Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dzień dobry, moje zamówienie #6658 dla Moniki w Warszawie zostało jej dostarczone w nienaruszonym opakowaniu. Niestety po otwarciu przesyłki spotkało ją rozczarowanie, gdyż pudełko w którym miał zn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetny krem! Aż by się chciało nim całą twarz wysmarować:)) nawilżenia na 6+, lepiej na noc bo się ładnie wchłonie, na dzień też stosuje pod makijaż bo wchłanianie jest dosyć długie i błyszczy bez ni... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zawsze byłam sceptyczna co do takich zabiegów, masaży twarzy itp… aż nie zobaczyłam efektów u innych ludzi i nie poczytałam recenzji innych osób. Ponieważ sama od niedawna zaczęłam używać rollera, ka... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

O firmie Rosental dowiedziałam się dość niedawno i całkowicie przez przypadek. Testowałam i nadal używam Hyaluron Supreme Serum i jestem pod wrażeniem działania, super konsystencji i mega wydajności t... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,6

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

17 maja przed wyjazdem do polski…

17 maja przed wyjazdem do polski złożyłam zamówienie#5328 na kosmetyki które miały przyjść w ciągu trzech dni roboczych na adres do mojej siostry .Obecnie jestem w Polsce a kosmetyki nadal nie przyszly ,dwukrotnie zgłaszałam na maila informacje o nie otrzymaniu zamówionego towaru i nadal nic, totalna ,,Cisza"brak kontaktu i obsługi w języku polskim,tylko jedyne gdzie można złożyć skargę na maila i to w jezyku niemieckim.Jestem poruszona tym ,że za zamówiony towar płacimy a zamówienia nie otrzymujemy.

1. juni 2022

Grazyna,

Bardzo mi przykro z powodu zaistnialej sytuacji i braku komunikacji w jezyku polskim. Widze, ze paczka juz pomyslnie do Pani dotarla, takze jeszcze raz przepraszam i mam nadzieje, ze Nasze produkty okazaly sie byc warte czekania! 💜

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bardzo nieekologiczne pakowanie małej…

Bardzo nieekologiczne pakowanie małej paczki produktów do wielkiego niemal 4x większego pudła, to na minus.

31. mai 2022

Aleksandra,
Bardzo dziękujemy za opinie oraz cenna uwage - postaramy sie to zmienic w jak najszybszej przyszlosci ❤️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Firma która dba o klienta

Firma która dba o klienta. Pomimo trudności z dostarczeniem zamówienia po złożonej przeze mnie reklamacji bardzo szybko nastąpiła interwencja i przesyłka w trybie natychmiastowym dotarła do mnie. Polecam.

23. mai 2022

Justyna,

bardzo dziękujemy za miłe słowa 💜.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Opłacając koszty przesyłki mam prawo…

Opłacając koszty przesyłki mam prawo otrzymać przesyłkę pod wskazanym adresem. Mimo ciągłej obecności kogoś w domu kurier się nie pojawił. Sprawdzajac tracker dowiedziałam się że moja paczka czeka na odbiór na poczcie. Zero komunikacji z państwa strony czy też kuriera.

Milena

19. mai 2022

Milena,

dziękujemy za recenzję. Bardzo nam przykro, że tym razem nie mogliśmy dotrzymać naszej obietnicy dostawy. Niestety nie mamy wpływu na pracę poszczególnych oddziałów. Mamy nadzieję, że produkty to nadrabiają 💜.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Serum które kupiłam są cudowne

Serum które kupiłam są cudowne, niestety krem pod oczy ma pełno czarnego pyłku 😢 a to od papierowych czarnych wiórków umieszczonych w pudełku w którym zapakowane było moje zamówienie. I to mi bardzo przeszkadza bo wraz z kremem pod oczy mam czarny pyłek, więc nie używam już tego kremu, a szkoda bo kosztował nie mało, przyznaje że jestem zawiedziona.

Ula,

bardzo nam przykro. W każdej chwili możesz skontaktować się z naszym zespołem wsparcia, aby wspólnie znaleźć odpowiednie rozwiązanie 💜.

Najlepsze kosmetyki!

Dziękuję za szybką wysyłkę.
Przy 1 zamówieniu,niestety w transporcie jeden produkt uległ uszkodzeniu. Po zgłoszeniu sprawy i pozytywnym rozpatrzeniu produkt został wysłany ponownie za co bardzo dziękuję ❤️.
Wszystko zgodne z opisem 😍
Zestaw, który zamowilam jest totalnym sztosem‼️ po niedługim czasie odczuwalna zdecydowanie wygładzona skóra buzi.
Bukachiol zmniejszył przebarwienie które mi pozostało po pandemii 🙏
A serum naprawdę bardzo dobrze nawilża skórę!
Mysle, już nad kolejnym zamówieniem ❤️

Natalia,

bardzo dziękujemy za tak miłe słowa oraz zaufanie❤️

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bardzo długi czas oczekiwania na…

Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę

Marta,

bardzo przepraszamy za opóźnienia w dostawie Twojego zamówienia. W każdej chwili możesz skontaktować się z naszym zespołem wsparcia, aby wspólnie znaleźć odpowiednie rozwiązanie 💜.

Dla mnie super produkt

Dla mnie super produkt. Serum na niedoskonałości sprawdził się idelanie do mojej cery. Na pewno jeszcze zakupię produkty z tej firmy. Polecam !!

12. mai 2022

Aleksandra,

bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie ❤️

Beata,

Nasz Zespół Wsparcia jest już z Tobą w kontakcie, aby wspólnie znaleźć odpowiednie rozwiązanie 💜. Zapewniamy, że przy zamówieniu nie powinno być żadnych opłat celnych.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

wysłane poczta polska oczywiscie…

wysłane poczta polska oczywiscie musiałam isc na poczte odebrac osobiscie a zamawiałam kurierem DHL wiec powinni zwrocic koszty przesyłki.

Katarzyna,

bardzo przepraszamy za opóźnienia w dostawie. W każdej chwili możesz skontaktować się z naszym zespołem wsparcia, aby wspólnie znaleźć odpowiednie rozwiązanie 💜.

Zamówiłam przesyłkę 26.04.2022

Zamówiłam przesyłkę 26.04.2022, to tej pory nie otrzymałam zamówienia.

Martyna,

nasz Zespół Wspracia skontaktował się już z Tobą w celu wyjaśnienia sytuacji. Twoja przesyłka jest w drodze do Ciebie 😊

Vurdert til 4 av 5 stjerner

I can say one bad thing about delivery

I can say one bad thing about delivery. It's about packing. I think the cosmetics were not well protected. I got the whole package but you may think about better protection. Cosmetics are good, I fully recommend Rosental.

Magdalena,

we try to avoid waste as much as possible. Thanks for the review 💜.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Opóźnienie w przesyłce i słaba…

Opóźnienie w przesyłce i słaba komunikacja. Ponadto, nadano przesyłkę pocztą i musiałam się pofatygować na pocztę, żeby odebrać produkty :(

10. mai 2022

Piękna,

Nasz Zespół Wsparcia stara się odpowiadać na wiadomości tak szybko, jak jest to możliwe. Dziękujemy za recenzję.

Bardzo zadowolona klientka

Jestem zachwycona kosmetykami. Moja skóra odżyła, stała się gładka, napięta i bardzo odżywiona. Polecam z całego serca każdemu bez względu na wiek czy problemy skórne.

8. mai 2022

Kasia,

bardzo dziękujemy za Twoją opinię 💜

Produkty najwyższej jakości

Moje doświadczenie z marką Rosental zaczęła się całkiem nie dawno jakieś 2 miesiące, a zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Kosmetyki świetnej jakości, naturalne składy, ceny za tak świetne produkty są po prostu niewygórowane.
Każde serum działa na skórę jak balsam, a kremy pod oczy działają kojąco i powodują, że skóra nie jest wysuszona lecz dobrze nawilżona. Po zastosowaniu kremów pod oczy, znikają cienie, zmęczenie zyskują zaś dobrze nawilżoną skórę, jędrność i błyszczące spojrzenie beż oznak zmęczenia.

Marta,

dziękujemy za recenzję! Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona 💜

Cudowne produkty

Cudowne produkty, zwłaszcza krem pod oczy

Sylwia,

dziękujemy za recenzję 💜

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem ogromnie zaskoczona firmą i…

Jestem ogromnie zaskoczona firmą i produktami. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Korespondowałam z Paniami poprzez konto na Instagramie. Otrzymałam wszystkie interesujące mnie informacje. Produkty doskonałe w przystępnych cenach. Poleciłam markę swoim klientkom i koleżankom, również są zadowolone. Dziękuję!
Zamówienia składałam przez maila

Wioletta,

bardzo dziękujemy za tak miłe słowa 💜

Team Rosental

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv