Har RR sine turbukser i en rekke farger, belter, kortbukser, en skalljakke og mye mer, er meget fornøyd med design og kvalitet. De fleste bukser jeg har kjøpt er hardt prøvet gjennom tusenvis av km... Vis mer
Fornøyd med alt. Perfekt pris–kvalitet. Jeg har kjøpt nesten alt fra RevolutionRace. Det eneste jeg var misfornøyd med, var to sekker av samme type, som holdt i rundt ett år maks (låsen på den første... Vis mer
Jeg har handlet en del med RevolutionRace og med god succes hver gang. Et par enkelte gange, har der været fejl i leveringen, men det er altid hurtigt rettet op af en rigtig god kundeservice.
Buksene er meget behagelig å ha på slitestyrken er også upåklagelig. Men det er et STORT MEN... Jeg kjøpte to bukser i november, de er ennå ikke ankommet... Fikk pengene igjen etter at jeg måtte s... Vis mer
Free returns ✓ Awesome fit ✓ Great quality ✓ We're changing the game of the outdoor industry by developing affordable, high-quality clothes together with our community.
Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 89 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Ein super toller Stoff..Habe eine Boston Terrier paßt Perfekt,trägt er gerne..
Fantastiske turklær og tursko. Har kjøpt mange turbukser og jakker til forskjellig bruk. Alt har fantastisk god passform. Har også kjøpt lue og capser. Fantastisk kvalitet og passform til en rimeligere penge. Bergans, Norrøna og de andre turklær produsentene har virkelig fått konkurranse. Jeg har ihvertfall funnet mitt favoritt merke i Revolution Race.

Ikke kjøp!!
Kjøpte kort turbukse. som viste seg å være for stor, fylte ut vedlagt skjema og sendte i retur, siden har det vært stille.
Buksa skulle jo brukes på tur og ble kjøpt i god tid før turen....men...
Som sagt..kjøp heller fra seriøse leverandører.

Svar fra RevolutionRace
Bestilte RVRC GP Pro pants både til meg og kona. Jeg hadde en bukse av samme merke fra før, men måtte ha en til. Desidert den beste turbuksa jeg noen gang har hatt. Anbefales på det sterkeste!

Svar fra RevolutionRace
Sokker. Elendig kvalitet. Hull etter en gangs bruk. Flott design og farger,men allikevel bunnkarakter pga slitasjen.

Svar fra RevolutionRace
Jeg leverte i retur turbukse 4nov. Skulle få ny. Buksen er betalt.
Har ikke hørt noe fra de.
Har sendt x antall mailer, intet svar
Hva kan jeg forvente...tapt penger?
Dette er dårlig service

Svar fra RevolutionRace
Elsker produktet jeg kjøpte, veldig bra kvalitet og nådde opp til forventningene. Prosessen for å få det derimot, var noe irriterende. Første gang jeg bestilte, forsvant returen i posten. Her var kundeservice heldigvis veldig greie og refunderte beløpet. På runde to fant ikke posten postkassen min, så her er de unnskyldt. På runde tre, ble jeg dessverre litt oppgitt da jeg mottok bestillingen til en finsk dame. Som unnskyldning ble jeg tilbydd en rabattkode på 20% på neste kjøp. Endte til slutt med å kjøpe min svigerinnes jakke, som tilfeldigvis hadde samme som jeg ville ha, men som ikke passet henne. Så etter mye om og men, endte jeg heldigvis opp med riktig produkt. Så her var det både god og dårlig service, etter min mening. I helheten skal jeg si meg fornøyd, men håper på en bedre bestillingsopplevelse til en eventuell neste gang og andre kanskje ikke prakkes like mye! :-)

Svar fra RevolutionRace
Elendig kundeservice og ingen telefon nummer som man kan nå dem på..
Tar 1 dag før man får svar på henvendelser noe man helst ikke vil bruke tid på!

Svar fra RevolutionRace
De bommer helt på størrelser. Jeg bruker vanligvis XL i bukse. Jeg fikk ikke på meg deres XXL variant.
Jeg kan ikke fatte å begripe hvilket størrelsessytem de bruker.

Helt topp!
Fikk en veldig fin turbukse i god kvalitet i posten ikke lenge etter at jeg kjøpte den. Størrelse, passform og kvalitet var som forventet.

Svar fra RevolutionRace
D. 17 Jeg har bestilt og betalt for mine nye bukser. Men har intet hørt fra firmaet siden. Så vil bestemt ikke anbefale dette firma.