Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam. Prawdopodobnie jakiś wątpliwy dropshipping. Podczas zakupu przedmiotu, informacja że wysyłka do 3-4 dni robocze. Po 5 dniach wysłałem zapytanie i dostałem informację, że jeszcze 2 dni rob... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

W sklepie Rowertour robiłem zakupy wielokrotnie. Wysyłka na czas co jest dziś już standardem. To co ich wyróżnia do dostęp do wielu nawet egzotycznych części niedostępnych w innych sklepach. Jak czego... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Zamówiona pompka Lezyne przyszła uszkodzona i sądząc po stanie opakowania wiele już przeszła . Reklamacja została uznana nowa pompka jest bez zarzutu . Zwróciłem się o zwrot kosztu przesyłki bo to n... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nie wiedziałem, że sklep rowertour jeszcze istnieje! Robiłem tam zakupy z 10lat temu. Żyją i mają świetną ofertę i obsługę. Dwa dni temu zakup a dziś już cieszę się nowymi zabawkami od Shimano i Schwa... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Arrangementer og underholdning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Rowerowy sklep internetowy RowerTour z Bydgoszczy oferuje akcesoria znanych marek: Shimano, Suntour, Schwalbe, Ortlieb, Kryptonite i Sidi.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Jest git

Mają prawie wszystko i prawie zawsze na miejscu także klikasz, płacisz i masz chwilę później w domu. Fajna strona, przejrzysta.

29. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolony z realizacji…

Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia, zamówienie złożone w środę o godzinie 14:30, w czwartek o 10 miałem już nowe opony na miejscu. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Polecam 10/10

24. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dostałem towar niezgodny z zamówieniem

Dostałem towar niezgodny z zamówieniem. Bez kosultacji przed wysyłką. Sklep oczywiście przprasza i to tyle. Oczywiście proponuje,że przyśle kuriera, odbierze towar i przyśle w końcu właściwy, ale to musztarda po obiedzie...
Masakra. Ostrzegam. Szukajcie innych, nawet droższych rozwiązań.

21. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na realizacje zamówienia czekałem 2…

Na realizacje zamówienia czekałem 2 tygodnie,przez pierwszy tydzień nie otrzymalem nawet informacji o opóźnieniu,kontakt trzeba bylo wymuszać.Po 2 tygodniach oczekiwania otrzymalem w zamówieniu inny produkt niż zamówilem.Musialem go zwrocic,po czym nastapilo kolejne dlugie czekanie na zwrot pieniedzy.Ten sklep internetowy to dramat.

13. mai 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Przysłano uszkodzoną pompke Lezyne

Reklamacja została uznana nowa pompka jest bez zarzutu . Zwróciłem się o zwrot kosztu przesyłki bo to nie moja wina że wysłano starą niesprawną pompkę . Telefonicznie potwierdzono że koszt przesyłki zostanie zwrócony ale pieniędzy nie zwrócono.
Przy następnych zakupach będę się starał wybierać innego dostawcę choć dotychczas nie było problemów.

5. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sklep tragedia,nie dość że nie…

Sklep tragedia,nie dość że nie informują o opóźnieniach w wysyłce ze sklepu to jeszcze pokazują co innego na zdjęciach w ofercie a co innego przysyłają, brak info że zdjęcia są poglądowe, przysłano mi inne łożysko niż zamawiałem, widocznie mają tam takich "fahowcuff" że nie odróżniają łożyska z jedną uszczelką od takiego z dwoma, gdybym sam nie napisał do sklepu co się dzieje z moim zamówieniem to bym sobie tak czekał, sklep nawet nie raczy napisać głupiej wiadomości, obsługa sklepu w żaden sposób nie stara się naprawiać sytuacji, mają to gdzieś, przecież klient który mało u nas wydaje może poczekać dłużej, deklarowane czasy wysyłki ze sklepu które są wyświetlane na stronie produktu w tym sklepie to mrzonka. Radzę robić zakupy gdzie indziej, tam gdzie nie będziecie tracić swoich nerwów, swojego czasu i pieniędzy.

18. april 2025

Nie czekaj tygodni

Zamówiłem dwie rzeczy we wtorek 15.04 a mamy dzisiaj 18.04 . Na stronię pisze że dostawa 2-3 dni i nie ma żadnych informacji czy nawet mają przerwę w czasie świąt czy też nie. Dzięki tej super stronię albo sobię po prostu kupię gdzieś na szybko jutro dętkę albo zmarnuje święta w które mógłbym pojeździć na rowerze. Po prostu to jest żałosne co oni robią. Nie polecam i odradzam tą stronę

18. april 2025

Nieprawdziwe informacje na stronie

Nieprawdziwe informacje na stronie, okropna obsługa. Czas realizacji na stronie www można między bajki włożyć - sprzedawany asortyment nie jest fizycznie na ich magazynie. Po złożeniu zamówienia gdzie na stronie jest info o realizacji „1-2 dni”, po kilku dniach od mojej wiadomości (!) otrzymuje informację że nie mają towaru i mam czekać. Po kolejnych 3 dniach - znowu że nie ma towaru. 7 dni mija i dostanę koleją wiadomość że nie ma towaru. Obsługa sklepu namawia do rezygnacji z zamówienia w mailach ;( Żenada. Nigdy więcej i nie polecam również.

28. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam tej firmy. Uważajcie na nich.

Nie polecam tej firmy, a główną przyczyną są oszustwa z opiniami na temat produktów które sprzedają.
Kupujesz od nich produkt, produkt okazuje się wadliwy, chcesz ostrzec innych pisząc na stronie tego sklepu (rowertour.com) opinię o produkcie. I teraz co się okazuje ? Że sklep WYŁĄCZYŁ możliwość oceny produktów które sprzedają. To są cwaniaki, teraz nikt się nie dowie że sprzedają wadliwe produkty bo wyłączyli możliwość oceny na swojej stronie. Oprócz tego wystawiają w swojej ofercie produkty których nie posiadają na magazynie. Stany magazynowe mają zafałszowane przez co klient kupi produkt którego oni na przykład już nie posiadają i dopiero po kilku dniach cię o tym poinformują.

1. april 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv