Rio Rosa Mosqueta Anmeldelser

3,5

deze rozenbottelolie bevalt me heel goed! Ik gebruik deze nu ruim 2 weken nadat mijn andere dure gezichtsolie op was en ik goede reviews over rozenbottelolie had gelezen. Ik heb een vochtarme huid met... Vis mer

Goede telefonische bereikbaarheid en service. Mijn foutieve ingevulde postcode werd nog tijdig op mijn verzoek gecorrigeerd waarvoor dank. De proefverpakking is een fijne kennismaking met het prod... Vis mer

Ik ben 74 JAAR "jong"!! En gebruik al heel lang rio rosa mosqueta creme. Soms (door reclame en beloftes) verschaf ik mij eens een andere soms veel duurdere creme. Maar telkens weer nadat de nieuwe... Vis mer

Besteld het Rio Rosa Mosqueta Liftend Serum. De INGREDIËNTENLIJST op de verkoopsite komt niet overeen met de INGREDIËNTENLIJST op de verpakking. Hierover telefonisch contact gehad en ze hebben b... Vis mer

1. Hudpleieklinikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Een huidverzorgingslijn die 100% natuurlijke, biologische en vegan ingrediënten bevat zoals arganolie, avocado, calendula en rozenbottelolie. Je huid intensief verzorgt, zonder dat je huid daar strak of gespannen van aanvoelt. Geschikt voor de gevoelige huid. Zonder parabenen, SLS en dierproefvrij!

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bijwerking

Ik heb bij zowel de olie als de gezichtscrème tranende ogen na gebruik. Ondanks dat ik het gebied rondom mijn ogen vermijd. Mijn partner heeft hetzelfde. Helaas ga ik het daarom niet meer kopen. Hoe fijn product ook.

2. desember 2020

Snelle levering

Snelle levering. Fijn product de serum en dag/nacht crème zijn top voor mijn huid. Geen microplastic en dat is mijn doel voor alle verzorgingsproducten die ik nodig heb😉

8. november 2020

Besteld het Rio Rosa Mosqueta Liftend…

Besteld het Rio Rosa Mosqueta Liftend Serum.
Hierover telefonisch contact gehad en ze hebben beloofd om dit aan te passen op de verkoopsite.
Tot op heden is dit niet gebeurd.
Vind dit misleidende informatie voor de klant.

Jammer!

8. november 2020

Gunstig geprijsd

Snelle levering, gratis verzending, betrouwbare en informatieve webwinkel met zeer betaalbare biologische cosmetica.

5. november 2020

Ik heb het testpakketje besteld

Ik heb het testpakketje besteld. En maar wachten. Hoor niets. Zie ik ineens op mijn rekening dat het geld is teruggestort. Heel netjes maar zonder bericht hierover. Ik wil graag het testsetje.

20. oktober 2020

Snelle levering en een super…

Snelle levering en een super klantvriendelijke medewerkster heeft me gebeld omdat ik vergeten was mijn huisnummer te noteren. Topservice. Bovendien is de dag en nachtcrème heerlijk en geeft een mooi resultaat voor zover dat kan.
Kortom, een tevreden klant

13. oktober 2020

Proefpakket Rio Rosa

De proefverpakking is een fijne kennismaking met het product voor een mooie prijs.
Ik vind de producten spijtig genoeg niet lekker ruiken. De olie is geurloos maar de dag/ nachtcrème en de facewasch vind ik muf ruiken. Alsof het een oud product was maar misschien is het de basic geur omdat alles op natuurlijke basis is.
Ik ben het pas 4 dagen aan het gebruiken dus ik kan nog geen uitspraken doen over het effect. Het voelt wel lekker aan op je huid ondanks de wat onaangename geur.

2. oktober 2020

Blij mee

M’n huid reageert er erg goed op. De combinatie reiniger, olie en dag-/nachtcrème doet wonderen voor een hardnekkig eczeem wat ik al een paar maanden in m’n gezicht heb. Aanrader als je op zoek bent naar 100% natuurlijke huidverzorging.

15. september 2020