1. Programvareselskap
  2. Datamaskinstøtte og -tjenester
  3. Markedsføring på nett

---------------- English version ---------------- Rqrcode is a site allowing users to generate qrcodes for life with unlimited scans, free or paid, this service is aimed at professionals as well as individuals, Rqrcode does not broadcast any advertising on its website, thus allows a Quiet browsing without tracking the user with every click -----------------------------------Version Française---------- Rqrcode est un site permettant aux utilisateurs de générer les qrcodes à vie avec des scans illimités, de manière gratuite ou payante, ce service s'adresse aux professionnels ainsi qu'aux particuliers, Rqrcode ne diffuse aucune publicité sur son site web, permet ainsi une navigation tranquille sans traquer l'utilisateur à chaque clic.

4,3

Enestående

Excuses: probleem blijkt QR reader, niet de scanner

Naar aanleiding van de reactie. Mijn excuses. De website zelf was goed, maar de QR reader op mijn iPhone blijkt de advertenties toe te voegen. Met de foto-app en met een no-adds QR reader blijft het resultaat wel vrij van advertenties.

27. desember 2025

Svar fra Rqrcode

Dank u voor uw bericht en voor de verduidelijking.
Inderdaad, sommige QR-readers of applicaties kunnen advertenties toevoegen, maar dit staat los van de QR-code zelf en van Rqrcode. Onze QR-codes bevatten geen reclame, geen verborgen omleiding en geen extra laag.

Wij waarderen uw eerlijkheid en de tijd die u heeft genomen om de oorzaak van het probleem te achterhalen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Het Rqrcode-team

Bien analysé

Le site a été bien conçu,de façon où les informations sont précises

recommander

Facile , claire, ingénieur...

Good job.

19. november 2021

Svar fra Rqrcode

Content de savoir que vous aimez

Rapide

Impressionnant, il fonctionne correctement ce site.

Svar fra Rqrcode

Revenez comme vous voulez vous êtes les bienvenus

Utilisation

Très simple et professionnel. Je recommande.