2,8

Middels

Auszahlung wird hinausgezögert, auch als VIP

Keine schnelle Auszahlung wie versprochen. Habe nochmals einen kleineren Betrag einbezahlt und €700,00 gewonnen. Auszahlung wird hingehalten trotz VIP- Status. Leere Versprechungen und Standard- Antworten vom Support.
Ich werde hier definitiv kein Geld mehr einzahlen und meine ganzen Accounts bei DAMA N.V. sperren lassen. Beschwerde an Casino Guru und Askgamblers wird heute noch geschrieben.

3. april 2026

Seems to be scam

Seems to be scam. I won something on their slots and wanted to withdraw it but they cancelled the payout without telling why, just giving generic guidelines which say that I have the best chance requesting payout through the same payment method I used for depositing - but they do not offer that method for payout, so I requested a crypto payout. I even told the support that this crypto address is on a legal crypto broker and registered under my name, but they still cancalled it.

8. februar 2026

Musím uznať že hrávam v Casinu,ale…

Musím uznať že hrávam v Casinu,ale takýto prístup k hráčom som ešte nikdy nevidel.Je to na profesionálnej úrovni a musím podotknúť na jednu milú Pani alebo slečnu Jasmine sa volá že robí to vážne skvele.Vzdy ochotná pomôcť a veľmi milý prístup.Jasmine si úžasná 🥰🥰🥰🫶

27. juni 2025

I am blocked for some reason for few…

I am blocked for some reason for few hours and cannot access!? This is so scary now since There is thoughts of euros in my account hanging there, please can someone from customer service reach me out by email as soon as possible, like now if possible because I try to reach by email and couldn't , send me at this email and I will provide for you the picture that say I am blocked, I even tried three devices and it's the same"

29. mai 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis