RiverOnline.dk Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg driver en webshop i DK, men vil gerne ind på det tyske marked. Jeg fik anbefalet RiverOnline.dk, og de har til fulde levet op til mine forventninger. De arbejder meget proffesionelt på tværs af ko... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dygtige håndværkere over mange brancher. Vi har gennem flere år brugt Riveronline.dk som vores samarbejdspartner, når vi tilbyder online markedsføring til vores kunder. Langt de fleste kunder, opn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hej derude Vi kom til RiverOnline i februar 2019, men ønsket om en brandingkampagne og efterfølgende en retargeting kampagne til vores nye PLUSdesigner. Vi blev ret hurtigt enige om et... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Thumbs up! Word to Word har gennem en årrække brugt River Online til optimering af vores Adwords annoncer, SEO og senest også til Facebook. River Online har løst opgaverne til vores fulde tilfred... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Online-markedsføring
  2. SEO-tjenester

Skrevet av virksomheten

Vi elsker det vi laver, og det gør samtlige af vores kollegaer. I River Online har vi en klar vision, og det er at revolutionere branchen indenfor online marketing! Vi vil gøre op med gyldne løfter og popsmarte sælgere, vi ønsker at skabe nye standarder indenfor hele branchen.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Godt samarbejde :-)

Vi har brugt River Online igennem flere år og er meget tilfreds med vores samarbejde.
De gør et godt stykke arbejde og er meget kompetente.

Og vigtigt, - en god løbende kundekontakt.

13. mars 2017

Fuldendt løsning

Med RiverOnline kan vi fremadrettet sikre et mere professionelt website. På trods af, at de blev hyret ind mhp. SEO og Adwords har vi også brugt dem til "allround" web, da virksomhedens medarbejdere er knald-dygtige og også har andre kompetencer end hvad jobtitlen siger. Der ydes en yderst professionel hjælp, tonen er venskabelig med plads til sjov.
Jeg kan personligt stå inde for både Claus', Martins og Michaels arbejde og vil anbefale dem til enhver, der påtænker at give sig i kast med SEO og Adwords!
C.F. Nielsen A/S

10. mars 2017
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super oplevelse at blive kunde hos Riveronline

Har nu været kunde i 5 måneder og følt et stort arrangement fra Riveronlines side. Det har hjulpet os med SEO samt tekstforfatning og resultaterne er allerede ved at komme.

Kan varmt anbefale Riveronline til andre virksomheder.

10. mars 2017
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top professionelle & proaktive konsulenter!

Vi har arbejdet sammen med RiverOnline siden 2015 og kan varmt anbefale deres assistance til andre der søger assistance med deres SEO og SEM arbejde. Vi har tidligere samarbejdet med andre SEO virksomheder men det var først efter at vi skiftede til RiverOnline vi så reelle resultater.

Hos RiverOnline er vi tilknyttet et hold yderst professionelle konsulenter. De er altid tilgængelige, meget nemme at arbejde sammen med, og de sætter en ære i at hjælpe os med alle forhold som kan have påvirkning på vores traffik, konvertering og konverteringspris. De holder løbende øje med alle vores websites for at sikre, at tingene forløber som de skal. Konsulenterne er meget metodiske i deres strategi og målrettet i SEO optimeringen. Vi har opnået en placering på side 1 eller 2 for størstedelen af vores brandrelaterede søgeord. Vores CPC pris er reduceret markant og mere end 25% af vores trafik er i dag generet organisk.

7. mars 2017

Fremragende Service

Hos RiverOnline har jeg oplevet en professionel og god service med vejledning, lige fra start. RiverOnline har holdt hvad de har lovet overfor vores produkt.

Jeg kan stærkt anbefale RiverOnline til andre der ønsker vækst til deres virksomhed.

6. mars 2017
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ikke godt nok..

Jeg havde store forhåbninger til dette samarbejde, - dog talte resultatet for sig selv.

Vi gik i gang med en Seo-optimering af vores website sidste år (2015), - dialogen med River er i top når man starter, - men efterfølgende er der manglende opfølgning - standard månedlige analyser med flere fejl (Den samme analyse hver måned, - hvor der blot er rettet lidt hist og pist).

Ingen forslag til hvad & hvordan tingene kan gøres bedre - eller hvilken strategi River vil anbefale for at der opnås resultater.

Indledende fik jeg at vide at efter 6 måneder så ville resultaterne stille og roligt komme, - de skulle baaare lige have 6 måneder.... - Desværre skete der ikke noget :(

Jeg har kun rosende ord overfor medarbejderne, - men jeg har en tam smag i munden af "At blot være et nummer i køen" - jeg manglede helt klart en fornemmelse af en struktur i samarbejdet, - og forslag til hvordan samarbejdet & resultaterne kunne komme.

Der er i min verden flere ting River kan gøre bedre - ting jeg troede River var opmærksomme på (Iht. Deres markedsføring på bla. Facebook).

Mvh En Skuffet kunde - som troede River skilte sig ud fra mængden.

11. juli 2016
Logoen til RiverOnline.dk

Svar fra RiverOnline.dk

Hej Søren

Tak for din anmeldelse. Du belyser klart, at der for os i dette tilfælde er grund til selvindsigt, Når det så er sagt er det altid en svær størrelse omkring forventnings afstemning på SEO resultater i opstarten, specielt når det handler om tiden hvorpå målene skal nås. I langt de fleste tilfælde rammer vi rigtigt når vi estimerer, da vi jo baserer disse på vores erfaring fra alle andre kunder vi arbejder med hver eneste dag.
Jeg vil rigtig gene have lov til at give dig et kald, for at høre om dine opleveser med vores samarbejde og dine forslag til ting du mener vi kan gøre bedre fremadrettet.

Lars Juhl.

5-Stjernet Samarbejde

Riveronline arbejder professionelt med SEO, og jeg har virkelig nydt at være kunde hos dem. Man får lov til at arbejde tæt på SEO-konsulenter, som har et ekstremt høj niveau, og ud over at de laver SEO for dig, så lærer de dig også en masse.

Held og lykke fremover, og tak for en SUPER samarbejde :-)

3. august 2015

Succesfuldt samarbejde

Jeg har brugt River Online i forbindelse med min virksomheds til optimering af SEO, og administration af vores Adwords. De har været meget professionelle og proaktive omkring samarbejdet.

Vi har mærket en meget bedre organisk placering på Google samt fået mere ud af vores adwords budget.

Mvh. Rune

28. november 2014
Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service, opfølgning og sparring

Jeg er meget glad og tilfreds med den service som jeg får mht. min mini seo løsning. Kristian Mølholm Kristensen er yderst hjælpsom og kompetent. Jeg oplever også at de samarbejde vi har mht. linkbuilding og optimering af tekster har givet et løft mht. placering

13. november 2014
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv