Rene og Ali fik lidt af en opgave med en bil som havde adskillige problemer med køle- og varmesystemerne. En svær fødsel blev løst i løbet af 2 dage, hvor jeg imens havde lånt en (gratis) lånebil. A... Vis mer
Se hva andre synes
Altid billig. Altid super service, om man ringer med nedbrudt Octavia fra Mulhouse i Frankrig kl 04:45 eller Ølstykke kl 12. Begge real life oplevelser for mig Altid super kvalitet Altid... Vis mer
Har netop haft min bil til service. Synes det bliver billigere og billigere for hver gang. Elsker det værksted, supersøde mennesker og så er de helt nede på jorden, forklarer alting så selv almindeli... Vis mer
Har benyttet RHC Auto gennem de seneste 10 år. Til alm service, reparationer samt syn. Både Ali og Rene yder den ypperste service. Her finder du noget så sjældent som et autoværksted med skarpe priser... Vis mer
Det bedste værksted jeg har besøgt
Jeg havde indhentet tilbud på en fejlsøgning via autobutler. Bilen blev fejlsøgt, og jeg fik et tilbud på rep. Bilen var klar til den aftalte til tid. Værkstedet skal have ros for:
- venlig betjening
- god kommunikation
- rimelig timepris
- reparation til den aftalte pris
Jeg vil fremover bruge værkstedet til min bil.
Mvh.
Jan Jensen
Super service og fair priser
Super service og fair priser. Klart den bedste værkstedsoplevelse jeg har haft!
God service - både i telefonen og ved fremmøde, fornuftige priser og gennemgang af udført arbejde. Jeg er godt tilfreds.
Går det for godt?
Var tidligere en glad og tilfreds kunde gennem mange år hos RHC og har anbefalet stedet til flere venner. Desværre er succesen åbenbart steget firmaet til hovedet med stadig dårligere service og højere priser til følge, måske det hænger sammen med tilknytningen til “din bilpartner”? Et lille priseksempel fra dagens regning: 5,5 liter Motorolie ‘ELF 5W-30 PSA pris inkl. Moms hos RHC kr. 887,- hvilket er en literpris på ca. 161,- køber jeg en 5 liters dunk af samme motorolie op nettet er prisen 265,- altså en literpris på kr. 53,- med andre ord, så er Rene & co’s pris 3 gange så høj som hvis jeg købte tilsvarende vare på nettet....... desværre viste det sig at det var det samme med de andre materialer han har måtte bruge på min bil i dag...... så tillykke med dagens fortjeneste på reservedelene alene på ca. kr. 4.000,-. Uden at anstrenge sig og uden at rødme har han stille og roligt skruet priserne om i et uanstændig leje for hans trofaste kunder...... eller for mit vedkommende.... tidligere trofaste kunder!
super arbejde 👌🏾
Vi anvender RHC Autoservice til …
Vi anvender RHC Autoservice til servicering af vores bilpark af leasingbiler og anbefaler også vores kunder at bruge dem og vi er godt tilfredse. Altid punktlig og aftaler overholdes.
Utrolig dårlig og ukvalificeret mekaniker
I forbindelse med, at motor lampen lyste i vores bil, skulle vi have skiftet køler og EGR-ventil på vores VW Touran og valgte RHC Autoservice til opgaven. Dette er nok den dårligste beslutning vi har truffet, i vores tid som bilejer.
RHC Autoservice mente, at de var kompetente nok til at skifte begge dele. Så vi indleverede vores bil til dem, i god tro om, at den var i gode hænder. Efter en uge, fik vi besked om, at nu havde de lavet bilen. Den blev hente, men efter kort tids kørsel i bilen (ca. 7 km), begyndte motorlampen atter at lyse. RHC Autoservice fik bilen igen med besked om, at motorlampen stadig lyste og at de gerne måtte finde og lave fejlen. RHC Autoservice fejlsøgte bilen og gav efter tre dage besked om, at bilen 'kommunikerede' at fejlen var det samme som tidligere - nemlig at køler og EGR-ventil skulle skiftes. RHC Autoservice garanterede i den forbindelse, at de havde lavet alt korrekt og at der derfor måtte være noget andet galt med bilen. De foreslog, at vi fik bilen hjem og hvis bilen blev ved med at melde fejl, måtte vi komme ind med den igen, mod ekstra betaling.
