Fantastische ervaring, de website, de info over stenen in hun mineralen databank, de positieve correspondentie bij iedere bestelling. Toen er eens een item ontbrak was dat vlug opgelost en kreeg ik er... Vis mer
Se hva andre synes
Al aantal keren kleinigheidje als kadootje besteld en netjes op tijd bezorgd en met veel liefde en enthousiasme in ontvangst genomen..👍!! 1 x verkeerde steentjes gekregen..mailtje gestuurd en kreeg... Vis mer
Selskapet har svart
Vandaag voor het eerst hier geweest, wat een groot assortiment aan stenen, mineralen,sieraden, klankschalen, joga-spullen enz ..enz.. teveel om op te noemen. Het rook er heerlijk en er hing een aangen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Cash-and-carry-butikk
- Røkelsesleverandør
- Forhandler av orientalske varer
- Tegrossist
- Grossist/Engroshandel
Skrevet av virksomheten
Een groothandel en winkel in één. Met een geldige KvK inschrijving kun je je zakelijk aanmelden voor een groothandelskorting, echter ben je als particulier ook welkom. Edelstenen, Mineralen, Kristallen, Wierook, Klankschalen, Yoga artikelen, Waterdrop, YogiTea, Happy Drums, Koshi's, Meditatie artikelen en nog veel meer. We hebben het allemaal! Voel je welkom in ons Mineralenparadijs!
Kontaktopplysninger
Nederland
- rubenrobijn.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tevreden
Altijd fijn om om de winkel te bezoeken. Vragen worden vriendelijk beantwoord en de adviezen zijn vrijblijvend en functioneel.
Weer diverse producten aangeschaft.
Wat een fijne mooie winkel
Ik ben ontzettend blij dat ik Ruben Robijn ontdekt heb. Wat een prachtige winkel!
Het aanbod aan edelstenen is niet alleen heel ruim, maar ook overzichtelijk gepresenteerd, waardoor ik rustig kon rondkijken en echt de tijd kon nemen om iets uit te zoeken dat bij me past. De prijzen vielen me ook positief op, heel redelijk voor de kwaliteit die je krijgt. Je voelt gewoon dat hier met zorg en liefde wordt gewerkt. Ik kom hier zeker nog eens terug!
Wat een fijne plek, we komen er graag
Een heerlijke plek, ik kom er graag met mijn dochters en helemaal als ze onrustig zijn dan stappen we in de auto en zodra we binnen zijn zijn ze helemaal zen. Het is net of je in een andere wereld stapt en de tijd vliegt altijd voorbij, we vermaken ons steeds weer met al het moois en de wonderen der natuur. Fijne mensen en altijd even geduldig en vriendelijk, ook voor mijn meiden, die vinden het echt een uitje elke keer.
Prachtige producten
Prachtige producten, goede prijs en snel geleverd….
Heel erg mooie steen ontvangen
Heel erg mooie steen ontvangen. Heel snel geleverd en heel erg goed verpakt. Precies als afgebeeld. Ik ben er heel blij mee. ik zal zeker nog meer bestellen Kreeg een zakje thee bij en korting op de volgende aankoop

Super mooie producten
Super mooie producten, breed aanbod. Van yoga kussens tot edelstenen in alle soorten en maten. Heel vriendelijk personeel. Ik kom er graag, en geef er altijd teveel geld uit;-)

Svar fra Ruben Robijn BV
Schitterend en stteengoede producten.
Een schitterend aanbod van steengoede producten in een welriekende omgeving en tegen klinkende prijzen.
Fijne medewerkers die je vriendelijk groeten en vakkundig advies geven als je hier behoefte aan hebt.
Kortom de rit naar Duiven meer dan waard!
Namasté 🙏🏻

Svar fra Ruben Robijn BV
Wat ben ik blij dat ik Ruben Robijn een…
Wat ben ik blij dat ik Ruben Robijn een aantal jaar geleden heb ontdekt. De winkel is groot, gezellig en overzichtelijk. De bestellingen worden altijd snel verstuurd. Ik ben blij met jullie 😘 🍀🍀💥💥

Fijne winkelervaring!
Mooie winkel met een heel uitgebreid assortiment. Vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken, ze denken met je mee. Fijne winkelervaring, ik kom zeker terug en kan het iedereen aanbevelen!

