Roskilde Skønhedsklinik Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er kommet i klinikken siden Mette overtog den, for godt og vel 8 år siden - og jeg kunne ikke drømme om at komme andetsteds! Man skal lede længe efter deres ekspertise og faglighed og ikke mindst... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er tilflytter fra Thy, hvor jeg fik phFormula behandlinger og havde en god frisør. Nu har jeg fået en phFormula behandling og en Microneedling behandling hos Michelle, og jeg er rigtig godt... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk som altid at være hos Roskilde Skønhedsklinik! Jeg elsker alt ved stedet, og min hud har aldrig haft det bedre, siden jeg er startet hos jer 🙏🏻❤️ Det eneste, jeg kunne ønske mig, er,... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har lige fået en 60 min ansigts behandling incl. beauty angel lys terapi. det var en fantastik oplevelse i de mest afslappende omgivelser. Personalet var super imødekommende, og behandleren Sandra, va... Vis mer

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Bedste Skønhedsklinik....

Roskilde Skønhedsklinik er et rigtig dejlig sted. De tilbyder flere ting hvilket er rigtig rart for så behøver man kun at komme et sted.
Altid smilende og virkelig super service!

3. september 2019

Kun positive oplevelser

Fantastiske og kompetente medarbejdere, med god stemning og service i topklasse ❤️
Jeg benytter frisørerne, som begge er knivskarpe til farve og klip, og har reddet mit hår fra andres mislykkede forsøg. Jeg har nu været fast kunde der i 2 år 😊

Man er sikret gode hænder at være i hos dem 😊
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2. september 2019

Super sted

Super sted
Jeg elsker at komme de har alt samlet på et sted massage .frisør.negle makeup.hårfjerning
Fantastisk personale til næsten ingen penge
Hilsen Karin

15. juni 2018
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De fineste negle i dejlig atmosfære

Jeg kan på det varmeste anbefale stedet hvis du skal have din negle gjort pæne. Shellak lagt på af Ada er bare flot. Stemningen på stedet er utroligt venligt og roligt. Behandling og resultat er altid tip top. Jeg har prøvet flere steder, men vælger altid RSK hvis det er til at få en tid ;)

3. desember 2016
Vurdert til 1 av 5 stjerner

uprofessionel!!!

fik modelleret akrylnegle sammen med at laaaangt foredrag om hvor meget bedre det var op opbygge negle istedet for påsætning med tipper, fint så det da også ud i 2 dage!!!! hvorpå de første 3 knækkede af og de 2 efter 5 dage, det skal lige nævnes at jeg absolut ikke har neglebelastende arbejde. 700,- lige ud af vinduet!!!😠

30. juni 2016

Super dejlig

Et dejligt sted. dygtig personale, som hygger om kunderne og de.er super dygtige de bedste anbefalinger herfra

20. februar 2016

Gavkort i sidste øjeblik

Jeg skulle give min mor et gavekort til roskilde skønhedsklinik da en anden gave var gået i vasken.

Jeg kontaktede klinikken da jeg var desperrat d. 23 dec. over at jeg ikke havde en gave til min mor.

Ejeren Trine, fortalte min at jeg kunne købe gavekort via. deres webshop og selv printe gavekortet ud med det samme. Så fedt at jeg kunne det. Jeg kunne selv vælge design af gavekortet så det passede med juledesign.

Jeg syntes alle andre skønhedsklinikker burde have denne detajle som man ikke skal hente flere dage på et fysisk gavekort.

God jul til alle jer og godt nyrår.

// Sofie

28. desember 2014
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv