism

I referred for my son's stem cell therapy, they used his own cells. My son is autistic. It is one year passed now and he started to speak, he follows my orders more and we have had a dinner as a family outside, that was fantastic! The team is very experienced and professional, they informed us about every detail and gave us many products, they always follow us. We were picked up from the airport and a transfer car was assigned to us during whole 3 days. Thank you very much doctors

21. oktober 2023