Ik zou zeker Roofer dakdekker aanbevelen
Tijdens een intake gesprek deskundige adviezen gekregen hoe de werkzaamheden eruit gaan zien.Het resultaat is er ook naar.Zeer tevreden, ik kan niet anders zeggen.
Nederlands beste dakdekker Roofer is de slimste oplossing voor een duurzaam dak. Met de dakbedekking en dakisolatie van Roofer maak jij jouw dak duurzaam. Zo bouwt Roofer aan de toekomst van slimme daken voor Nederlandse huishoudens en bedrijven. Heb je een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren.
Nederland
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tijdens laatste Nieuwe kozijnen zijn we er achter gekomen dat ons dak lek was. We hebben meteen 4 offertes er uit gedaan waarvan een bij Roofers. Bij het kijken voor het werk kwamen zij het beste op ons over. De prijzen van alle 3 de offerte (1 nog niet gekregen) waren ongeveer gelijk. De installateurs waren vriendelijk en kwamen professioneel over. De werkzaamheden zijn snel uitgevoerd en wij zijn er zeer tevreden over. Ook een mooie dag trim in kleur wat door de constructie van ons huit nog een uitdaging was. Maar met de stort regen van vorige week zaten wij lekker droog.
Bedrijf reageerd snel en is open en eerlijk, iets wat schijnbaar heel moeilijk is bij andere bedrijven en waar wij veel waarde aan hechten. Ze zijn niet van het afkraken van andermans werk maar van bewijzen wat hun kunnen.
Roofers bedankt.
Zeer tevreden over Roofer. Vanaf het eerste contact merkten we dat ze oog hebben voor de menselijke maat en echt met je meedenken. Ze zijn eerlijk en zorgvuldig te werk gegaan, zonder onnodige kosten te maken.
De communicatie was prettig en duidelijk. De mannen die de dakrenovatie hebben uitgevoerd waren netjes, beleefd en vakbekwaam. Ook de service achteraf was uitstekend: ze kwamen zonder gedoe terug voor kleine punten.
Kortom: een professioneel en betrokken bedrijf dat ik zeker kan aanbevelen.
Roofer is zeer betrouwbaar
We hadden een lekkage op ons plat dak
Ze hebben vakkundig het oude dakleer verwijderd en een nieuw dak gelegd
Alle weer netjes afgewerkt
Bedankt 🙏
houden zich niet aan de afspraak, niet vertrouwen.
veel beloven en niks nakomen
Na aanvraag een hele snelle reaktie.
Na opname van de klus en wederzijds akkoord de klus geheel naar wens uitgevoerd.
Afval netjes afgevoerd en keurig achtergelaten
Proffesioneel en vakbekwaam.
Bedankt en jullie naam staat hier als favoriet voor de volgende keer.
Goed en snel geholpen na grote lekkage op het plat dak.
Vakmensen en niet onbelangrijk beleeft en netjes.
Vakkundig, professioneel en vooral hele aardige medewerkers. Er werd alle tijd genomen voor het beantwoorden van mijn vragen en onduidelijkheden. Bij de werkzaamheden waren ze efficiënt, voorzichtig en leverde ze heel mooi werk.
slecht bedrijf, irritante personeel, denken eenzijdig

Svar fra Roofer
Alles klopt, van bezichtiging, offerte tot uitvoering. De communicatie verloopt vlekkeloos. Alle afspraken worden nagekomen. Zelfs extra service geboden. Flexibele instelling van het bedrijf en zijn dakdekkers. Op verschillende dagen gewerkt vanwege de hoge temperaturen. In overleg minder materialen gebruikt die leiden tot verlaging van de aanneemsom.
Duidelijke afspraken, goed werk afgeleverd en ook prima nazorg. Alles professioneel.
Roofer is een betrouwbare dakdekker die zijn afspraken nakomt. Scherp geprijsd. We hadden een grote klus die ze goed aankonden. Ze werken netjes en we zijn blij dat we deze dakdekker gekozen hebben. Echt een aanrader! Peter. Bergen op Zoom
Afspraken zijn altijd nagekomen, de offerte was concurrerend en er is degelijk werk afgeleverd.
De werkmensen waren vriendelijk, erg netjes en overlegden bij gevonden afwijkingen gelijk met mij als klant. De job heeft wat vertraging opgelopen door het weer maar liever dat als een slecht gemaakt dak.
Hallo ze hebben zou goed gemaakt dat maak mijn blij en die mannen die het heeft gedaan waren ook vriendelijk ik blij dat mijn dak niet meer lekt klasse gedaan gr ward
Waren snel met een duidelijke offerte. Daarna afspraak gemaakt en gepland om dak van bungalow en garage opnieuw te leggen. Was een enorme klus ,maar die mannen werken hard en netjes. Communicatie super en ze zijn super vriendelijk ! Altijd bereikbaar en mee denkend. Goede prijs en kwaliteit!
Niet alleen goed en snel, maar ook zeer vriendelijk en vakkundig geholpen! Een echte aanrader!
Deze week heeft Roofer het platte dak van onze uitbouw geïsoleerd. Vriendelijke inspecteur en offerte snel ontvangen. Op advies van de inspecteur voor witte bitumen gekozen zodat onze zonnepanelen beter rendement halen. Werkzaamheden verliepen goed en na de werkzaamheden alles netjes achtergelaten. Dik tevreden 👍🏻
Ik had een aantal offertes aangevraagd voor het vervangen van mijn dakbedekking op de carport.
Roofer was er niet alleen snel bij, ook de klantvriendelijkheid sprak mij erg aan. Door de duidelijke offerte had ik eigenlijk geen vragen meer.
Erg blij met het resultaat.
Jong bedrijf, maar erg deskundig en fijn + snel contact.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.