1. Smykkeforretning

We believe that every woman should be able to afford her own little piece of magic, and so we strive to offer fair pricing while we focus on high quality, iconic jewelry that exudes beauty and elegance. We are Rose Ventura and we provide jewelry as unique as the woman who wears it.

4,4

Enestående

Dit is nu mijn 3de keer dat ik bij Rose…

Dit is nu mijn 3de keer dat ik bij Rose Ventura mijn sieraad heb besteld en ben echt tevreden. Vorige keer had ik een vraag en kreeg supersnel een reactie. En alles is top geregeld, wat mij betreft zeker een aanrader!

7. november 2021

Svar fra Rose Ventura

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Aanrader!!

Snelle levering en goeie kwaliteit!!!
Ik ben tevreden!

17. september 2021

Svar fra Rose Ventura

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de kwaliteit van onze sieraden. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Sleek bracelet

Ik heb weer een sieraad besteld. Dit keer de sleek bracelet. Dit armbandje is ook weer prachtig! Staat ook mooi in combinatie met andere sieraden en ligt mooi plat op de huid.

16. september 2021

Svar fra Rose Ventura

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Team Rose Ventura

Goede service met topkwaliteit aan…

Goede service met top kwaliteit aan juwelen

8. august 2021

Svar fra Rose Ventura

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de kwaliteit van onze sieraden. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.

Team Rose Ventura

Zeker waard om aan te schaffen

Zeker waard om aan te schaffen! Past perfect in mijn sieradenbox. Je kan het op verschillende manieren dragen. Voor zowel een minimalistische look als een look dat opvalt.
Gezien de prijs krijg je meer dan wat je verwacht; sieraden die je altijd kan dragen en niet verslijt.

All in all, zeker een aanrader naar anderen en kom ongetwijfeld weer wat aanschaffen!

Svar fra Rose Ventura

We zijn blij om te horen dat je tevreden was met onze service. Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring :)

Helemaal in love!

De sieraden van Rose Ventura zijn erg chique. Je kan het met alles combineren! Ben een grote fan van hun TWISTED VINTAGE BRACELET, really love it!

Svar fra Rose Ventura

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring.

Goede kwaliteit

Ik heb hier al 3 keer besteld en ik ben nog nooit teleurgesteld. Krijg nogsteeds complimenten over mijn sieraden!

Svar fra Rose Ventura

Wij waarderen je als klant en vinden het heel leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor het delen van je ervaring :)

Team Rose Ventura

Mijn vriendin is super tevreden met de…

Mijn vriendin is super tevreden met de SPARKLING DIAMOND NECKLACE! Het is van goede kwaliteit en het diamantje straalt magisch bij haar zwarte jurkje. Ook werd het binnen de beloofde dag geleverd!! Ik zou zeker Rose-Ventura aanraden! Top service voor een mooi prijsje.

Svar fra Rose Ventura

We zijn blij om te horen dat je vriendin tevreden is met haar mooie ketting. Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring :)