Selskapet har svart
Goede communicatie via email en zeer vriendelijke en duidelijke gemotiveerde cardioloog. Geen wachttijd ook niet bij bezoek arts. Echt top!
Selskapet har svart
Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Vis mer
Selskapet har svart
Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Vis mer
Selskapet har svart
Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.
Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Vriendelijke arts en snel geholpen we waren in naarden.

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Prettige sfeer en goede uitleg

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Netjes rustig en goed geregeld

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Zo m’n best gedaan om optijd te komen, om vervolgens 40 minuten te wachten omdat de dokter in file stond… geen telefoonnummer te vinden, alleen via de mail “bereikbaar…” niet dus! Ondanks de frustratie was de arts wel vriendelijk.

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Binnen 10 minuten weer buiten ik ben er gek op. Direct praktische en directe vragen.

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Ik moest een keuring hebben voor een geestelijke kwestie. Het gesprek verliep kort en met de benodigde vragen. De rapportage is goed doorgekomen bij het cbr en hiervoor hoefde ik dus maar 65 voor te betalen. Ik ben tevreden!

Hallo
Was kwartiertje te vroeg, maar ze kwamen me gelijk halen,duurde al met al nog geen kwartier.
Voor mij viel het allemaal heel veel mee. Ik raad het iedereen aan die gekeurd moet worden, ga zo door !!!

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Snel een afspraak kunnen maken, alles verliep prima. Alleen wél jammer dat men niet telefonisch bereikbaar is. Alles via de mail, dat is soms even lastig als je snel een afspraak moet verzetten! Maar is goed opgelost…

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
was een hele fijne rustige arts die alles goed uitlegde

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Ik ben duidelijk en eerlijk geholpen

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Locatie goed te vinden, afspraak op afgesproken tijd. Kort, duidelijk en geen onzin gesprek

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Kundige arts, wees mij op het feit dat er bij de invulling gezondheid verklaring een fout heeft gezeten. Hij zou daarover rapporteren.

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Vakkundig en eerlijk gesprek gehad.

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Hij was heel aardig en duidelijk

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Zeer goed geïnformeerd over de procedure, de rol in de procedure van het CBS, de rechten en plichten van de klant ten aanzien van de dienstverlening.
Goed toegankelijke lokatie ook om te parkeren.
Professionele afhandeling

Svar fra Rijbewijskeuringdirect
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.