Banner for RTK Emf Protection

4. Elektronikkprodusent
  5. Elektronikkgrossist
  6. Butikk med verneklær og arbeidstøy

Om RTK Emf Protection

Strålningsskydd mobiltelefon Mikrovågsmätare El- och magnetfältsmätare Strålningsskydd till dator och laptop Routerskydd Lågstrålande routrar Elmaterial för elsanering Avskärmande gardintyg Avskärmande färg, nät, väv och fönsterfolie Baldakiner till sovplatsen Strålningsskyddande filtar Surffiltar Jordningsprodukter Kläder med strålningsskydd Strålningsskydd till barn och gravida Tillverkning av sugtransformator som motverkar vagabonderande ström och magnetiska fält VÅRA TJÄNSTER kontakta oss

RTK grundades för över 30 års sedan och ligger i den absoluta framkanten med att erbjuda strålningsreducerande produkter.

FAMILJÄRT FÖRETAG

Vi är ett svenskt familjärt företag som brinner för det vi gör. Ett företag med lång erfarenhet, personlig service, stort engagemang, ansvarstagande och flexibilitet.

RTK startades år 1993, då som teknisk konsultfirma inom felavhjälpning vid sporadiska fel, störningar via kablar och störande strålning i luften.

VÅRT UPPDRAG

Vårt uppdrag är att hjälpa till att minimera privatpersoners och företags exponering för EMF-strålning från mobiltelefoner, mobiltelefonmaster, trådlösa nätverk, elmaster och andra källor med hjälp av de bästa EMF-skyddsprodukterna på marknaden. Strålningsskydd som bevisligen fungerar. RTK hjälper även till med mätning, rådgivning och åtgärder av elektromagnetiska fält.

LÅNG ERFARENHET

RTK startades av Lars Röstlund år 1993, då som teknisk konsult inom felavhjälpning vid sporadiska fel, störningar via kablar och störande strålning i luften. Sedan 1995 har vi hjälp överkänsliga med elsanering i bostaden och på arbetsplatsen.

STORT UTBUD & HÖG KVALITET

Vi har ett stort utbud med 100-tals olika produkter som håller en hög standard.

KUNDSERVICE

Vi erbjuder våra kunder en personlig service och gör allt för att hålla leveranstiden så kort som möjligt.

Emf skydd som verkligen fungerar!

Lång erfarenhet
RTK Emf Protection grundades för över 30 år sedan och ligger i den absoluta framkanten med att erbjuda strålningsreducerande lösningar. RTK Emf Protection är leverantör av allt som reducerar elektromagnetiska fält vilket ger en sund miljö för människor och en störningsfri miljö för maskiner och datorer. RTK Emf Protection hjälper även till med mätning, rådgivning och åtgärder av elektromagnetiska fält.
Vi bryr oss om våra kunder!

4,7

UO328659564SE

11. februar 2026
Logoen til RTK Emf Protection

Svar fra RTK Emf Protection

Den var skickad med PostNord och med digital tulldeklaration 11/2. Vid gränsen har de inte hittat tulldeklarationen och skickat tillbaka paketet efter 3 veckor... Vi skickar om den med Fedex.

It was sent with PostNord and with a digital customs declaration on 11/2. At the border, they did not find the customs declaration and sent the package back after 3 weeks... We will resend it with Fedex.
Kind regards, RTK

Vis anmeldelser på alle språk. (386 anmeldelser)