Review.nl Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden met de te reviewen producten welke je op verzoek van review.nl kunt beoordelen. Heb al verschillende producten mogen ontvangen, en veelal voor verschillende sites een aantal r... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ideaal om producten te testen die je zelf mogelijk wil aanschaffen. Je meldt je aan en als je geselecteerd wordt krijg je bericht. Ik had een aankoop campagne waarbij ik een deel van het aankoopbedrag... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een fijn en betrouwbaar testpanel met reviews van en voor consumenten! Via Review.nl heb ik al meerdere producten mogen testen. Je krijgt vaak meerdere weken de tijd om een product goed te kunnen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Al vele malen met veel plezier dingen mogen testen, vriendelijk, altijd een passende oplossing als je ergens tegenaan loopt. Eerlijk en zeer betrouwbaar. Je word goed op de hoogte gehouden van de... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Anmeldelsesside

Skrevet av virksomheten

Review.nl is sinds 2021 het testpanelplatform van onafhankelijke prijs- en productvergelijker Kieskeurig.nl. Op Review.nl geven wij enthousiaste consumenten de mogelijkheid om de nieuwste producten uit te testen in ruil voor een eerlijke review. Het maakt ons niet uit of de review negatief of positief is; als deze maar eerlijk en goed onderbouwd is.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

152 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Leuk om te doen en meteen voordelig ook

Leuk om te doen en meteen voordelig ook

Grote voordeel van testen met review.nl is dat je producten mag proberen en in voorkomende gevallen heel gunstig kunt overnemen.
Ik waardeer het feit dat je eerlijk kunt reviewen (dus geen nep reviews)
Verder ook altijd snel en netjes hulp als nodig

29. september 2025

Prettige communicatie en helder

Ik mag regelmatig iets testen via Review.nl. Tot nu toe is het altijd een heel prettige ervaring geweest. De communicatie loopt meestal vrij vlot en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Na het testen kan je vaak kiezen of je het product wil overnemen, vaak met een gereduceerd tarief en of je deze terug wilt sturen. Dit is altijd probleemloos gegaan en de communicatie hierin is heel duidelijk.
Heel af en toe mag je een product houden en dan is het echt feest.
Ik vind het leuk om reviews te schrijven en om producten te testen dus ik heb weinig negatiefs te melden. Je moet echt wel een beetje geluk hebben want er zijn ontzettend veel mensen die willen testen.

26. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden, fijne communicatie, betrouwbaar.

Ik heb nu voor het eerst een product getest via review.nl, het proces verliep makkelijk, je kunt heel simpel en snel een overzicht vinden van alle testbare producten en je daar voor aanmelden, daarna is het afwachten of je uitgekozen word.

Als je uitgekozen word word alles snel en duidelijk uitgelegd en kan je via de berichten functie altijd al je vragen nog stellen die in mijn ervaring altijd erg snel en vriendelijk beantwoord worden.

Tijdens het testen van mijn product ging alles goed, daarna word er van je gevraagd een aantal verschillende reviews te schrijven op verschillende websites en hier bewijs van te leveren zodat het gecheckt kan worden. Hier ging het niet helemaal goed bij sommige reviews en waren er wat problemen met uploaden ervan. Ik werd direct hiermee geholpen op een prettige manier en werd uitgelegd dat het niet aan mij lag maar een foutje van het systeem was die weer snel opgelost werd.

Je krijgt nadat je geplaatsde reviews beoordeeld zijn soms een leuke aanbieding voor het product dat je getest hebt en de keus of je het wilt houden voor de aanbieding prijs, zo niet? ook geen probleem, dan komen ze het weer retour ophalen op een door jou ingepland moment en zit je nergens aan vast.

Ik heb de communicatie als erg prettig ervaren en vond het super leuk om iets nieuws te mogen testen op deze manier. Ik blijf zeker gebruik maken van review.nl ! een aanrader als je graag verschillende soorten nieuwe producten uit wilt testen en het leuk vind om reviews te schrijven om andere hier weer mee te helpen een keus te maken!

24. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisch concept met de mooiste producten

Het is erg leuk en gaaf om de nieuwste producten te ontvangen en te mogen testen. Ook vind ik het leuk om de reviews te schrijven uit mijn eigen ervaring zonder restricties.
Mijn laatste test was een LG televisie. Ik vind dit een van de beste en mooiste tests die ik tot op heden heb mogen doen. Wat een onovertroffen televisie was dat. Subliem beeld en super technisch vernuft. Helaas was ik financieel niet in de mogelijkheid deze televisie over te kunnen kopen anders zeker gedaan!

15. september 2025

Philips PSG7300/20 Stoomgenerator…

Philips PSG7300/20 Stoomgenerator Getest en aangekocht en was aangenaam verrast door design en de kracht van de stoom. Er was een nadeel en dat was het geluid van het tussentijds opwarmen. Maar wat kract nodig heeft, heeft ook geluid nodig.

23. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuke producten en fijn contact

Ik heb nu enige tijd ervaring/contact met Review.nl. Tot dus ver heb ik alleen maar positieve ervaringen. Leuke producten om te testen en ik word vaker uitgekozen dan ik verwacht had, om eerlijk te zijn.

Het contact verloopt daarbij vlot bij vragen/opmerkingen. Ze moeten vaker op mij wachten dan ondersom.

Ik overweeg iets negatiefs te typen zodat niet teveel mensen zich aanmelden, maar dat zou niet netjes zijn ;p

23. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Review, voor alleen positieve reviews

Review is leuk en blijft leuk zolang de geschreven review positief is. Na een negatieve review valt de communicatie stop. ondanks dat ik een plus member ben krijg ik geen enkel bericht meer op mail en zeker niet meer op de artikelen waar ik mij voor inschrijf. daar hoor ik niets meer van terug. En zo blijven de reviews op Kieskeurig onbetrouwbaar.

8. september 2025
Logoen til Review.nl

Svar fra Review.nl

Hi Francois, dank voor je review. Vervelend dat de ervaring hier wat minder is, kan jij mij aangeven om welk product en testpanel dit gaat? Dan ga ik dit uitzoeken. Een minder positieve review vinden wij namelijk ook prima, zolang de review altijd maar eerlijk en onderbouwd is. Ik vermoed dat er hier iets mis is gegaan en dat zouden wij graag willen uitzoeken en oplossen.

Alvast bedankt voor het doorgeven!

Vertrouwd en gevarieerd

Ik heb inmiddels meermaals reviews gedaan van verschillende soorten producten via deze site en eigenlijk altijd goede ervaringen gehad. De producten zijn interessant en gevarieerd, de communicatie is helder en na afloop van de testperiode zijn de producten vaak voor een interessante prijs over te nemen.

16. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuk om mee te doen aan het testen van…

Leuk om mee te doen aan het testen van een product om het daarna te kunnen kopen. Nadat ik mijn review had geplaatst ging er iets mis maar men heeft mij deskundig en vlot geholpen.
Het te doorlopen review proces is makkelijken snel.
Mooie produkten die men heeft om te testen. Er zit voor iedereen wel iets bij.

15. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik vond het superleuk om mee te doen…

Ik vond het superleuk om mee te doen aan de testpanel via Review.nl! Het was een fijne ervaring en heel duidelijk geregeld. Extra fijn was dat ik het product (de tv) dat ik heb getest, ook mocht overnemen. Dat maakte het helemaal compleet!

9. september 2025

Fijne communicatie

De communicatie is perfect je wordt goed in het proces meegenomen en daardoor op de hoogte gehouden van de status van het testpanel. Zo weet je wanneer je product wordt geleverd, waar je op moet letten tijdens het reviewen en krijg je een reminder wanneer je deze moet inleveren. Fijne communicatie

8. september 2025

Top!

Goede en duidelijke communicatie. Ze houden je ook goed op de hoogte en geven tips.

4. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv