RI Byg ApS

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vælg dette firma, hvis du vil være uvenner med alle dine naboer. Høj musik 8 timer dagligt, arbejder på lørdage og helligdage.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vi har kun haft gode oplevelser med RIbyg. De gav os et godt tilbud på murer- og flisearbejde ifm. vandskade i bryggers og værksted, og senere da vi havde vandskade i vores køkken. Arbejdet, der ble... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bygg, anlegg og produksjon

Skrevet av virksomheten

Hos RI Byg Murerfirmaet ApS udfører vi alle former for mureropgaver for både private og erhvervsdrivende i København. Kvalitet og kreativitet i enhver opgave med kunden i centrum.

Kontaktopplysninger

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Uvenner med naboer

7. juni 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Udbedring af fugtskade i bærende…

Udbedring af fugtskade i bærende træværkskonstruktion i lejlighed på Gammelholm, København

Denne komplekse skade, som krævede statiker, gav RIK Byg tilbud på med det samme. Projektleder Thomas Dam stod klar til at starte med sine dygtige håndværkere efter 2 dage, hvilket må anses som ikke mindre end fantastisk i disse Coronatider.
Thomas har sørget for koordineringen og har under hele forløbet kommunikeret til alle og har overholdt alle aftaler. Det har været en fornøjelse at kunne overlade opgaven til en så tiltalende og faglig dygtig person.
Jeg kan på det varmeste anbefale Rik Byg.

15. desember 2021

Meget tilfreds

Meget tilfreds! God og hurtig kommunikation fra Mesters side. Meget høflige, venlige og kompetente håndværkere. Aldrig nogen problemer når der er " ting" som skal udbedres. Kam varmt anbefales

29. november 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt sikkert RI Byg ApS næste gang!

RI Byg ApS, er blandt de få virksomheder der består af entusiastiske medarbejdere der stræber efter de flotteste resultater hver gang. Kender så mange der har brændt nallerne af på sjuske firmaer der starter op for at smutte og ellers torvtrækkeri for afslutningsvist at slutte af med elendige resultater og det værste er at de slipper afsted med det desværre...

Fedt at opleve at de bedste håndværker ikke er de dyreste, vil utvivlsomt bruge Ri Byg til mine kommende projekter.

Tak for jeres professionelle og varme tilgang til handel, vi ses snart igen.

18. desember 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De varmeste anbefalinger herfra!

De varmeste anbefalinger herfra!

RI Byg har stået for renovering af mit badeværelse og det har forløbet sig intet mindre end fremragende!

Først og fremmest har de været meget konkurrencedygtige på prisen, dernæst har de overholdt alle aftaler og sidst men ikke mindst har de endda også taget sig af nogle opgaver som ikke var med i tilbuddet!
De har været super venlige og søde, men vigtigst af alt har de virkelig leveret et fantastisk stykke arbejde!

Med RI Byg får man ingen overraskelser, og man får et fantastisk murerfirma der er yderst kompetente og kvalitetsbevidste, men også konkurrencedygtige på prisen.

Jeg ved i hvertfald hvem jeg henvender mig til i fremtiden, i forbindelse med mureropgaver!

17. desember 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top klasse service og arbejde!

Kontaktede RI Byg da vi skulle have total renoveret nedgangen til kælderen udefra, skiftet overligger og skiftet nogle mursten hvori der var kommet revner. De kom og kiggede på tingende og inden for kort tid havde vi aftalt at gå igang. De kom som aftalt og var hurtigt til at gribbe fat og få tingende gjort. Det kørte bare fra de hoppede ud af bilen, kæmpe anbefaling herfra! Fantastisk service, pisse dygtigere håndværkere, skarpe priser og meget flinke. Noget vi var ekstra glade for var at de inddragede os i hele projektet og tog billeder af alt de havde lavet både før og efter. Der var god kommunikation fra start til slut så begge parter var helt enige om alt der skulle laves - og det skal siges der var ikke det de ikke kunne klare. 5/5 stjerner herfra.
Søger du ihærdige, hårdtarbejdende, dygtige, kompetencerige og flinke murrer, så er det RI byg du ska have fat i.
Tusinde tak for alt!

7. desember 2020

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv!

Jeg havde et badeværelse som der skulle renoveres.

De kom til en Besigtigelse og så gik det stærkt vi aftalte at starte op om to uger. De kom som aftalt! slutter opgaven af efter to uger. fem stjerner herfra

30. oktober 2020

Pisse flot resultat

Pisse flot resultat!
Kan klart anbefale RI BYG!
Ingen hovedpine og opgaverne bliver lavet til tiden.

28. oktober 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger…

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger af RI BYG. De har lavet et super flot gulv på mit badeværelse, især faldet i brusekabinen er lavet så flot. I en gammel Københavner-lejlighed med skæve vinkler var RI BYG de eneste, ud af de 3 firmaer jeg havde ude og kigge, der sagde "Selvfølgelig kan vi lave det også selvom det er skævt. Og det kunne de. Og da jeg efterfølgende tabte en ret stor genstand på gulvet og fik lavet en grim skramme på nogle flise, kom RI BYG og skar de ødelagte flise ud og lagde en ny i, til en meget overkommelig pris. God og professionel service hele vejen igennem, og vigtigst af alt super flot arbejde.

24. oktober 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Havde Ibo og Renar til at renovere min…

Havde Ibo og Renar til at renovere min frisørsalon. Begge var super professionelle og dygtige. De er rigtig gode til at informere om, hvad der skal ske, så man er helt med på hvad der sker
⭐⭐⭐⭐⭐5 stjerne herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kompetente murer med den rigtige sans for god kvalitet. Det var en fornøjelse at bruge jer og det bliver bestemt ikke sidste gang

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De udfører et fremragende stykke…

Jeg brugte RI Byg ifm. renovering af badeværelse. De formåede at yde et fremragende stykke arbejde. Særdeles anbefalelsesværdige murer, og det bliver helt klart ikke sidste gang!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vi har kun haft gode oplevelser med…

Arbejdet, der blev lavet var tip top. De var gode til at rydde op efter sig hver eneste dag og meget behagelige at omgås og svare på emails/sms'er.
Vi kan varmt anbefale RIbyg til alle. De er superkonkurrencedygtige på deres priser.

22. oktober 2020

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv