1. Tannlegesenter

Rubi Smile Turkey is a dental clinic based in Antalya, Turkey, focused on cosmetic dentistry and general oral health. Our main goal is to help our patients achieve a healthy, natural and confident smile that feels as good as it looks. We welcome patients from both Turkey and abroad, and we support them at every step of their journey – from the first contact to the end of their treatment and follow‑up care. We believe in clear communication, transparent pricing and personalized treatment plans, so that every patient knows exactly what to expect. Our services include zirconium crowns, porcelain laminate veneers, dental implants, teeth whitening and a wide range of general dental treatments. All procedures are carried out by experienced dentists using modern equipment and up‑to‑date techniques. At Rubi Smile Turkey, we are committed not only to creating beautiful smiles, but also to long‑lasting and healthy results. We treat our patients as our guests and aim to offer a warm, friendly and attentive experience. Every smile we restore and every message of thanks we receive is a reminder of why we love what we do.

3,8

Bra

Happy whit my new theet

Goededag

ik wilde jullie even mijn ervaring delen over deze lieve stel Tandartsen. Ze hebben mij zo goed en snel geholpen.Ik ben zeer tevreden en heb nu een prachtig gebid. Nu is mijn vrouw aan de beurt die herft 8 inplanten en heeft een deel van haar eigen gebid nog behouden en in april heeft zij haar nieuwe gebid. De intake gesprek was gratis. Foto van je gebid en uitgebreid uitleg wat voor keuzes ik had en wat het zou kosten. Dit ales was gratis Dus ik kon niet verrast worden met onvoorzienlijke kosten. Alles wordt duidelijk uitgelegd. ik heb zelf al mijn tanden en kiezen er uit laten trekken en gelijk 12 inplantaten er in laten plaatsen. Pijn ervaring was minimaal je wordt goed verdoofd en als het nodig is kan je ook een recept krijgen voor een verdovend injectie. Wat ik wel heb genomen. Daarna was het alleen zonodig een paracetamol. Na 3 maanden heb ik nu mijn nieuwe gebid en kan weer ales eten. Kliniek is zeer steriel en alles is met uigerust met de nieuwste tehcnologie. Zeer vriendlijke assistenten en de technicus met wie ze samen werken zijn erg secuur en snel. Er komen mensen over de hele wereld. Toen ik ik de wachtruimte zat heb ik ze uit veel verschillende landen gezien. Ik wil Meneer Çakmak en Mevrouw Çakmak bedanken voor hun snelle en uitstekende service. ZEKER EEN AANRADER. Groetjes Ismail G....

16. februar 2026

Рекомендую клинику !

Рекомендую клинику !
Прекрасный и дружелюбный персонал ,ответят на все вопросы ,сделают ваше пребывание в клинике незабываемым .
Я счастлив ,что у меня теперь такая улыбка ,моя мечта исполнилась 🤩

9. mars 2026