Selskapet har svart
Jeg synes der kommer meget dug og "spor" på vinduerne, her når det kolde vejr kommer.. som om man kan se hvor maskinen har kørt, jeg har ikke oplevet dette, når jeg har vasket mine vinduer selv på t... Vis mer
Selskapet har svart
Hurtig forsendelse. Nem at betjene, men man kan ikke høre om robotten siger: START cleaning eller STOP cleaning. Decibel på 65 er IKKE lydsvagt - jeg bryder mig ikke om at være i det lokale, hvor robo... Vis mer
Selskapet har svart
Vi er positive over hvor fine vores vinduer bliver (indvendige vinduer) og hvor nemt det er at sætte robot vinduespudser i gang. Vild hurtigt levering og medsendt dansk beskrivelse af praktiske opl... Vis mer
Har svart på 86 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Spreder skidt, fjerner det ikke. Metoden er grundlæggende forkert. En nanoklud tilføres løbende en meget lille mængde vand, mens den kører rundt på ruden. Dvs. skidtet skylles ikke af, men fordeles i stedet i en tynd film hen over ruden. Det ser nydeligt ud ved første øjekast, men når der så kommer indfaldende lys ses der slør og striber over hele ruden. Desuden når maskeinen slet ikke den yderste cm hele vejen rundt. Jeg har testet på mange måder, bl.a. vasket den samme lille rude 5 gange på 2 dage, og været i kontakt med firmaet mange gange.

Svar fra Roboshine
Robotten pudser ikke vinduerne ordentligt. Laver striber og det ligner at vinduet er pudset i leverpostej.
Firmaet beder om en anmeldelse, og jeg skriver at jeg ikke ønsker at skrive en dårlig anmeldelse uden at have talt med dem.
Anette ringer mig op, og nu bliver det virkelig underligt. Hun mener at min besked er truende. Jeg tror hun er halvtosset...
Nu har hun så fået sin anmeldelse.

Svar fra Roboshine
Faktisk rigtig tilfreds med min Roboshine , men man skal lige gå nogle af hjørnerne efter med en ren blød klud ( en gammel ble er rigtig god til det ) hvis det skal være helt perfekt , og er ikke bange for den skal falde af vinduet ( bor på 2 sal i etage byggeri) for den syger sig rigtig godt fast , og så er man selv fri for at hænge halvt ud af vinduet med det meste af overkroppen 😳
😊👍

Svar fra Roboshine
Det modtaget produkt levede ikke op til forventningerne, mine vinduer blev ikke ordentligt rene.
Benytter min fortrydelsesret som de så pænt også oplyser på deres hjemmeside….få pengene retur, hvis du ik er tilfreds.
Jeg returnerer produktet…men da en lille hvid papæsken til ledningen og en lille plastiskpose ikke er vedlagt, trækker de 500 kr. fra refunderingen. De undskylder med at de ikke får deres penge retur fra producenten, hvis ikke det er vedlagt…..mon dog at de ikke har et par ekstra små papæsker og plastikposer liggende. Det må være nogle meget specielle papæsker og plastikposer, når de koster 500 kr.
Dårligt produkt og service.

Svar fra Roboshine
Købte en ABIR WD9 hos firmaet - den er returneret - var ikke tilfreds med resultatet - havde også vinduer hvor jeg ikke kunne bruge den.
Grunden til de 5 stjerner er Roboshines kundepolitik - de var hurtig til at levere - da jeg meddelte dem at jeg gerne ville returnere produktet - tilbød de selv at afhente det- så jeg slap for at sende det og i dag en uge efter har jeg fået det fulde beløb ind på kontoen igen - Det er en virkelig god kunde behandling - som andre firmaer kun lære af.

Svar fra Roboshine
Købte den sidste år til min hustrus 70års fødselsdag. Da var stadigvæk en nedsat pris! Er dog ikke sikker på, at den på noget tidspunkt har været solgt til "fuld" pris.
Som andre har beskrevet er den ikke effektiv: Den laver striber, og kommer ikke ud i kanten.
Man skal ofte skifte mikrofiberkluden, og når den er tør kører den ikke rigtigt. Anbefaler derfor at fugte den rene mikrofiberklud. Vil osse anbefale at spraye vinduet med lidt vinduesvaskemiddel, da det helt klart giver et bedre resultat.
Den vedhæftede faldline er en dårlig idè. Ikke mange har mulighed for at hæfte den et godt sted. I starten lagde jeg en madras på jorden, men osse det er jeg stoppet med.
Den larmer som en støvsuger, og et vindue på ca. 185 x 110 cm tager ca. 12 minutter.
Derudover kunne jeg ikke finde ud af at komme ind på Trustpilot på deres hjemmeside, hvor der ydermere udelukkende ses positive anmeldelser.
Så vent med at købe til produktet bliver udviklet.

Svar fra Roboshine
Jeg er lykkelig for min RoboShine
Den vasker vinduerne virkeligt god mens jeg kan lave andre ting

Svar fra Roboshine
Robotten ABIR WD8 var en demomodel, og virkede de første par gange, hvorefter den begyndte at falde ned. hvilket vi dokumenterede og sendte den ind til dem, hvorefter vi fik den retur og de sagde den ikke fejlede noget. dog var problemet der fortsat og vi kontaktede dem igen og sendte nu maskinen retur og bedte om at få vores penge retur, hvilket de nægtede. trods tydelig video dokumentation over at maskinen ikke fungerede og bare faldt ned fra glasset.
Mega dårlig useriøs virksomhed, hold jer langt væk.

Svar fra Roboshine
Jeg har kun brugt den på vinduer og spejle og kun indendørs, men der klarer den det til perfektion, når det bliver plus grader udenfor, får den lov til at arbejde igen.
Kan kun anbefales

Svar fra Roboshine
Maskine virkede ikke efter hvad man forventede sig hurtig lev og fik penge retur

Svar fra Roboshine
Prøvede for en del år siden, men virker stadig ikke tilfredsstillende ☹️

Svar fra Roboshine
Ikke muligt at få pæne vinduer.
Maskinen efterlader ruderne med striber.

Svar fra Roboshine
Hurtig respons på bestilling, men dårlig underretning om pris som bliver nedsat samtidig med at man køber 50 kr rabat det er dårlig markeds politik . Ellers tilfreds.

Svar fra Roboshine
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.