RiverOnline.dk Anmeldelser

4,8

Jeg driver en webshop i DK, men vil gerne ind på det tyske marked. Jeg fik anbefalet RiverOnline.dk, og de har til fulde levet op til mine forventninger. De arbejder meget proffesionelt på tværs af ko... Vis mer

Dygtige håndværkere over mange brancher. Vi har gennem flere år brugt Riveronline.dk som vores samarbejdspartner, når vi tilbyder online markedsføring til vores kunder. Langt de fleste kunder, opn... Vis mer

Hej derude Vi kom til RiverOnline i februar 2019, men ønsket om en brandingkampagne og efterfølgende en retargeting kampagne til vores nye PLUSdesigner. Vi blev ret hurtigt enige om et... Vis mer

Thumbs up! Word to Word har gennem en årrække brugt River Online til optimering af vores Adwords annoncer, SEO og senest også til Facebook. River Online har løst opgaverne til vores fulde tilfred... Vis mer

1. Online-markedsføring
  2. SEO-tjenester

Vi elsker det vi laver, og det gør samtlige af vores kollegaer. I River Online har vi en klar vision, og det er at revolutionere branchen indenfor online marketing! Vi vil gøre op med gyldne løfter og popsmarte sælgere, vi ønsker at skabe nye standarder indenfor hele branchen.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Stor faglig viden og kompetent rådgivning!

Har netop fået hjælp af Jacob Madsen, fra RiverOnline. Jeg har nu aldrig fået så god service, som jeg fik af ham. Han forklarede alt hvad jeg skulle gøre, på en meget behagelig måde. Alt var skitset ud på mail, gjort klar til mig, og alt var lige til. En meget faglig og kompetent rådgivning.
Når man får sådan en service, så er det ikke sidste gang man vil arbejde sammen med dem. Så jeg glæder mig til hvad fremtiden bringer.

8. januar 2021

Det helt rigtige valg - kundeservice i verdensklasse!

RiverOnline.dk er det helt rigtige valg! De yder kundeservice i verdensklasse og er mega hurtige til support! Vi havde et problem og det blev håndteret og løst straks. Vi vil helt sikkert bruge jer igen og kan varmt anbefale andre at gøre brug af jeres fantastiske service. 5 KÆMPE STJERNER HERFRA

18. desember 2020

RiverOnline god service og resultatorienteret

RiverOnline er super kompetente, de er meget grundige i deres arbejde og sætter service meget højt. De har altid været hurtige til at svare på de spørgsmål og mails jeg har sendt til dem. Samtidigt at de meget skarpe på at måle resultater, så man ved at ens investering giver mening. Kan virkelig anbefale dem!

23. september 2020

Jeg har arbejdet sammen med RiverOnline…

Jeg har arbejdet sammen med RiverOnline i et lille stykke tid nu og jeg har været så heldig, at få vores SEO mand Patrick & ADS mand Thomas, som sparringspartnere igennem hele rejsen. Tak for det gode og kompentente samarbejde - Kan klart anbefale jer. (=

Godt samarbejde

kd marketing support har igennem en længere periode arbejdet tæt sammen River Online på et SEO-projekt. Det har været et super godt forløb, hvor vi i fællesskab har opnået gode resultater for fælles kunde. Vi har haft en god, åben og konstruktiv dialog igennem hele forløbet:-)

26. august 2020

Jeg har kun rosende ord at sige om mit…

Jeg har kun rosende ord at sige om mit samarbejde med River Online.
Vi har super fine placeringer på de organiske søgninger og vores adwords og shopping kampagner performer rigtig godt.
Så Christian og Jacob fra Aalborg afdelingen - I får mine varmeste anbefalinger!

Super kompetent samarbejdspartner!

Super kompetent samarbejdspartner!
Vi har arbejdet sammen med 5 andre bureauer i kortere og længere tid, så vi har et ret godt sammenlignings grundlag, når vi siger at River Online er langt foran andre danske aktører, når det kommer til faglig kompetence, samarbejde og resultater.

Måden RO håndtere deres kunder, med at man har hver sin konsulen med hver sit speciale, gør bare at man altid ved at den person der håndtere mine penge, har 100% styr på hvad de laver. Vi bliver kontakte flere gange om måneden med korte eller længere opdateringer. Alle jeg har været i kontakt med hos RO har en god forståelse for hvad der er nice to know og need to know for kunden. Jeg føler altid der er styr på vores markedsføring, både på Ads, Facebook, pinterest, YouTube og SEO delen.

Selv på en mere strategisk niveau har RO været en god sparringspartner, ift. At ligge planer for at nå i mål på den lange bane.

Kort fortalt har vi arbejdet sammen med RO i 5 måneder, som har hævet vores Roas fra 3 til 9 på visse kanaler.
Struktureret vores webshop opbygning.
Fået skabt et mere jævnt ordre flow.
Fået nye kanaler som YouTube og pinterest i spil.

Skal du have ryddet op i og optimeret din markedsføring eller startet fra bunden, så ring til Rasmus hos River online

25. august 2020

Tak for god service og vejledning

Jeg har haft fornøjelsen af at have Mads Egmose som min digitale sparringspartner. Han har gjort et super godt stykke arbejde med at vejlede mig omkring SoMe-annoncering. Han formår at forklare tingene meget simpelt og med afsæt i netop vores interesser.

Mads er altid til at komme i kontakt med, hvis man skal handle hurtigt. Han giver råd omkring alt lige fra grafisk opsætning til valg af målgruppe.

Jeg har været ovenud tilfreds med at have River-Online som det fortrukne go-to onlinebureau.

God feedback

Vi har nu haft glæde af Riveronline i lidt over et halvt års tid. Med egen personlig guide til Googles topplaceringer, blev vi lovet gode resultater, men at SEO krævede tålmodighed. Resultaterne hos os krævede ingen tålmodighed - vi steg i graderne lynhurtigt, kunne både se det på de yderst detaljerede rapporter samt updates fra vores SEO-ekspert men også vigtigst af alt, på vores omsætning!
Vi har hele tiden haft en aftale om at vi selv kunne sige hvilke kategorier og produkter vi gerne ville ligge vægt på, og det er blevet fuldt ud respekteret. Der er dog også - som vi også forventer! - blevet fortalt om andre lettere resultater at opnå, så vi altid kan vende tilbage til de sværere. De såkaldte "lavthængende frugter".

Vi kan ikke sætte en finger på samarbejdet, som vi er utilfredse med. Nogle nøgle punkter der (undervejs, da det ikke er en selvfølge) er gået op for os at vi sætter MEGET pris på er:

- Gennemsigtighed. Vi ved hvad vores SEO ekspert laver for sine penge.
- Lærerigt. De er ikke bange for at lære fra sig.
- Analyserende. Alt bliver gennemanalyseret, for hvad der fungere. Hvér gang vi har lavet nye tiltag, kommer der også update på om det har hjulpet og om vi kan trække den viden med videre til andre sider.

Stor anbefaling herfra!

Skulle en leder læse med, og ønske at vide hvem der er tale om, er det selvfølgelig den helt fantastiske Kristian!

25. august 2020

Jeg er ikke tilfreds med jeres…

Jeg er ikke tilfreds med jeres service.Da jeg bestilte jeres  service havde jeg en forventning om at min omsætning ville gå op hvilket ikke skete..Jeg er meget ærgerlig over at have indgået et samarbejde med River Online. Inden man takker ja tak til et samarbejde med River Online skal man lige tænke sig om jeg har brugt rigtig mange penge men der er ikke sket noget...Når jeg spurgte ind til de services jeg havde købt virkede det som om der ikke var styr på det og de ikke forstår det trods de burde vide hvilken tjeneste de levere

21. juli 2020
Logoen til RiverOnline.dk

Svar fra RiverOnline.dk

Hej Malene,
Jeg fik jo "udfordringen", med at tale med dig om dit ultra korte bekendtskab, med River Online, helt tilbage i 2019. Det var efter du, ad flere omgange, havde drøftet din løsning med flere af mine kollegaer.
Udfordringen bestod i, at ingen af os formåede at forklare dig forskellen på SEO og Google Ads! Hvilket var første gang for os alle, det på trods af utallige pædagogiske forsøg. Den tager vi jo selvfølgelig på vores kappe.
Jeg har stor forståelse og respekt for at, der for dig er tale om mange penge, hvilket jeg også sagde til dig. Det ændrer dog ikke på at din målsætning, og dine ønsker slet ikke stemte overens med virkeligheden. Du overrulede vores konsulenters anbefalinger, og insisterede på at de skulle lave det du og din "bekendte" mente var korrekt - deraf resultatet, eller mangel på samme.
Du har købt en ydelse af os, og den har vi leveret (og mere til), men du har ikke betalt. Så kommer du her 9 måneder senere, og på nærmeste advarer andre om at indgå et samarbejde med os. Det synes jeg ærlig talt er dårlig stil.
Hvis jeg køber et klippekort på din side, Autentisk-hverdag.dk, hvor jeg i alle 7 sessioner modsiger dine råd og kommentarer - så virker det jo sikkert ikke efter hensigten, og så skal jeg vel ikke betale? ... Eller hvordan? :-)

Jeg ønsker dig en god stressfri dag.

Lars Juhl
Direktør, River Online Danmark

Proaktive i deres opfølgning

Vi (murerbutikken.dk og afslutningsprofiler.dk) har en aftale, som er skræddersyet til vores behov.

Selvom vi er en mindre forretning følger River Online (Martin J. og Patrick B.) altid op på tingene, og de er proaktive med forslag til løbende forbedringer.

3. juni 2020

Fantastisk SEO-assistance

RiverOnline har hjulpet os SEO-mæssigt med at lette overgangen fra et CMS til et andet. Jeg må sige at de har gjort et fantastisk stykke arbejde med at varetage redirects og de SEO-tekniske aspekter af migreringen. Navnligt Tommy og Kristian har ydet en kæmpe indsats således, at vi kom godt i mål.
En stor tak herfra,

26. mai 2020

Altid Fantastisk service hos…

Altid Fantastisk service hos Riveronline.dk Vi har nu arbejdet sammen med dem i 4 år, og lige fra start været rigtig godt tilfredse med både deres ADS, Google shopping samt SEO arbejde.

Helt klar en anbefaling herfra!

7. mai 2020