Rijstextiles B.V. Anmeldelser 526

4,5

J'avais besoin d'un tissu de manière urgente, je voulais le recevoir sous 24 heures dans l’idéal. J'ai contacté le service client lundi matin, en fin de matinée, il avait déjà traité ma commande... Vis mer

Wir bestellen als verarbeitendes Unternehmen gerne bei Rijs. Die Ware wird schnell versendet und Rijs bietet einen tolle Auswahl an sehr hochwertigen stoffen. Das Preis-Leistungsverhältnis ist ungesch... Vis mer

Alles bestens, schneller Versand. Farben sind allerdings überwiegend gedeckt. Mehr Rottöne wären super. Oden man könnte wählen zwischen: farben für männliche oder weibliche Kleidung.

1. Dameklesbutikk
  2. Barneklesbutikk
  3. Butikk for motetilbehør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Rijs Textiles does online sales in fabrics and haberdasheries to individuals and businesses throughout Europe. Fabrics can be ordered per meter, with a minimum of 0.5 meter. Starting at 6 meter per product and with a minimum order of 200 euro, it is possible to order at the fabric wholesale. Haberdasheries are also for sale per package, at a beneficial rate. Read more on rijstextiles.com

4,5

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Ich habe Farbe und Qualität bei jeder Bestellung anders😡einen scuba crepe ecru…

Ich habe einen scuba crepe ecru bestellt und er war sehr schön. Habe für eine Kundin sofort nochmals 13m nachbestellt und eine völlig andere Ei Färbung und auch Stärke des Stoffes erhalten. Wollte ihn retour geben, da weder die Farbe, noch die Qualität in Ordnung waren. Firma völlig uninteressiert an Reklamation! Keine Chance. Nur auf Profit aus, nicht auf Zufriedenheit der Kunden.

26. november 2025
Logoen til Rijstextiles B.V.

Svar fra Rijstextiles B.V.

Hallo Karin, das ist ärgerlich – das tut uns leid. Bei Stoffen können Farbton und Griff je nach Färbecharge variieren; neue Lieferungen können daher leicht abweichen. Unsere Stoffe werden zudem meterweise individuell zugeschnitten und gelten damit als Maßarbeit – eine Rückgabe ist daher nicht möglich. Senden Sie uns bitte Ihre Bestellnummer und aussagekräftige Fotos bei Tageslicht (die erste Lieferung neben den nachbestellten Metern, möglichst mit Etikett/Roll-/Chargennummer)? Dann prüfen wir umgehend, was genau schiefgelaufen ist, und finden gemeinsam eine passende Lösung.

Helaas niet te spreken over de service…

Helaas niet te spreken over de service van hun! Ik had een stof besteld, deze was perfect van kleur zoals ik het wil. Maar bij nader inzien leek te kleur te afwijken van de fotos. Dus toen ik opnieuw de stof ging bestellen ging ik heel erg twijfelen. Dus de andere roze besteld omdat deze exact op de kleur leek die ik thuis had. Toen ik de stof ontving leek het wel oranje ipv roze. De stof wijkt echt niet een klein beetje af. Maar echt gigantisch, als je ze mailt dan krijg je terug dat je eerst een stofstaaltje moet bestellen. (Ik had de stof al in huis, maar ging twijfelen door de foto's van de website). Ik mag het niet retour sturen of er is geen andere oplossing vanuit hun. Want volgens hun is de stof maatwerk, m.i. is maatwerk iets wat je niet kunt verkopen met een naam erop. Dat is in dit geval helemaal niet zo.. Echt mega slechte service, bij zo een groot bedrijf zou je anders verwachten. Hopelijk komt er nog een oplossing vanuit jullie!

21. oktober 2025
Logoen til Rijstextiles B.V.

Svar fra Rijstextiles B.V.

Hoi Lotte Gijtenbeek, wat jammer om te horen dat de ontvangen kleur afwijkt van wat u verwachtte dat is nooit fijn. We fotograferen onze stoffen zo natuurgetrouw mogelijk, maar scherminstellingen en verfbatches kunnen zichtbaar verschil geven; daarom bieden we altijd de optie om eerst een stofstaal te bestellen.

Omdat stoffen per meter speciaal voor u op maat worden gesneden, vallen ze onder de uitzonderingen op het herroepingsrecht en kunnen die normaal gesproken niet retour.

We helpen u graag verder: mail ons alsjeblieft uw ordernummer en een foto bij daglicht van de ontvangen stof naast de eerdere kleur, dan checken we meteen of er mogelijk een pick- of batchfout is geweest en zoeken we een passende oplossing. Als dat zo is, lossen we dit natuurlijk kosteloos op. U kunt ons bereiken via support@rijstextiles.com of +31 13 737 0133.

Good costumer service

Something went wrong with the payment at first, after getting in contact, they fixed the problem and responded quickly to the issue. After getting the order ready, they ran into an shortage in product, i received a call to ask what they could replace it with. They really good costumer service. recommend

25. juli 2025