Ik ben zeer tevreden met de te reviewen producten welke je op verzoek van review.nl kunt beoordelen. Heb al verschillende producten mogen ontvangen, en veelal voor verschillende sites een aantal r... Vis mer
Se hva andre synes
Ideaal om producten te testen die je zelf mogelijk wil aanschaffen. Je meldt je aan en als je geselecteerd wordt krijg je bericht. Ik had een aankoop campagne waarbij ik een deel van het aankoopbedrag... Vis mer
Een fijn en betrouwbaar testpanel met reviews van en voor consumenten! Via Review.nl heb ik al meerdere producten mogen testen. Je krijgt vaak meerdere weken de tijd om een product goed te kunnen... Vis mer
Al vele malen met veel plezier dingen mogen testen, vriendelijk, altijd een passende oplossing als je ergens tegenaan loopt. Eerlijk en zeer betrouwbaar. Je word goed op de hoogte gehouden van de... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Review.nl is sinds 2021 het testpanelplatform van onafhankelijke prijs- en productvergelijker Kieskeurig.nl. Op Review.nl geven wij enthousiaste consumenten de mogelijkheid om de nieuwste producten uit te testen in ruil voor een eerlijke review. Het maakt ons niet uit of de review negatief of positief is; als deze maar eerlijk en goed onderbouwd is.
Kontaktopplysninger
Nijverheidsweg 18, 2031 CP , Haarlem, Nederland
- +31 (0) 23 543 00 00
- info@review.nl
- review.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Leuk om product te testen
Leuk om product te testen, en hier review over te schrijven. Volgende keer zou het fijn zijn als de producten nog goed zichtbaar zijn op de site waar je review op moet schrijven. Nu moest ik veel extra werk doen.
Leuke en verrassende ervaring
Een hele leuke ervaring tot nu toe. Ik heb al meerdere producten mogen testen die ik zelf normaal gesproken niet zo snel zou kopen, maar juist daardoor heb kunnen ontdekken. Dat maakt het extra leuk en persoonlijk.
Alles verloopt duidelijk en prettig, en sommige producten hebben mij echt positief verrast. Zeker een aanrader en ik kijk uit naar de volgende tests!
Eerlijke reviews van testers.
Eerlijke reviews van testers.
Correcte afhandeling.
Duidelijk, helder en transparant!
Het was de eerste keer dat ik iets heb mogen testen voor Review.nl en uiteindelijk heb ik dit als zeer positief ervaren. In het begin was het een beetje zoeken en afwachten wat er nu precies van mij verwacht werd, maar met een beetje geduld en het een en ander zelf opgezocht te hebben, werd alles mij duidelijk: overzichtelijk, alles verloopt zoals beloofd en duidelijke communicatie.
Ik blijf zeker meedoen met volgende testpanels!
Hele fijne site met heel behulpzame…
Hele fijne site met heel behulpzame mensen
Het was erg leuk om de Senseo te…
Het was erg leuk om de Senseo te testen.
Het apparaat kwam goed verpakt binnen.
Bij het testen word je soort van begeleid, zit je met vragen kun je hun altijd bereiken via app en op de site staan ook veel tips.
Ik zal in de toekomst graag nog meer spullen willen testen.
Leuk om een product te testen welke ook…
Leuk om een product te testen welke ook je interesse heeft. Het contact verloopt prettig. Het zou wel handig zijn dat als je niet met een test mee kan doen ook even een berichtje zou krijgen van review. Kleine moeite groot plezier.;-). Verder heb ik zelf al een aantal producten aangeschaft die me goed bevallen zijn tijdens de test. Dus prima organisatie, snelle afhandeling en contact. Prettige communicatie.
Misleidend
Bij een betaald abonnement wordt je nooit ingeloot voor een review. 'meer kans' is onzin.

Svar fra Review.nl
Super fijne website om producten te…
Super fijne website om producten te testen. Eerlijk, snel. Gewoon een aanrader!
Fijne ervaring met Review.nl
Fijne ervaring met Review.nl. . De communicatie was duidelijk en het testpanel verliep soepel. Ik mocht de Senseo Switch testen en kreeg duidelijke instructies. Na afloop mocht ik het apparaat zelfs houden, wat een leuke verrassing was. Ik vond het een betrouwbare en prettige manier om producten te testen.
Eerlijke reviews op een onafhankelijke…
Eerlijke reviews op een onafhankelijke manier. Als tester zeer goede ervaringen en stellen echt prijs op je eerlijke mening. Fijne interne communicatie en begeleiding wanneer nodig. Mocht je twijfelen ook tester te worden... Gewoon eens proberen!
Fijn en betrouwbaar testplatform
Review.nl is een fijn en betrouwbaar platform om producten te testen.
Ik heb inmiddels meerdere producten getest via verschillende campagnes, zowel met borg als via aankoopcampagnes waarbij (zoals vooraf duidelijk aangegeven) een deel van het bedrag wordt teruggestort. Alles is duidelijk, het is makkelijk te gebruiken en de communicatie verloopt prettig. Ze denken goed mee en komen afspraken na. Zeker een aanrader.
Altijd leuk om producten te testen!
Prettig en duidelijk.
Ik werk nu denk ik een jaar met review.nl. Het is een zeer fijn bedrijf om mee samen te werken, ze communiceren snel en duidelijk. Als er een probleem is proberen ze dit altijd snel op te lossen.
leuke tests, uit echte ervaringen
De ervaring via de site van review.nl is goed. Contact met het testpanel e.d. via de berichten gaat snel en vlot. Leuke test mogen doen en hopelijk komen er nog meer aan waar wij onze bijdragen aan kunnen doen.
Al meerdere producten mogen testen (en…
Al meerdere producten mogen testen (en daarna gekocht voor een zeer scherpe prijs). Contact is vriendelijk en snel. Bij vragen word je snel geholpen. Top!
Lego vrolijke kersttrein
Zoals altijd is lego altijd leuk om te bouwen deze set mocht ik testen en ik moet zeggen ik had de set iets groter verwacht maar dat mocht de pret niet drukken de bouw er van was snel gedaan met de goede en duidelijke instructies uit het boekje
Wat wel leuk is aan de set is dat je hem kan laten rijden doormiddel van een motortje (zit er niet bij) maar had ik nog liggen dus ook dat natuurlijk getest de rails is ook uit te breiden (dit heb ik gedaan om hem om de kerstboom heen te laten rijden)
Fijne degelijke producten met daarna…
Fijne degelijke producten met daarna een goed aanbod.
Altijd leuk om mee te doen aan testen…
Altijd leuk om mee te doen aan testen van apparatuur. Dit keer een Senseo apparaat. Het gaat er niet om dat je het de hemel in prijst, maar dat je eerlijke dingen neerzet waar de consument iets aan heeft. Vaak mag je het apparaat na die tijd houden, voor een gereduceerd tarief of gratis!
Fantastische test website
Op review.nl, is er ruim assortiment om te testen. Via review.nl heb ik mijn koffiezetapparaat mogen testen en ik was er zo tevreden over, dat ik graag meer producten wil gaan testen.
Als je een product wilt testen, staat er duidelijke informatie bij van wat ze verwachten. Ook is er duidelijke informatie van het product zelf.
Via het kopje berichten, krijg je informatie over; of je geselecteerd bent, de verzending en bijvoorbeeld antwoord op je vragen. Er is een fijne snelle service.
Ik raad review.nl zeker aan, omdat het ideaal is om producten te testen, om erachter te komen of je deze wilt aanschaffen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.