Svar fra Ruben Robijn BV
Ruim meedenkend en goed advies
Lage drempel om vragen te stellen ondanks drukte in de winkel. Ruim meedenkend. Goed advies.

Svar fra Ruben Robijn BV
Voor mijn moeder en zussen mooie…
Voor mijn moeder en zussen mooie maanstenen armbandjes besteld die we al een jaar dragen. Blij mee....nu is mijn moeder ziek en zal spoedig overlijden maar het armbandje houd ze om zodat we altijd verbonden blijven. Nu voor de zekerheid nog wat extra armbandjes besteld. De kwaliteit is geweldig en de service geweldig. Dank!♡

Groot assortiment
Groot assortiment, vriendelijk personeel.

Svar fra Ruben Robijn BV
Er zijn super leuke spullen te koop
Er zijn super leuke spullen te koop! En de klantenservice is ook heel goed! Ik kan niks anders zeggen dan dat ik super tevreden ben

Svar fra Ruben Robijn BV
Ik heb de uitzending van de…
Ik heb de uitzending van de keuringsdienst van waren over edelstenen gezien. Daarin zie je dat Ruben Robijn nep jade verkoopt. En nog steeds word die nep jade verkocht!

Wat een gave winkel
Wat een gave winkel. Heel veel producten, en mooi overzichtelijk. Prettig personeel en super vriendelijk geholpen.

Svar fra Ruben Robijn BV
Verbazingwekkende store. Het is gewoon een uitje.
Wat een prachtige winkel. Zo uitgebreid en mooi ingericht. Als zelfstandige therapeut heb ik zonder enkel probleem een bijzonder hoge korting gekregen.
Het is al een feestje om daar ter plekke weg te dromen, personeel is ook heel prettig en ze hebben verstand van zaken. Geen addertjes onder het gras bij afrekenen. Heel blij met mijn aankoop. 🙏

SUPERLEUK!!!
1 x verkeerde steentjes gekregen..mailtje gestuurd en kreeg zo 2 zakjes extra om nog meer mensen blij te kunnen maken!!
ECHT SUPER!! Ben superenthousiast over deze winkel en de leuke mails over van alles wat r te doen is en uitleg over de stenen en mineralen..🤩

Svar fra Ruben Robijn BV
Fijne winkel met heel veel keuze
Fijne winkel met heel veel keuze. Goede hulp en advies.
En spaarprogramma voor korting.

Svar fra Ruben Robijn BV
Ik ga steeds met veel meer de deur uit dan gepland.
Ik kom graag bij Ruben Robijn. Het is voor mij net een snoepwinkel en ik ga altijd met veel meer mooie stenen de deur uit dan ik had gepland.
Sinds de nieuwe locatie zijn er nog meer producten naast stenen en mineralen, zoals dromenvangers klankschalen, wierook etc. Dat hoeft voor mij niet zo nodig maar als je die producten graag wilt is het fijn dat je ze kunt zien, aanraken en voelen.
De medewerkers vind ik telkens erg vriendelijk en behulpzaam en ik verbaas me vaak over hun kennis. Ik kom graag terug.

Svar fra Ruben Robijn BV
Mooie dialoog met de kinderen
Prachtige winkel. Ik kom er al jaren. Deze keer was ik er met mijn kinderen. Het was erg leuk om er rond te lopen (soort van museumervaring, er staan prachtige en enorme kristallen). We hebben stenen uitgekozen die ook passen bij wat zij dachten dat ze nodig hebben. Aanrader!

Svar fra Ruben Robijn BV
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.