Da bilens motorlampe fortsatte med at lyse, valgte vi at få fejlen gennemgået hos et andet værksted. De kunne konstatere, at EGR-ventilen ikke var skiftet på bilen. Hertil skal tilføjes, at vi, ifølge fakturaen fra RHC Autoservice, har betalt for en EGR-ventil samt skift af denne.
Vi henvendte os til Rene og fortalte, at de ikke havde lavet de fornødne reparationer korrekt og ikke havde skiftet hvad der nu stod på vores faktura. Rene var hverken undskyldende overfor manglen eller beklagede dette. Han var ikke interesseret i at refundere noget af beløbet. Han ønskede at få bilen ind, så han kunne lave fejlen.
Vi fortalte Rene, at vi ikke var interesseret i dette, da han allerede havde haft bilen inde ad to omgang og ikke havde formået at skifte EGR-ventilen, samt at vi nu (grundet hans manglende kompetencer) havde måtte betale et andet værksted for en fejlsøgning samt gennemgang af reparationerne. Vi er af den overbevisning, at hvis RHC Autoservice skulle skifte den manglende ventil, som vi allerede havde betalt for, ville vi bagefter være nødsaget til at få og betale et andet værksted for at gennemgå reparationen. Vi ønskede en refundering i prisen, så reparationen kunne laves, på det værksted som bilen stod på, på daværende tidspunkt. Rene var meget afvisende og viste generelt ikke interesse for at forhandle.
Ud fra den måde Rene valgte at håndtere sagen på, må vi konstatere, at han er ligeglad med, om kunderne har en dårlig oplevelse og at de får den vare der bliver aftalt og betalt for. Vi har ikke modtaget et tilbud om en refundering i prisen fra RHC Autoservice, hvilket vi heller aldrig kommer til. Det er i hvert fald ikke kvalitet og god service man får hos RHC Autoservice, som de skriver på deres hjemmeside.
Det har været den værste beslutning at få vores bil repareret hos RHC Autoservice og vi vil ikke anbefale nogle at benytte sig af dette værksted.
Stor kompetence og service til den rigtige pris
Jeg startede med at bruge RHC Auto i 2009 efter i en årrække, at have brugt store og velrenomerede værksteder. I 2009 var jeg den lykkelig ejer af en Alfa Romeo - en dejlig bil, der kræver en ekstra kompetent mekaniker, hvis driftsøkonomien skal stå mål med glæderne - jeg fik via Alfaklubben anbefalet Rene som en dygtig mekaniker - det har han lige siden bekræftet til fulde.
Oveni købet, så har priserne altid været gode, fair og uden overraskelser. Jeg fokuserer ikke ensidigt på den billigste pris, men på den rigtige pris til den rigtige løsning - men jeg har flere gange været positivt overrasket. Rene tænker som jeg selv ville gøre og skifter kun det nødvendige og derfor passer økonomien til den aktuelle bil.
I de sidste 6 år er både min og kærestens biler serviceret af RHC - vi afleverer altid vores biler i fuld tillid til, at RHC ved hvad der skal gøres. Tillid gælder begge veje, derfor er jeg også fleksibel når tiden er presset - til gengæld har jeg altid kunnet regne med hurtige løsninger, når jeg har stået i akutte situationer.
Jeg giver min største anbefaling af RHC Auto til alle, der søger et godt værksted til en god pris.
Super værksted!!!!
Havde bilen akut hos RHC idag pga. en motorfejl!. Fik meget hurtigt at vide hvor fejlen var, og fik efterfølgende repareret bilen, som nu bare kører bedre end den længe har gjort!!. Herligt!!!
Mvh. Gert
Super!
For bremser skulle skiftets. Dette blev gjort rigtig billigt, og havde selv købt 2 vindue opruller til bag, som jeg tog med. Spurgte om de også kunne skifte dem, nu hvor de alligevel var i gang. Det kunne de snildt.
Yderlig har de vist også fikset den ene baglygte. Uden at jeg snakkede om den. Advarsels lampen, som lyste angående det, er nu slukket. Så den må de også have fikset uden beregning.
Alt i alt helt klart en anbefaling herfra.
Perfekt som altid
Altid billig.
Altid super kvalitet
Altid aftaleoverholdende
idag blot træk på Golf, og som altid alt som aftalt.
8 stjerner herfra.
Claus, Ølstykke
Super autoværksted
Til tiden, til prisen og fin service - kan anbefales
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.